reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hejka jaloś leci do przodu, niemoge się [rzyzwyczaić do tego domowego trybu, zadużo miałam na głowie i bolał mnie brzuch, ale odpuszczam i czekam na efekty

reklama
Hello :)
Patka
odpoczywaj, odpoczywaj i bierz ta no-spe na wszelki wypadek. Mnie tez dalej boli, mimo że staram sie oszczedzac i no-spa 3 razy dziennie. Wlasnie jem "sniadanko", Rafał sie bawi i zaraz musze troche posprzatac, bo po 16tej kolęda...

Hello :)
Wpadlam sie przywitac :p rok mnie nie bylo ale co tam :/u nas wszystko ok.widze ze u Was sie duuuzo pozmienialo:)gratuluje wszystkim nowym mamusiom:) i postaram sie wbic w watek o ile chcecie jeszcze:) musze sie wytlumaczyc tym co nie wiedza ale zniknelam z powodu "malego " spiecia z pewna wstretna kura :p ale "juz" jest ok ;)milego wieczoru

Witaj, witaj! Fajnie że nas odwiedziłam i mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej :tak::tak:

Pati w kńcu masz trochę czasu na odpoczynek. Korzystaj i się nie przemęczaj:tak:

trina79 powodzenia na usg! :tak:

Ja dziś mam wizytę coś denerwuję się bardzo:-(
M twierdzi, że to dziewczynka, ja przeczucia narazie nie mam. Mo ze po usg jak zobaczę maleństwo to mnie coś najdzie:-p

Nic jeść nie mogę tak mnie cofa. Dziś zjadłam z trudem niecałe jabłko. I śpię na stojąco:-p

Natusia - ja mam to samo.... dostałam jakieś czopki, ale nic a nic nie pomagały !!!! aż je ze złością wyrzuciłam....a ze spaniem też tak mam...od 21-ej do 6 rano to dla mnie za mało...ale nie ma jak wieczorkiem się zdrzemnąć...
Ppatqa, Martynka - jaki to rodzaj bólu?? bo ja regularnie mam tak jak przed @, ale nie na tyle mocno, żeby brać piguły.... tyle, że z Szymkiem tak nie miałam...

Że tak na forum....

Karolciu moja najukochansza,najwaspanialsza,
najzabawniejsza,najpiekniejsza,
najszczuplejsza i wogole naj naj naj, w dniu Twoich ostatnich urodzin z 2-ka z przodu:-p:-p:-pżyczę zadowolenia z siebie,meza i Hausi!! Znalezienia w koncu takiej pracy ktora bedzie cie satysfakcjonowac na kazdym podlozu;-);-):-D Zdrowka oczywiscie tez zycze, kasiorki zeby wystarczalo spokojnie na nasze spotkanka i duuuuuuuuzo milosci!!!!! No i wiecej takich kolezanek jak ja juz nie zycze bom jedya swoim rodzaju:-D:-D:-D:-D

No a zeby uczcic Twoje swieto , kupilam se ciacha i bede chociaz duchowo z Toba swietowac wpierniczajac je:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale Tu się dzieje:-p:-p:-p:-p
Ja tak na szybko bo czekam na kolede:rofl2:

Asia witaj z powrotem;-)

Magdasf propozycja spotkanka jest na wakacyjnym nawet kilka chętnych jest:rofl2::rofl2::rofl2:

Wiola co tak milczysz !!!!!!!Jak po wizycie?????//

Natusia powodzenia na wizycie i jak bedzie fotka zaraz nam sie tu chwal!!!

Marma pierwsze słysze o takim przepisie:sorry:

Pati lez i odpoczywaj!!!!

Trina działa działaj kobieto:-p:-D:-D:-D:-D:-D

Karolka jeszcze raz STO LAT ale nie ciesz się za rok wejdziesz w mój przedział wiekowy:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

O jak mulutko;-)

W sumie powinnam płakać ze to ostatnie dzieścia...

Laski no to pijemy;-)
szampan.jpg

Byłam z mężem na obiado kolacji, Hanka się wybiegała w dziale dziecięcym, zahaczyłam o Rossmana i straciłam sporo kasy, ale co tam raz się żyje;-)

reklama
Sto lat Karola!!!!!!!! Ja też duchem z tobą karpatką;-)

hejka już lepiej cały dzień spokój z brzuchem, ale też nie szaleje dzisiaj, tylko to co za młodym.

Do góry