reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Hello
My zaliczyliśmy dziś dwa spacerki choc z deka mroźno było ale co tam;-)
Bynajmniej dzień szybciej minął :-D:-D:-D:-D

U nas ostatnie dni nerwowe, ja w dołku. Mały bez apetytu znowu, ale dziś dopatrzyłam, że mu się w buzi afta zrobiła, więc mam już powód niejedzenia:no:.

Na dziś planów brak, chyba, że do mamusi na obiad wpadniemy;-).

MIłej niedzielki, paa
Wiola spróbuj małemu buzie smarować 3x dziennie (minimum) gencjaną na wodzie i Tantum Verde 3 razy dziennie:tak::tak: poprawa po jednym dniu;-)
a ja wloski przedluzylam ocencie same na FB a kto nie ma na zamkniety wklejam ;) buzka
Zaraz idu luknąć!!!!!! mi tez sie marzy ale za duzo kosztuje:-:)-:)-(

Karola ale piszesz o prawdziwej czy kalendarzowej:-p:-p:-p:-p bo znając życie prawdziwa może na koniec kwietnia zawita:-:)-:)-(
Garsoneczka na jutro gotowa:-p:-p:rofl2:

Trina ale mi dałaś porcje dobrego uśmiechu. Jesteś nie zła!!!!!! Normalnie nie mogę:-D:-D:-D

Magda tru tu tu tu majty z drutu ale każdy kujon tak psioczy:rofl2::rofl2::rofl2:

Wesolutka to chyba jakieś priv przedszkole bo w publicznym nikt by nie zezwolił by dzieci były razem w jednej grupie z taką różnicą wiekowa:szok::szok::szok:

Martyna wiec nózki zaciskaj nie stresuj się i leż ile sie da:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie - ja znów zaglądam tak w kratkę :-p
Jakoś czasu mało.
Ale żyjemy i na szczęście zdrowi wszyscy.
Zaraz mi komp padnie i tak wogóle to coś się z nim dzieje wrrr ... chyba czeka mnie wydatek i nowy laptopik.
Cóż ... :-(

Domi ja już widziałam i na FB komentarzyk jest :-)

Buźka kochane - lecę relaksować się przed nowym tygodniem w pracy.

Magda Jagna chodzi do państwowego przedszkola przy czym zanim ją przyjeli zwiedziłam chyba z 10 przedszkoli bo nigdzie miejsc nie ma kazdy swego pilnuje,no a Jagna dużo nie odstaje od 4 latków bo sika mówi wszystko je sama i jest naprawde ok ona jest bardzo zadowolona i Panie również tylko tyle że 4 latki nie śpią w dzień więc nad tym uolowem i nad tym że co chwile chora...

Dziewczyny ciężarne wielkie gratulacje i oczywiście życzę wam wiele spokojnych i radosnych ciężarnych dni:)

Mnisia włoski super.Tak sexi:)Widziałam na NK.

hej baby
u nas kopiuj wklej
młody rano skarży się ze ptaszek go boli i jutro łapie mocz na badanie,bie kciuka i ja rozciełam sobie kciuka i to dosć mocno, ale na szcescie miałam w domu szwy w plastrach i połapane, bo szycie opuszka mi się nie usmiecha.

czy któras z was używa maty na materac, bo ja chce zacząść kłasc młodego na noc bez pampka, ale boje sie o materac, narazie spi jeszcze w pampku, ale od tygodnia suchy, a jak wstaje rano to pierwsze słowa idziemy sii

Hejka!!!
Kaka ja tez juz odliczam do wiosny.
Martynka oszczedzaj sie.
Magda jak egzamin?
Czarna u nas tez dwa spacerki :-)
Minisia super włoski. Męzuś pewnie zachwycony :-)
Wesolutka gratki dla jagusi. dojrzala z niej dziewczynka.

My dzis swietowalismy Maciusia imieninki. Bylismy w McD i w sali zabaw Młody szalał w pilkach. Wyszedł ostatni jak juz zamykali i to z płaczem bo Mu było ciągle mało.
Ja w piatek bylam u gina. Niby wszystko ok ale troche sie wkurzylam bo myslalam ze da mi skierowanie na usg a tymczasem gin powiedziala ze mi zrobia tydzien przed porodem.
Jutro jadę na tydzien do moich rodziców, którzy mieszkaja 100km od nas i mam dylemat czy zabierac ze sobą torbę do szpitala. Przede mną jeszcze prawie miesiąc do terminu wiec nie planuje rodzic w płocku ale różnie bywa. Co mi radzicie?

Magda Jagna chodzi do państwowego przedszkola przy czym zanim ją przyjeli zwiedziłam chyba z 10 przedszkoli bo nigdzie miejsc nie ma kazdy swego pilnuje,no a Jagna dużo nie odstaje od 4 latków bo sika mówi wszystko je sama i jest naprawde ok ona jest bardzo zadowolona i Panie również tylko tyle że 4 latki nie śpią w dzień więc nad tym uolowem i nad tym że co chwile chora...

Dziewczyny ciężarne wielkie gratulacje i oczywiście życzę wam wiele spokojnych i radosnych ciężarnych dni:)

Mnisia włoski super.Tak sexi:)Widziałam na NK.

Marta to albo Jagna jest nadzwyczaj rozwinięta albo te 4-latki są ..... Sorry ale ja mam dzieci w tym wieku i widze różnice miedzy nimi a mówiąc o sikaniu czy samodzielnym jedzeniu to trochę za mało. Moja Laura ma zeszyty ćwiczen w przedszkolu i wiele zajęć edukacyjnych z którymi sama sobie nie radzi a co dopiero 2- latek. A w grupie mają jedna 5 latkę i ona bardzooo odstaje od grupy!!!!
Nie naskakuję tu na Ciebie ale na przedszkole bo dla mnie to nie tegens bo dziecko potrzebuje stymulacji odpowiedniej do wieku.

Pati ja u dziewczyn stosowałam gruba folie budowlaną:)) ciełam na odpowiednie kawałki i wkładałam jedna do poszewki druga pod prześcieradło:)))

Lilunia w twoim przypadku torba obowiązkowa!!!!! i wszystkiego naj dla Maciusia

hej hej hello, wykapana i pachnaca czekam na mojego gregorego bo zaraz sie zaczyna ;-)
Dzisiaj jak opadl juz caly ten stres padlam o 14 i spalam do 17.30:tak:i teraz w sumie tez oczeta mi sie kleja. Niestty dzisiaj mi nie poszlo...chociaz wynikow jeszcze nie mam ale wiem co napisalam, na 10 pytan wiedzialam tylko jedno...babka ostra porozsadzala bo auli tak ze ani sciagnac (chociaz nawet czasu na to nie bylo) ani za bardzo podpoiadac nie bylo mozna, kazda proba odwrocenia,spojrzenia w bok konczyla sie wyproszeniem z sali...no nic jutro powinny byc juz wyniki wiec sie zobaczy chociaz nastawiam sie na poprawke w sobote z tydzien.
Wczoraj bylismy z mlodym u lekarza bo zaczal sie nam dusic, okazalo sie ze ma cytuje "nienaturalnie wielie migdaly" dostal bactrim i inne syropki, niby mamy zrobic wymaz z gardla bo ponoc bedzie tam siedziec jakas bakteria ale po co wymaz po lekarstwach...ile lekarzy tyle opini i badz tu madry czlowieku.

Wanilia na plesniawy moja mama miala sposob, dla mnie drastyczny ale poprawa byla zaraz po zrobieniu czyszczenia w buzi pielucha tetrowa posikana przez dziecko...

Lillunia ja bym torbe wziela, jak sie to mowi strzezonego....

Czarna ja mam to samo zdanie, dziecko powinno byc stymulowane odpowiednio do wieku, nawet jak jest bardziej rozgarniete ,powinno byc z rowiesnikami a nauczyciel poprostu powinien dawac trudniejsze zadania;-)2 latek zachowuje sie calkiem inaczej niz 3,4,5 itd latek...

Domi ty masz poprostu za duzo czasu...:-D:-D
Patka cos robila??

A teraz spadam bo moj przyszly juz leci:-D

Hejka!!!
Kaka ja tez juz odliczam do wiosny.
Martynka oszczedzaj sie.
Magda jak egzamin?
Czarna u nas tez dwa spacerki :-)
Minisia super włoski. Męzuś pewnie zachwycony :-)
Wesolutka gratki dla jagusi. dojrzala z niej dziewczynka.

My dzis swietowalismy Maciusia imieninki. Bylismy w McD i w sali zabaw Młody szalał w pilkach. Wyszedł ostatni jak juz zamykali i to z płaczem bo Mu było ciągle mało.
Ja w piatek bylam u gina. Niby wszystko ok ale troche sie wkurzylam bo myslalam ze da mi skierowanie na usg a tymczasem gin powiedziala ze mi zrobia tydzien przed porodem.
Jutro jadę na tydzien do moich rodziców, którzy mieszkaja 100km od nas i mam dylemat czy zabierac ze sobą torbę do szpitala. Przede mną jeszcze prawie miesiąc do terminu wiec nie planuje rodzic w płocku ale różnie bywa. Co mi radzicie?
wszystkiego naj dla synka!!!
moj mezo zachwycony masz racje!

a co do torby jak najbardziej!! jestem zywym przykladem tego ze nie znasz dnia ani godziny urodzilam sie w 1 dniu 36tyg ciazy ;))

Magda bedzie dobrze ale nie zawsze jest z górki:))) Kurde i nie załadna diagnoza odnosnie Stasia:szok::szok::szok::szok: biedaczek

Minisia szczerze ogólne wrażenie OK bo ja z tych co wole długie włosy:-p:-D:-D:-D ale moim skromnym zdaniem bardziej sex-i wyglądasz w krótkich:tak::tak::tak: ale mozliwe ze to kwestia przyzwyczajenia;-);-)
Jezuuuu ja czekam by mi moje odrosły:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Hejka,
Myśmy mieli trzydniowe tornado domowe i załamanie nerwowe m po drodze.
A teraz Tuśkowa nie chce spać.

Generalnie znowu u nas rewolucje: kredyt na wykończenie dostaliśmy (juppii!!)
M obcięli pensje o prawie 400 eu miesięcznie (załamka...)
Pierwsze podatki przy nowym budżecie zapłaciliśmy i przeżyliśmy szok.

Idę do m, bo zaraz go słyszę trafi z jęczącą Patuśką.
Buziaki dla Wszystkich!

Do góry