reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Tymek strasznie mi się podoba :) Ja na szczęście nie muszę leżeć plackiem bo bym zwariowała. Musze uważać i nie szaleć. A sprzątanie zostawiam M ja się jeszcze nasprzątam :p M zmobilizował mój pobyt w szpitalu i chyba wreszcie do niego dotarło że już niedługo maleństwo będzie z nami i w końcu zabrał się za naprawę wózka i przymierza się do remontu :) Chce nas wyekspediować na parę dni do rodziców. Ja chcę jeszcze parę dni profilaktycznie poleżeć plackiem a później muszę się zabrać za zakupy i przeglądanie wyprawki po Kacperku.
Ja tez miałam fają ekipę w pokoju a największą rozrywką było kibicowanie rodzącym na próbach oxy. Zwiedzając porodówkę i poporodowy wszystkie emocje i przeżycia z Kacperkiem wróciły.

reklama
Hej :) Ja już w domku. Właśnie wróciłam. Odezwę się później bo młody stęskniony nie daje mi chwili wytchnienia :)
super że was już wypuścili;-);-)
dostałam prace!!!!!!!!!!!!!
Kurde strasznie się cieszę i jeszcze mocniej GRATULUJE!!!! Zdolna z Ciebie bestia więc nic dziwnego:))))
wika zadowlona na maksa po silowni :) zdjecia wkleilam :)
za tydzien moze wezme mateusza i wike mlodego na pilke wike na funki dance fitness :) ale zobaczymy czy czas pozwoli

dobranoc laseczki
zdjątka super widziałam na NK a Wiki napewno się przyda bynajmniej od małego będzie wiedzieć że trzeba o formę i figure dbać:)))
My w końcu nie poszliśmy do lekarza. Młody miał po południu mniej krostek. To chyba jednak alergia i wydaje mi się, że winna jest poduszka z pierza, na której od paru dni śpi. No cóż, kupiłam wapno i zobaczymy co będzie.
A w przyszłym tyg młody jedzie z tatą na ferie do 3miasta, a mama nadrabia zaległości pracowe... no i sie wysypia ;) przynajmniej przez 4 dni pracy, bo w wieczorem czwartek wsiada w pociag i drałuje do syńcia :)
ufff całe szczęście że to nic poważnego z wysypką:tak::tak::tak: ale ci zazdroszcze tego wolnego od M i Małego
Hej kobietki :)

U mnie do jutra jest teściowa i jeszcze mi pomaga. W sumie mogę chodzić ale bez sprzątania noszenia i wygłupów i dużo leżeć. Jak się na wypisie spytałam czy dają mi to na piśmie i zaświadczenie że nie mogę mężowi gotować obiadów to powiedzieli że nie mogą mu tego zrobić ale obiady mam gotować na siedząco ;-):-D Strasznie się stęskniłam za młodym. Akurat jak przyszłam zrobili zakaz odwiedzin i tylko na chwile na recepcje latałam zobaczyć się z M i odebrać paczki żywnościowo -ubraniowe. Najbardziej mi szkoda było dziewczyn które tam spędzają po kilka miesięcy aż do porodu. Dostałam zgodę na chodzenie do szkoły rodzenia ale bez ćwiczeń i na zajęcia też mogę jeździć pod warunkiem że nie na cały dzień i będę siedziała a nie latała. Tak więc bez tragedii;-)
Hehehe ale się ładnie usprawiedliłaś tymi pozwoleniami:-p:-p:-p abyśmy Ci głowy nie słuszyły:-D:-D:-D
Wczoraj zrodził mi się w głowie pomysł na imię Tymon. Byłby Szymon i Tymon, hmmmmm.... co sądzicie?? M się też uśmiechnął na ten pomysł. :-)

Wiola mówie Ci nie sugeruj się wagą wagą mój miał mieć coś koło 3kg i niecałe 50cm a miał 3360:)) i 54;-)
A imie boskie Tymek!!!!!!!!! Tymek- Szymek normalnie inaczej byc nie może:-p:-p:-p

Witajcie kobietki

Ja dalej chora ale jest ciut lepiej, porobili badania i teraz czekam na wyniki, ale te okropne bóle pleców to raczej atak korzonek a nie nerki, chwała Bogu.

