reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Hello
Patka odpoczywaj, odpoczywaj i bierz ta no-spe na wszelki wypadek. Mnie tez dalej boli, mimo że staram sie oszczedzac i no-spa 3 razy dziennie. Wlasnie jem "sniadanko", Rafał sie bawi i zaraz musze troche posprzatac, bo po 16tej kolęda...
Patka odpoczywaj, odpoczywaj i bierz ta no-spe na wszelki wypadek. Mnie tez dalej boli, mimo że staram sie oszczedzac i no-spa 3 razy dziennie. Wlasnie jem "sniadanko", Rafał sie bawi i zaraz musze troche posprzatac, bo po 16tej kolęda...
Hello
Wpadlam sie przywitac rok mnie nie bylo ale co tam :/u nas wszystko ok.widze ze u Was sie duuuzo pozmienialogratuluje wszystkim nowym mamusiom i postaram sie wbic w watek o ile chcecie jeszcze musze sie wytlumaczyc tym co nie wiedza ale zniknelam z powodu "malego " spiecia z pewna wstretna kura ale "juz" jest ok milego wieczoru
Witaj, witaj! Fajnie że nas odwiedziłam i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej
Pati w kńcu masz trochę czasu na odpoczynek. Korzystaj i się nie przemęczaj
trina79 powodzenia na usg!
Ja dziś mam wizytę coś denerwuję się bardzo:-(
M twierdzi, że to dziewczynka, ja przeczucia narazie nie mam. Mo ze po usg jak zobaczę maleństwo to mnie coś najdzie
Nic jeść nie mogę tak mnie cofa. Dziś zjadłam z trudem niecałe jabłko. I śpię na stojąco
Natusia - ja mam to samo.... dostałam jakieś czopki, ale nic a nic nie pomagały !!!! aż je ze złością wyrzuciłam....a ze spaniem też tak mam...od 21-ej do 6 rano to dla mnie za mało...ale nie ma jak wieczorkiem się zdrzemnąć...
Ppatqa, Martynka - jaki to rodzaj bólu?? bo ja regularnie mam tak jak przed @, ale nie na tyle mocno, żeby brać piguły.... tyle, że z Szymkiem tak nie miałam...
Ppatqa, Martynka - jaki to rodzaj bólu?? bo ja regularnie mam tak jak przed @, ale nie na tyle mocno, żeby brać piguły.... tyle, że z Szymkiem tak nie miałam...
Że tak na forum....
Karolciu moja najukochansza,najwaspanialsza,
najzabawniejsza,najpiekniejsza,
najszczuplejsza i wogole naj naj naj, w dniu Twoich ostatnich urodzin z 2-ka z przodużyczę zadowolenia z siebie,meza i Hausi!! Znalezienia w koncu takiej pracy ktora bedzie cie satysfakcjonowac na kazdym podlozu;-);-) Zdrowka oczywiscie tez zycze, kasiorki zeby wystarczalo spokojnie na nasze spotkanka i duuuuuuuuzo milosci!!!!! No i wiecej takich kolezanek jak ja juz nie zycze bom jedya swoim rodzaju
No a zeby uczcic Twoje swieto , kupilam se ciacha i bede chociaz duchowo z Toba swietowac wpierniczajac je
Karolciu moja najukochansza,najwaspanialsza,
najzabawniejsza,najpiekniejsza,
najszczuplejsza i wogole naj naj naj, w dniu Twoich ostatnich urodzin z 2-ka z przodużyczę zadowolenia z siebie,meza i Hausi!! Znalezienia w koncu takiej pracy ktora bedzie cie satysfakcjonowac na kazdym podlozu;-);-) Zdrowka oczywiscie tez zycze, kasiorki zeby wystarczalo spokojnie na nasze spotkanka i duuuuuuuuzo milosci!!!!! No i wiecej takich kolezanek jak ja juz nie zycze bom jedya swoim rodzaju
No a zeby uczcic Twoje swieto , kupilam se ciacha i bede chociaz duchowo z Toba swietowac wpierniczajac je
Ale Tu się dzieje
Ja tak na szybko bo czekam na kolede
Asia witaj z powrotem;-)
Magdasf propozycja spotkanka jest na wakacyjnym nawet kilka chętnych jest
Wiola co tak milczysz !!!!!!!Jak po wizycie?????//
Natusia powodzenia na wizycie i jak bedzie fotka zaraz nam sie tu chwal!!!
Marma pierwsze słysze o takim przepisie
Pati lez i odpoczywaj!!!!
Trina działa działaj kobieto
Karolka jeszcze raz STO LAT ale nie ciesz się za rok wejdziesz w mój przedział wiekowy
Ja tak na szybko bo czekam na kolede
Asia witaj z powrotem;-)
Magdasf propozycja spotkanka jest na wakacyjnym nawet kilka chętnych jest
Wiola co tak milczysz !!!!!!!Jak po wizycie?????//
Natusia powodzenia na wizycie i jak bedzie fotka zaraz nam sie tu chwal!!!
Marma pierwsze słysze o takim przepisie
Pati lez i odpoczywaj!!!!
Trina działa działaj kobieto
Karolka jeszcze raz STO LAT ale nie ciesz się za rok wejdziesz w mój przedział wiekowy
reklama
Podziel się: