reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

jestem dzis troche poddenerwowana, poł nocy nieprzespałam, płakać mi sie chciało, moze zakupy poprawia mi humorek, zawsze w nerwach robie najlepsze zakupy :-p

reklama
Ewela i Kaka a mnie czesto kuja jajniki i tym bolem sie nie martwie ale jak boli mnie brzuch
jak na @ to sie martwie poniewaz wydaje mi sie zaraz zaczne krwawic :-(.
Wiem moze to glupie ale co ja moge za to ze sie boje :-(
Ale MOWICIE ZE WAS TEZ TAK BOLI? to troche jestem pocieszona :-)

Dorotka mnie boli całe 13 tyg z doslownie kilku godzinnymi przerwami. Wczoraj pytałam gina ale on nie widzi fizycznej przyczyny. Poprostu brzusio się rozciąga. Nic się nie martw.

Poznań w sloncu tylko wieje jak ..... Ale to i dobrze bo pranko szybko wyschnie. Własnie pralka zaczęla mi dziwnie piszczeć. Jak sie rozsypie to załamka.

U mnie w Krakowie słonce świeci, aż zal siedziec w pracy:) Juz o 7 rano bylo na tyle ciepło ze przydreptalam do pracy w cienkim zakieciku i bluzce z krótkim rękawem. Od prawie tygodnia pogoda nas rozpieszcza:happy:

A ja dzis zaczelam remont:szok: az sie boje co bedzia jak do domu wróce. Jest tylko facet który remontuje i nikogo do sprzatania... strach sie bac:sorry2: W tym tygodniu robimy jeden pokój a w czerwcu reszte mieszkania, co dopiero będzie wtedy...:baffled: Ale i tak baaardzo sie ciesze z tych zmian:rofl2:

Dzień dobry:-p

po pierwsze witam nowa mamusie;-)

U nas pikne sloneczko choć wiecznie. Na moim 4p jak wyjde na balkona to jakbym nad morzem była tak wieje:-p

reklama
Do góry