Hello
My zaliczyliśmy dziś dwa spacerki choc z deka mroźno było ale co tam;-)
Bynajmniej dzień szybciej minął
Karola ale piszesz o prawdziwej czy kalendarzowej bo znając życie prawdziwa może na koniec kwietnia zawita:---(
Garsoneczka na jutro gotowa
Trina ale mi dałaś porcje dobrego uśmiechu. Jesteś nie zła!!!!!! Normalnie nie mogę
Magda tru tu tu tu majty z drutu ale każdy kujon tak psioczy
Wesolutka to chyba jakieś priv przedszkole bo w publicznym nikt by nie zezwolił by dzieci były razem w jednej grupie z taką różnicą wiekowa
Martyna wiec nózki zaciskaj nie stresuj się i leż ile sie da
My zaliczyliśmy dziś dwa spacerki choc z deka mroźno było ale co tam;-)
Bynajmniej dzień szybciej minął
Wiola spróbuj małemu buzie smarować 3x dziennie (minimum) gencjaną na wodzie i Tantum Verde 3 razy dziennie poprawa po jednym dniu;-)U nas ostatnie dni nerwowe, ja w dołku. Mały bez apetytu znowu, ale dziś dopatrzyłam, że mu się w buzi afta zrobiła, więc mam już powód niejedzenia.
Na dziś planów brak, chyba, że do mamusi na obiad wpadniemy;-).
MIłej niedzielki, paa
Zaraz idu luknąć!!!!!! mi tez sie marzy ale za duzo kosztuje:---(a ja wloski przedluzylam ocencie same na FB a kto nie ma na zamkniety wklejam buzka
Karola ale piszesz o prawdziwej czy kalendarzowej bo znając życie prawdziwa może na koniec kwietnia zawita:---(
Garsoneczka na jutro gotowa
Trina ale mi dałaś porcje dobrego uśmiechu. Jesteś nie zła!!!!!! Normalnie nie mogę
Magda tru tu tu tu majty z drutu ale każdy kujon tak psioczy
Wesolutka to chyba jakieś priv przedszkole bo w publicznym nikt by nie zezwolił by dzieci były razem w jednej grupie z taką różnicą wiekowa
Martyna wiec nózki zaciskaj nie stresuj się i leż ile sie da