reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

WANILA juz niedługo ciesz sie ze jestes w domu ja gniłam w szpitalu ponad miesiac przed poradem.
Aga właśnie dlatego te ostatnie tygodnie na szpilkach wysiedzę/wyleżę byleby tylko nie musieć leżeć w szpitalu. 6 dni mi wystarczyło, żeby sobie uświadomić jak to cudownie być w domu i patrzec na Szymonka zamiast w szpitalnym wyrku.

i jak po wizycie???? Mam nadzieję że nie zostawisz nas bez słowa jak ostatnio:-p

NIe pamiętam :-p:-p:-p:-p;-);-)

Cześć
już po wizycie u gina, wieści na lekarzowym. Za to teraz coś mnie w kłuje tu i ówdzie, dlatego zaraz mykam do łóżka. A tak ... dzień jak codzień.

Przyszły ostatnie zakupy z all i mam do sprzedania figi reformy:-D:-D:-D. Niby rozmiar m ale zasłaniają mi wszystko od pępka po biodra:cool2::cool2:.

reklama
marma ja młodemu tłumacze ze nie moge go nosić, ale za to kucam, siadam i tule

U nas spokój, mlodego awantury skonczyły się w sobote i jako taki spokój, nie wiem czy miał złe dni czy co, ogólnie grzeczny teraz. Teraz przespał całą noc, ale większosć nocek i tak przychodzi nad ranem. A pozatym jeste zdziwiona tym ze rozpoznaje prawą lewą stronę, mi to do tej pory stwarza trudności ;-)

Same dziwy... Wczoraj wieczorem wysłałam posta. I nawet widziałam jak się zapisał.
A dzisiaj go nie ma:szok: Kurka wodna...

No nic. Trochę się zmieniło pd wczoraj. Znalazłam swój kalendarz - ufffff - a właściwie Tusia znalazła za szafką w przedpokoju:-):-)
Poprosiłam ją, żeby mi pomogła znaleźć kapcie, a znalazła kalendarz.
Także po strachu.

Ja nie jestem w ciąży a ledwo młodą noszę - robię jak Patrycja, kucam i przytulam.
Agamir biorę Cię za przykład dla moich leniwych czterech liter - tak rano i wszystko gotowe. I do pracy. Jesteś niesamowita.
Lilunia jejku faktycznie! Odliczamy już!:-)

M walczy z młodą - zasnąć nie może.
Kto znajdzie Tuśkową?

Dubliński kocioł pełen WOŚP-u - Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy

Hej laski
Ja przez moje bole i skorcze dostałam skierowanie do szpitala na obserwacje, wiec jutro rano sie musze stawic na patologii ciązy... Ehhh smutno mi i juz tesknie za małym, ale mam nadzieje ze skonczy sie na góra kilku dniowej obserwacji, a najlepiej jednodniowych badaniach... Torba juz spakowana, rano tylko dorzucam kosmetyki...
Trzymajcie sie laski i jak cos odezwe sie do ktorejs na komorke co i jak.

Martynka trzymaj się !!! Oby Cię szybko wypuścili.
Evelajna ja znalazłam Tusinkę :-) Lepsze oczy zrobiła na tej fotce niż kot w Shreku :-)
Wanilia a gdzie Ty rodzisz? Gdzie wy tam macie najbliżej jakiś szpital? Ja też juz praktycznie wszystko mam.
Czarna pomysł z kursem fajny o ile lubisz szyć bo ja robię to tylko jak musze ;-)

U nas bez zmian. Próbuje się odnaleźć po pogrzebie Babci. Nastroje zmienne i chyba do mnie nie dociera że to już tak blisko porodu. Mam do was pytanko bo wczoraj mi przyszło do głowy czy jak sie dzwoni po pogotowie do porodu to na ten numer ogolnokrajowy czy bezpośrednio do szpitala w ktorym chce sie rodzic?
Miłego dzionka.pa.

Hejka!
Evelajna - Lilunia ma racje, Tusia wygląda słodziej niż kot ze Shreka :)
Martynka - trzymam kciuki!!!
Lilunia - nie mam pojęcia, ale tak na zdrowy rozum, przecież szpital nie ma karetek tylko pogotowie, więc tam sie chyba powinno dzwonić

a ja dostałam wczoraj @ i mnie skręca. Jest 8 a ja już i nospę i apap wzięłam :( i na razie d...a
no i drugiego pazdziocha nie będzie niestety. I na razie w tej materii robię sobie przerwę i poczekam do wiosny, jak skończy sie sezon choróbsk u Młodego, bedzie wiecej słoneczka i poprawi mi humor :)

lilunia dzwonisz na pogotowie. szpital nie ma karetki też zamawiają.

Trina trzymamy kciuki o oby do wiosny

czarna ja uważam że taki kurs to fajna sprawa i sama bym się na takowy wybrała.

martyna trzymamy kciuki za dobre wyniki

evelajna mała jest boska :-)

a u mnie kopiuj wklej. leże plackiem co bym w weekend mogła pojechać choć na część zajęć. Mam zamiar umówić się już na egzaminy i i ze spokojem przygotować się na nie wczesniej puki leże plackiem w domu i umieram z nudów. Musze się w bibliotece zaopatrzyć w literaturę. Dziś ma wpaść do nas znajomy z gdańska i będzie nocował. Może przywiezie mi wyprawkę bo ponoć coś tam dla mnie mieli. Choć u nich dwie dziewuchy a po starszym wszystko już wydali.

