reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Martynka ja też przeszukałam całego neta i nic nie znalazłam. Jakieś bzdury czasami wypisują....

Blond witaj z powrotem Ja za wami kobitki czasami nie nadążam :-p;-):-D Pisz kochana co tam u Ciebie :-)

Tosiek mi dziś rodeo w brzuchu urządza. Chyba postanowił się przebić na zewnątrz przez powłoki brzuszne a co tam się będzie wciskał przez jakieś ciemne kanały ;-):-D Jutro idę zrobić morfologię bo coś mi się dziś dwa razy przytrafił krwotok z nosa i nie wiem czy to nie jakaś anemia. Chyba że to od kataru... A raczej mam nadzieję bo biorę żelazo , witaminy i zdrowo się odżywiam.

Witam sie wieczorowa pora...troche juz opadam z sil staram sie uczyc ale w ciagu dnia malutki mi niesety nie daje...dalej boli go w buzi, malo co je, ciutke pije (dobre i to) na szczescie w nocy ladnie spi, ale w ciagu dnia...masakra marudkuje, placze....wysiadam;-)
W niedziele czeka mnie najgorsiejszy;-) egzamin z logiki..i sama mysl o tym sprawia ze przewraca mi w brzuchu...chcialabym zaliczyc na min 4 bo na szczescie tylko pierwszy semestr ja mamy i ocena pojdzie w papiery, no ale jak bedzie mniej to tez bede zadowolona.

Z jackiem zaczelismy starac sie o kredyt:tak:niby nie ma byc problemow ale wiadomo jak to jak to jest;-) jak kasa bedzie na koncie to bede spokojna,a na teraz to w sobote przychodzi facet od kominka i zobaczymy co tam powie tzn kiedy moze zaczac noi najwazniejszeile to bedzie kosztowac.

Co powiecie na wyjazd w weknd majowy??;-):tak:

ps. asia no nie....ja sobie wypraszam jakiekolwiek insynuacje ze ja..ze cos:-p:-p:-p
gdybym miala taka wladze...mmm ale by sie dzialo:-D

:))))
u nas ok.Rafal tatusia sie dorobil :p wiec mam troche wiecej luzu:) studia ida calkiem niezle.jeszcze pol roku zostalo, pisze prace, jezdz co chwile do warszawy na egzaminy i jakos to idzie.teraz jakichs finansow musze sie uczyc i mnie szlag trafia bo to wogole nie moja dziedzina i robie wszystko zeby sie nie uczyc...pracy nie mam od konca grudnia i narazie nie bardzo szukam, a wlasciwie to szukam ale na pol etatu jesli wogole bo chce te studia juz naprawde skonczyc a nikt mnie nie zatrudni na caly etat jak ja co tydzien w piatek jade na 3 dni do warszawy:/ mysle troche o powrocie do stolycy ale to na razie w planach. i to chyba tyle co u mnie:)
a Ty magda nie wyjezdzaj mi tu ze spotkaniem bo znowu bedzie dyyyym :pa tak powaznie to moze i nam by sie teraz udalo;)

Alez ja nie rozumiem teraz kompletnie o jaki dym chodzi??
Na spotkaniu slesinskiem bylo suuuuuuperasnie, byly najfajniejsze dziewczyny:-p:-p:-p najfajniejsimezowie i najfajniejsze pazdzioszkowe i nie tylk dzieciaki (no tutaj to zart wszystkie pazdziochowe dzieci sa super ;-))
Ale wiesz jak bedziesz w warszawie to zapraszam to tylko w smie 120 km ode mnie ;-)

Witaj Bondi

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam, zycze miłego dzionka . Ja juz ugotowałam obiadek zrobił fryz i zaraz zmykam do pracy. Dobrze ze jescze tylko czwartek i piatek. W sobote egzamin i potem laba.

Tata na tacierzynskim sprawuje sie superosko dzieciwybawione na 2 godzinnych spacerach słowem sielanka.

