reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

wiolla dzięki! super wgląda. Poczekam z kupnem jeszcze z miesiąc bo na razie mieszczę się w biuście w tej największej rozmiarówce i boje się że za miesiąc i ta przejdzie mi koło nosa :( Tylko znowu obawiam się że pod biustem 90 to sporo za dużo...:( Może jeszcze przytyje...:p

minisia a jaki tytuł bo pokazuje się ze film zakończony bez tytułu :(

reklama
U nas chorobowo.M ma zapalenie oskrzeli, Bartuś narazie tylko katarek (i mam nadzieję,że na tym się skończy)

wanilia79 też muszę pomyśleć o nowych biustonoszach bo te trochę przymaławe. W poprzedniej ciąży jakieś kupowałam na allegro i odziwo nawet fajnie pasowały.:-)

Czarna jak ja bym chciała mieć w domu taką maszynę:tak: Nigdy nie szyłam ale zawsze chciałam coś takiego nawet na jakieś przeróbki czy zszycie czegoś.Może kiedyś sobie sprawię;-)

Martynka uważaj na siebie

Wanilia a gdzie Ty rodzisz? Gdzie wy tam macie najbliżej jakiś szpital? Ja też juz praktycznie wszystko mam.

Lilunia ja rodzę w Gostyninie. Co prawda najbliżej mam do Łowicza, ale tu mój lekarz pracuje i tu przedtem rodziłam.

Evelajna Tusia wygląda rewelacyjnie!!! Te oczyska są przesłodkie :-).

Jeśli chodzi o stanik, ja zawsze kupowałam 75 pod biustem i ten też taki kupiłam mimo, że teraz mam z 80, on bardzo ładnie się rozciąga.

Dziś byliśmy prawie 2 godziny z młodym na dworze, tak było ładnie i zamiast drzemki był spacerek :-).

moje tez za małe w końcu moge załozyc B, bo wtedy tylko b miałam w czasie karmienia a teraz juz ciasnawe, moze w czasie karmienia aż na c awansuje:-)

Wiola no własnie sie zastanawiałam i myślałam że bedziesz rodziła w łowiczu albo Płocku :-) Ja tez duzo rzeczy na all zamawiam. muszę własnie komentarze powystawiac bo wszystko fajnie szybko przyszlo.
Ech... dokucza mi ostatnio brak czasu a co będzie przy dwójce dzieci. szok.

Ja dziś z malutkim też zaliczyłam spacerek choć cały dzionek mżawka byla lub padał deszcz ze śniegiem!!! ale przy okazji spacerku zahaczyliśmy o fryzjera bo mój smyk juz miała tak długie włosy że wryyyy nie cierpie długich włosów u chłopców:)))

moje tez za małe w końcu moge załozyc B, bo wtedy tylko b miałam w czasie karmienia a teraz juz ciasnawe, moze w czasie karmienia aż na c awansuje:-)
ha ha ha ha jakbyś o sobie czytała:)))) szkoda ze tak krótko taki efekt się utrzymuje:((((
Wiola no własnie sie zastanawiałam i myślałam że bedziesz rodziła w łowiczu albo Płocku :-) Ja tez duzo rzeczy na all zamawiam. muszę własnie komentarze powystawiac bo wszystko fajnie szybko przyszlo.
Ech... dokucza mi ostatnio brak czasu a co będzie przy dwójce dzieci. szok.
dasz rade!!!! a wózio już kupiłaś czy masz po małym????

Domi a miałaś tą nowszą wersję czy starsza?

Czarna wózeczek mam po Maciusiu, wielofunkcyjny. Wklej jakieś fotki Samika w nowej fryzurce.

Mi strasznie dokucza zgaga i bezsenność. W dzień bym spała a w nocy nie mogę. wrrrr....i co zrobić. chyba zacznę pić jakaś meliskę.

Helloł.

My po chorobie. Hania juz ok. Ja pierwszy raz wylezałam swoją chorobą od niepamiętam kiedy...zawsze byłam na chodzie i do pracy łaziłam. Wyleżać gorączkę to zupełnie inaczej.

Jestem ostatni tydzien w starej pracy i zamykam wszystkie sprawy co się da, zey porządek był;-)

reklama
I ja sie w koncu witam, nawet was porzadnie nie mam czasu poczytac...mam nadzieje ze od poniedzialku bede miala ciut wiecej luzu...jestem zmeczona psychicznie juz, mam 4 dzieci w dmu teraz bo tesciowa po operacji i najchetniej to bym sie spakowala i wyniosla stad z robakami, bo jak lezy i ruszyc sie nie moze to jak telefon dzwoni to ma taki zryw ze lo matko polko...sis jacka generalnie wszystko ma gdzies, wpadla we wtorek zapytala sie tylko jak sie ona czuje nawet butow nie zdjela i poleciala do domu...
No coz pewnie znowu za niedlugo wyslcham jaka to ja jestem niedobra itd;-)
Poza tym jak tesciowej nie bylo gotowalam obiady ktore tesiowi niepodchodzily:-D Bo piers z kurczaka to nie mieso, lazanki (takie mi wyszly naprawde wypasione) to nie jedzenie itp itd, rece opadaja, ale juz zapowiedzialam ze obiadow dla nich nie bede gotowac bo szkoda mojego czasu i pracy kiedy typ tego nie docenia i ciagle kreci nosem:tak:
Lece dalej sie uczyc, trzymajcie kciukasy za mnie w weekend, chociaz jakos tak czuje ze cos mi za dobrze nie pojdzie:-D
Milego dnia kobitki:-D

Ps. Czarna wrrrrr moj stasio ma dlugie wlosy i wyglada uroczo i slicznie:-pwrrrrrr:baffled:

Do góry