Zamawiałyście kiedyś biustonosz przez internet? muszę sobie jakiś kupić bo teraz chodzę w starym do karmienia ale i on już na mnie przymaławy a czasem trzeba wyjść z domu . Nie dam rady teraz latać po sklepach i dobierać stanika co wcale nie jest takie proste jakby się wydawało i nie wiem czy ryzykować czy nie z tym internetem? M mówi żebym sobie namioty uszyła i będzie ok:wściekła/y: I jemu się wydaje to zabawne....

Martynka trzymaj się !!! Oby Cię szybko wypuścili.
Evelajna ja znalazłam Tusinkę :-) Lepsze oczy zrobiła na tej fotce niż kot w Shreku :-)
Wanilia a gdzie Ty rodzisz? Gdzie wy tam macie najbliżej jakiś szpital? Ja też juz praktycznie wszystko mam.
Czarna pomysł z kursem fajny o ile lubisz szyć bo ja robię to tylko jak musze ;-)

U nas bez zmian. Próbuje się odnaleźć po pogrzebie Babci. Nastroje zmienne i chyba do mnie nie dociera że to już tak blisko porodu. Mam do was pytanko bo wczoraj mi przyszło do głowy czy jak sie dzwoni po pogotowie do porodu to na ten numer ogolnokrajowy czy bezpośrednio do szpitala w ktorym chce sie rodzic?
Miłego dzionka.pa.
Lilunia u nas jest tylko jeden szpital z pogotowiem 2w1 dlatego nie wiem jak u was ale ja dzwonie na 999 chyba taki jest numer:rofl2::rofl2::rofl2:
co do szycia od gwaiazdora dostałam maszyne do szycia wiec warto ja uzytkowac a co do lubienie czy nie lubienia Ja poprostu lubie robić coś sama;-)

evelajna mała jest boska :-)
a u mnie kopiuj wklej. leże plackiem co bym w weekend mogła pojechać choć na część zajęć. Mam zamiar umówić się już na egzaminy i i ze spokojem przygotować się na nie wczesniej puki leże plackiem w domu i umieram z nudów. Musze się w bibliotece zaopatrzyć w literaturę. Dziś ma wpaść do nas znajomy z gdańska i będzie nocował. Może przywiezie mi wyprawkę bo ponoć coś tam dla mnie mieli. Choć u nich dwie dziewuchy a po starszym wszystko już wydali.

Zamawiałyście kiedyś biustonosz przez internet? muszę sobie jakiś kupić bo teraz chodzę w starym do karmienia ale i on już na mnie przymaławy a czasem trzeba wyjść z domu . Nie dam rady teraz latać po sklepach i dobierać stanika co wcale nie jest takie proste jakby się wydawało i nie wiem czy ryzykować czy nie z tym internetem? M mówi żebym sobie namioty uszyła i będzie ok:wściekła/y: I jemu się wydaje to zabawne....
leż leż a bedziemy łaskawe:-p:-D:-D:-D:-D
ja takowej bielizny nie zamawiałam wiec sie nie wypowiem;-)

Evelajna a nie mówiłam że znajdzie się!!!! A Tusia to ta słodzinka w czerwonej bluzeczne i puszką:))))

Trina tylko luz, luz i jeszcze raz luz a wszystko będzie w swoim czasie!!!! a moze zacznij wiesiołek brać??? tak do ovu???

Martyna ojjjj trzymaj sie kochana!!!! Tos ie porobiło!!!

Pati no jaki zdolniacha z Kamisia BRAWO!!!

Hej laski
Ja przez moje bole i skorcze dostałam skierowanie do szpitala na obserwacje, wiec jutro rano sie musze stawic na patologii ciązy... Ehhh smutno mi i juz tesknie za małym, ale mam nadzieje ze skonczy sie na góra kilku dniowej obserwacji, a najlepiej jednodniowych badaniach... Torba juz spakowana, rano tylko dorzucam kosmetyki...
Trzymajcie sie laski i jak cos odezwe sie do ktorejs na komorke co i jak.

Martyna trzymaj się!!

Marma ja nie zamawiałam, ale właśnie kupiłam sobie ten:
Biustonosz ciążowy i do karmienia Mame Mitex 75C (1405924778) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie i zastanawiam się czy drugiego takiego samego na all nie zamówić, bo w sklepie mieli tylko jeden w tym rozmiarze :crazy: . Miałam taki do karmienia Szymcia i był rewelacyjny (ma dodatkowo fiszbiny więc biust się super trzyma).

Czarna świetny pomysł z tym kursem, bo zdaje się Ty masz smykałkę do takich robótek. Ja mimo szczerych chęci mam obie lewe ręce do szycia :rofl2:

Heloł
jakoś mi się dłużą te ostatnie dni, bratowa już tydzień po terminie i nic się nie dzieję, ja już złapałam stresika, bo w sumie ostatnie odliczanie do porodu, a chciałabym już mieć robaczka przy sobie. A zima w tym roku wyjątkowo długaśna.

reklama
Do góry