Od poniedziałku nam się powiększyła rodzinka o pieska, 6 cio miesięczna suczka.

Karolina gratuluję nowej pracy!!!

Ciężarówki dbajcie o siebie abyście donosiły swoje dzieciątka do bezpiecznego terminu:tak:

Witam!!!
Wanilia i Marma super że już jestescie w domku.
Wiola mi się imię Tymek też bardzo podoba.
Kaka gratki pracy.
Trina ech... ale sobie odpoczniesz :-)
Minisia super pomysł z tą siłownią

U mnie ciąg dalszy przygotowań do narodzin Anusi. Kupiliśmy kołyskę bo zawsze marzyłam o kołysce dla maleństwa i jeszcze trochę ciuszków nowych chcę pokupować.
Mi dziś strasznie przykro...w nocy zmarła moja Babcia. Była wspaniała osobą. Urodziła 10 dzieci, miała 16 wnuków i 18 prawnuków no i Anusia w brzuszku 19. W sobotę pogrzeb. Czeka nas podróż 320 km w jedną stronę. Mam nadzieje ze Macio ją dobrze zniesie. Zmykam do mojego skarba.pa.

Kur.... tyle się rozpisałam i szlag to trafił !!!! pisałam na raty i chyba za długo miałam okienko otwarte.... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Marma, Wiola - dobrze, że już w domkach jesteście.....

A mi w domu brakuje strasznie czasu na neta...za to powiesiliśmy telewizor, kupiliśmy najtańszy pakiey N-ki i dzisiaj nam gość podłączy :-)
A tak to mdłości ciąg dalszy..mam tego dość !!!! ostatnio mam jazdy na obiad na.... makaron z masłem !! ja w życiu takich rzeczy nie jadałam, a teraz ju,ż chyba z 4 dni jadłam makaron taki rosołowy z masłem i nic więcej.....

U mnie ciąg dalszy przygotowań do narodzin Anusi. Kupiliśmy kołyskę bo zawsze marzyłam o kołysce dla maleństwa i jeszcze trochę ciuszków nowych chcę pokupować.
Mi dziś strasznie przykro...w nocy zmarła moja Babcia. Była wspaniała osobą. Urodziła 10 dzieci, miała 16 wnuków i 18 prawnuków no i Anusia w brzuszku 19. W sobotę pogrzeb. Czeka nas podróż 320 km w jedną stronę. Mam nadzieje ze Macio ją dobrze zniesie. Zmykam do mojego skarba.pa.

Przykro mi starsznie z powodu babci[*][*][*]
Mogłaś mówic ze chcesz kołyskę pożyczyłabym:)))
Kur.... tyle się rozpisałam i szlag to trafił !!!! pisałam na raty i chyba za długo miałam okienko otwarte.... :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Marma, Wiola - dobrze, że już w domkach jesteście.....

A mi w domu brakuje strasznie czasu na neta...za to powiesiliśmy telewizor, kupiliśmy najtańszy pakiey N-ki i dzisiaj nam gość podłączy :-)
A tak to mdłości ciąg dalszy..mam tego dość !!!! ostatnio mam jazdy na obiad na.... makaron z masłem !! ja w życiu takich rzeczy nie jadałam, a teraz ju,ż chyba z 4 dni jadłam makaron taki rosołowy z masłem i nic więcej.....

Ania uroki i magia ciąży:))))

Aniu nie przejmuj sie ja wczoraj mojego pogoniłam wieczorem do sklepu, najbliższy czynny to 2 km po Danonki dla dzieci i stanelo ze zjadłam 5 dużych;-)
lilunia [*][*][*]

Dzien doberek babeczki:-) Troszke was poczytalam, teraz nie bardzo mam czas zeby odpisac bo zaraz mykam do pracy;-) ale moze wieczorem ua mi sie cos skrobnac.
Od wczoraj u mnie znow bialo....boshe jak ja juz chce wiiiiiiiiioooooooooosneeeeee!!!!!!!!
Udanego dnia kobitki:tak:

reklama
Do góry