reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

WQitam się rankiem (późnym:-p)
Piję herbatkę imbirową na mdłości i mi pomaga bo przez ostatnie dni byłam nie do życia.
A po herbatce to nawet wzięłam się w końcu za porządne sprzątanie, pomyłam podłogi, zaraz obiadek pichcę.

Zdrówka dla naszych chorowitków !
Taka pogoda to zaczynają się grypy i inne:wściekła/y:
U nas na szczęście narazie wszyscy zdrowi.
Bartkowi podaję tran w tabletkach nie wiem czy to coś daje ale mam taką nadzieję i świadomość , że coś działamy. Ale jak przyjdzie wirus to i tak nie ma rady:sorry2:
Tkuie uroki cieplejszych dni:sorry2:

reklama
Dziendoberek!

Maciowi i Hanuli zdroweczka!

Asia
milo Cie znow widziec! Zmiany niezle...
Ja sie "pochwale" jak dostane wyniki, a obleje na pewno:dry::happy2:
Wiola eee tam wstyd. Pamietam, ze swojej koszuli do szpitala nie zmierzylam, a jak ubralam to bylo mi juz wsio jedno: miniowa ledwo za posladki:szok: Dobrze, ze jeszcze w majtkach szlam na porodowke:-D
Minisia ooooo, ale super wyprawa na fitness:tak: O "swinkach" nie slyszalam...

A ja w robocie. Juz osiem godzin udowadniam, ze nie jestem wielblad:dry: (4 w zeszlym tygodniu i dzis od nowa)
Co pojde do kobitki z wyliczeniami, to mnie odsyla, ze "to przypadek, ze sie zgadza, i ze jest blad". I kaze mi go szukac. A jedyny jaki znalazlam, to jej osobiste dwa ksiegowania, czego nie chce wcale przyjac do wiadomosci. Trafi mnie. :wściekła/y:
A musze byc grzeczna i w ogole... Bleeeee....

Karola gratki :) Opowiadaj :)
Marma jak sie czujesz?? Wszystko ok??

My ogladalismy przedwczoraj i wczoraj 2 czesci Miellennium: "mezczyzni ktorzy nienawidza kobiet" i "dziewczyna która igrała z ogniem". Super :) Trzecią czesc sciagam (zamek z piasku ktory runał) i mam nadzieje ze jutro obejrzymy, bo naprawde ciekawe :)

Martyna musze usiasc wreszcie do tych filmow
karola opowiadaj Gratuluje!
marma odpoczywaj
no a ja wypompowana po silce , basenie i goracej kapieli padlam na maksa ale skrobie do was :0
od jutro 4dniowy maraton po 12h w pracy buuu ale damy rade

wika zadowlona na maksa po silowni :) zdjecia wkleilam :)
za tydzien moze wezme mateusza i wike mlodego na pilke wike na funki dance fitness :) ale zobaczymy czy czas pozwoli

dobranoc laseczki

Karola - GRATULACJE, w końcu zmienisz robotę, jak chciałaś. A teraz opowiadaj co i jak !
Marma - odpoczywaj!!!
Martynka - może i ja sciagnę w końcu, bo wszystkie polecałyście....
Minisia - to bedziesz miała partnerke na siłowni ;)

My w końcu nie poszliśmy do lekarza. Młody miał po południu mniej krostek. To chyba jednak alergia i wydaje mi się, że winna jest poduszka z pierza, na której od paru dni śpi. No cóż, kupiłam wapno i zobaczymy co będzie.
A w przyszłym tyg młody jedzie z tatą na ferie do 3miasta, a mama nadrabia zaległości pracowe... no i sie wysypia ;) przynajmniej przez 4 dni pracy, bo w wieczorem czwartek wsiada w pociag i drałuje do syńcia :)

Hej kobietki :)

Wanila :) Szkoda że nie to samo miast to byśmy sobie razem poleżały:-p;-):-D Uważaj na siebie kochana a Staś niech siedzi tam i się nie śpieszy.

Kaka GRATULACJE!

Gratulacje dla zdolnych studentek !

Zdrówka dla chorowitków.

U mnie do jutra jest teściowa i jeszcze mi pomaga. W sumie mogę chodzić ale bez sprzątania noszenia i wygłupów i dużo leżeć. Jak się na wypisie spytałam czy dają mi to na piśmie i zaświadczenie że nie mogę mężowi gotować obiadów to powiedzieli że nie mogą mu tego zrobić ale obiady mam gotować na siedząco ;-):-D Strasznie się stęskniłam za młodym. Akurat jak przyszłam zrobili zakaz odwiedzin i tylko na chwile na recepcje latałam zobaczyć się z M i odebrać paczki żywnościowo -ubraniowe. Najbardziej mi szkoda było dziewczyn które tam spędzają po kilka miesięcy aż do porodu. Dostałam zgodę na chodzenie do szkoły rodzenia ale bez ćwiczeń i na zajęcia też mogę jeździć pod warunkiem że nie na cały dzień i będę siedziała a nie latała. Tak więc bez tragedii;-)

reklama
Wanila :) Szkoda że nie to samo miast to byśmy sobie razem poleżały:-p;-):-D Uważaj na siebie kochana a Staś niech siedzi tam i się nie śpieszy.
Dagmara to samo pomyślałam :-D:-D:-D. Zapraszam do mojego szpitala, akurat miałyśmy fajny skład w pokoju, było wesoło i czas w miarę szybko płynął.

Ja w sumie nie mam nakazu leżenia, właściwie ten szpital to nie była konieczność, skurcze się często pojawiały i trzeba było je wyciszyć, ale szyjka trzyma się :-). Martwie się tylko o tego mojego kurczaczka, że drobniutki i staram się dobrze odżywiać i dużo wypoczywać. Może to pomoże :sorry2::sorry2:. Gdybym chodziła do 40 tygodnia to na spokojnie niech se tam rośnie, ale lekarz straszy cc w 38 tygodniu i nie chciałabym aby był zbyt mały.
Tak apropos taką samą fobię miałam w poprzedniej ciąży :cool2:

Karola, super!!!! Obyś była zadowolona z pracy i zarobków.

Szymonka zabrała babcia, a ja odpoczywam. Włączył mi się totalny syndrom wicia gniazda i łapy swędzą żeby porząkować w szafkach, szufladach, itp.

ale pie...e - tak jak Daga mówiła - niektóre mamy spędzają w szpitalu po kilka miesięcy żeby urodzić zdrowe dziecko, więc ja docenię fakt, że mogę odpoczywać w domu i LB.

Wczoraj zrodził mi się w głowie pomysł na imię Tymon. Byłby Szymon i Tymon, hmmmmm.... co sądzicie?? M się też uśmiechnął na ten pomysł. :-)

Do góry