reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

kaśkasiunia witam nowa mamusie
Anula zycze jak najmniej kurzu i syfu podczas remontu
Kaka a jakie kolorki planujecie????
Dorotka dzieczyny maja racje. Dzidzia rośnie i musie czasami poboleć.
Moze to wiązadła? mnie bardzo czesto bolą. Ale jezeli tak Cie to niepokoi
połóż sie i poleż. Moze nie tyle co przestanie ale uśnierzy troche te kłucia i bóliki
Ewela co sie stało???/ coś cie bolało ze nie mogłaś spać????
Udanych zakupów

K@siek powodzenia w remoncie. A nielepije było zrobić to za jednym zamachem?????
jak to sie mówi za jednym bałaganem:)))

ps. ale wam zazdroszcze tych remontów ja juz swoich zmain sie nie moge doczekac.
Bo albo zmieniamy mieszkanko (pisałm kiedyś o tym) a jak sie nie uda to w wakacje przerabiamy
lekko pokoje (malowanie meblowanie itp)

reklama
boze a ja zdazyłam wsawic obiadek, przebrac posciel, powiesic pranko a teraz siedze i podrzewam olej na włosach a tu dalej ciszaaaaa:szok: Ale tak to juz jest jak ja mam czas posiedziec tp tu nikogo nie ma:-D
wieszałam pranie i musiałam przywiazac suszarke do barierek tak wieje:szok:

Anula nakrzycz na swoją pralkę czy coś, moja padła tydzień temu, całkiem kaput. Dowiedzieliśmy się że wymiana części byłaby na tyle droga, że bardziej opłacało się dołożyć i kupić nową. Tak więc po tygodniu ręcznego prania doczekałam się dziś nowej, tylko że przy okazji było dokładne sprzątanie całej łazienki i już jestem padnięta, a tu czytam że u was poważne remonty.

A ja byłam na mieście. Słonko piękne, wiatr tez jest ale mimo to jest duszno...Kupiłam sobie kolczyki i błyszczyk na jutrzejsze wesele.
Dziś idę na zupełną łatwiznę i robię zupkę z morżonki na kostkach rosołowych...ale właśnie na takie coś mam ochotę. I wiecie co...jestem strasznie dziś senna.

Nowe mamusie przeoczyłam:zawstydzona/y: WITAM SERDECZNIE:tak:

Dorotka nie wiem co Ci radzić...odpoczywaj jak pisze Czarna, jeśli lekarz nie widzi w tym nic niepokojacego to nie ma co sie stresować. Ciąża oprócz tego że jest milym doświadczem to i bolesnych doświadczen nie oszczedza, szczególnie na koniec 9 miesiąca;-)

Czarna byloby super zrobic wszystko od razu ale ta osoba która remontuje nie ma az tyle urlopu zeby to zrobic teraz. A poza tym nie mielibysmy gdzie tych wszystkich gratów trzymac, to tylko 48m2, do tego nasze rzeczy i rzeczy babci, która magazynowała wszystko przez 74 lata swojego zycia:-) jej pokoj to istna graciarnia, 100 kwiatków i 20kg makulatury:rofl2:

k@siek my kiedyś wynajmowalismy mieszkanie po starszej Pani. Miała nawet meblosciankę na wysoki połysk w kuchni oraz pełno serwet, serwetek, kwiatów sztucznych, figurek zwierząt i kryształów. Całą piwnicę wypełniliśmy tymi rzeczami heheheh

K@siek upssss to sorka nie wiedziałm ze to od was niezależne. No to współczuje podwójnej roboty:-(

kaka a ja czekam na Niki i tez na miasto wybywam:-p U mnie dzis rosołek:rofl2:
hmmm tak sobie mysle ze zapodaz nam jakies fotki z wesela tzn ciebie:-p Tyle sie szykujesz i stroisz ze az jestem ciekawa tego efektu;-)

Czesc dziewczyn ja wzaielam sie za przeglad szafy i porzadki i przygotowania do wyjazdy bo maz zabiera mne na dlugi weekend nad morze i juz sie ciesze. Ja na obiadek robie zupe szpinakowa i pierozki z soczewica. Poszłam na spacer z pieche ale strasznie wieje wiec szybko wrociłam. Przegladam wózki i nie wiem ktory wybrać.

reklama
Dziewczyny dziekuje wam za dobre slowa :tak:
Polezalam sobie i pewnie zaniedlugo znow bede lezala :rofl2:.Ogolnie czuje sie lepiej
ale dzis mimo sloneczka za oknem i wiatru to mam jakas gorsza kondycje
ale to chyba normalne nie mozna sie w ciazy zawsze dobrze czuc :rofl2:.
Jakas senna tez jestem .Ide zaraz z psem na spacer i kupie sobie cos dobrego hiihi.

Wczoraj dobrze sie czulam ale za to chumor nie mialam wczoraj dobry ,
normalnie czulam jak mi chormony buzuja hihihih.

Zjadlam frytki i troche mnie zolad boli ale spoko narazie lekko i niech tak pozostanie.

A ja wam zazdroszcze tych remontow ja tez bym cos nowego zrobila,ale najwazniejsze to brak kasy a po drugie to wynajmujemy to mieszkanie i nie wiadomo
na jak dlugo :crazy:

Do góry