Czttam Raport MAK-u i mam mieszane uczucia co do niego jest pewnie w nim wiele prawda ale ile niepradwy wjdzie pewnie niebawem

Hejka!
My po kolędzie, młody przechodził samego siebie :baffled: jeszcze nigdy sie tak nie zachowywał. Mało gości przyjmujemy, wiec moze dlatego. Trzeba to chyba zmienić :-p:-p (Agamir, tak sie umawiamy cały czas i nic nie wychodzi - musimy sie w końcu spotkać :tak:)
Nawet ksiądz, a nawiedził nas sam proboszcz (w końcu mamy kartoteke założoną i oficjalnie na listę parafian jesteśmy wciągnięci, bo porzednio na kolendzie nie bawili sie w papierki ;-)) zapytał jak sobie z młodym radzę :rofl2:. No i zażartował, że może po chrzście sie uspokoi :-p A ponadto gadaliśmy o szkole, bo nasi księża to pijarzy i prowadzą podstawówke i gimnazjum, a teraz staraja się jeszcze o przedszkole. No i proboszcz jako ojciec dyrektor opowiadał o szkole i zachecał do zapisania młodego :sorry: generalnie maja dużo chętnych a mało miejsc, ale stwierdził, ze mieszkańcy parafii innym trybem idą ;-) tak sobie o tym juz wczesniej myślałam, ze młody pójdzie do przedszkola przy szkole (oczywiście jak się dostanie...) i zobaczymy jakie dzieci bedą, jak bedzie wszystko ok to pójdzie z nimi do szkoły, a jak nie to wtedy może poslemy go do pijarów? Finansowo to prawie podobnie jak przedszkole, bo oni mają dofinansowanie jako szkoła publiczna i ksiądz mówił, ze czesne ok 250 zł wynosi, wiec niewiele. Ale sa koszty dodatkowe - mundurki (ładne swoją droga :-)), wyjazdy (a te raczej poza Polską..) itp. No zobaczymy.
A tak poza tym dzis ide do gina na usg podwozia. Wczoraj wieczorem M wrócił, a jako że nie było go pare dni a to są ważne dni, jeżeli chodzi o nasze plany prokreacyjne, mam nadzieję, że się jeszcze załapiemy na jakies dni płodne w tym cyklu, choc szanse sa raczej marne i raczej paździocha 2 nie bedzie :-( no trudno.
No i chodzę na rzęsach, bo mi młody skutecznie przeszkadza spać i od niedzieli sypiam po max 6 godz.
Widzę, że Fejsbukowa grupa się rozrasta :)

Witaj Asia :-)

Ostatnia edycja:
Blond witaj po przerwie :-)
Agamir super że M się tak dobrze sprawuje.
Trina powodzonka na usg.
Marma oby wyniki były ok.
Minisia podziwiam Cię, praca a potem jeszcze masz czas i chęci na silownię.
Magdasf powodzonka na egzaminie z logiki. Będzie dobrze.

Dziewczyny na wstępie dziękuje za słowa otuchy. Mam nadzieje ze tym razem będzie lepiej. U mnie nastroje zmienne ale dajemy radę. Wciąż kompletuje wyprawkę dla malutkiej. Tyle tego prania i prasowania że w szoku jestem. Zmykam bo Macio wzywa. Miłego dzionka.

reklama
Dziewczyny, ja na moment - znowu z pracy :-( poczytałam, ale nie zdążę odpisać, bo mamzaleglosci w robvocie... ale jest szansa, ze dzisiaj M z kolega powiesi antene od netu na dachu i od dzisiaj/jutra bede miec internet!!!!
Przeczytajcie sobie Mięsne wypełniacze w jedzeniu dla niemowląt

Magda - zapomniałaś napisać, że na spotkaniou była tylko część najfajnieszych dziewczyn, gdyz czesc niestety nie dojechala :-p
Asia - witaj na nowo!! to już rok jak Ciebie nie ma ?? ?? ale ten czas leci!! wrzuc jakies foty!!

Na razie tyle..jak mi sie uda to jeszzce wejde tu w pracy....

Do góry