reklama
Evelajna
Październikowa mama
No, to juz sobie nawciskałam. Chyba @ sie zbliża, bo mnie szał bojowy wziął.
"Szefowej" udowodniłam, że to nie ja się machnęłam przy księgowaniu płatności jakieś pół roku temu. Czarno na białym miałam, że to ona to robiła więc się nieco nabzdyczyła.
Pożałowałam zaraz, bo teraz sobie myślę, że przy najbliższej okazji się odegra.
A po pierwszej w nocy nie zdzierżyłam kilkumiesięcznego tłuczenia się tłuczkiem do mięsa moich sąsiadów i poszłam z "żalem" już po raz trzeci. Poszłam cichutko- nawet moi domownicy nie zauważyli. Z irolskim uśmiechem pod tytułem "się masz, może przestań walić?"
A sąsiad sie okazał psychol, prawie mnie gonił, bramę wyważał, policja przyjechała... Na szczęście nie ja jedna wezwałam więc świadkowie się znaleźli i go zbesztano sensownie przy okazji uświadamiając (choć akurat nie działka policji), że nocne życie można prowadzić do 23, a nie po północy.
Afera była nieludzka. Spać nie mogę z nerwów.
I teraz sobie podwójnie pluję w brodę, bo się boję, że idiota rewanżować się będzie.
Kurna jaka ja głupia jestem. Powtarzam sobie po raz tysięczny...
Szukam roboty w Rzeszowie
"Szefowej" udowodniłam, że to nie ja się machnęłam przy księgowaniu płatności jakieś pół roku temu. Czarno na białym miałam, że to ona to robiła więc się nieco nabzdyczyła.
Pożałowałam zaraz, bo teraz sobie myślę, że przy najbliższej okazji się odegra.
A po pierwszej w nocy nie zdzierżyłam kilkumiesięcznego tłuczenia się tłuczkiem do mięsa moich sąsiadów i poszłam z "żalem" już po raz trzeci. Poszłam cichutko- nawet moi domownicy nie zauważyli. Z irolskim uśmiechem pod tytułem "się masz, może przestań walić?"
A sąsiad sie okazał psychol, prawie mnie gonił, bramę wyważał, policja przyjechała... Na szczęście nie ja jedna wezwałam więc świadkowie się znaleźli i go zbesztano sensownie przy okazji uświadamiając (choć akurat nie działka policji), że nocne życie można prowadzić do 23, a nie po północy.
Afera była nieludzka. Spać nie mogę z nerwów.
I teraz sobie podwójnie pluję w brodę, bo się boję, że idiota rewanżować się będzie.
Kurna jaka ja głupia jestem. Powtarzam sobie po raz tysięczny...
Szukam roboty w Rzeszowie
A
agamir
Gość
Dzis ostatni dzien starego roku więc przyszedł czas na podsumowanie tego odchodzącego roku. Dziekuję Wam Wszystkim za kolejny rok. Co złe to zapomnijcie co dobre pamiętajcie.
SZCZEGOLNE PODZIEKOWANIA ZA PAMIEC I DOBRE SŁOWO DLA kAROLINY - KAKI I cZARNEJ. cZASEM PAMIĘC I DOBRE SŁOWO POTRAFI ZDZIAŁAC CUDOW. DZIEKUJĘ WAM DZIEWCZYNY.
TYM KTÓRE OCZEKUJE KOLEJNEGO POTOMSTWA ZYCZE ABY DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE
A DLA WSZYSTKIM
SZCZEGOLNE PODZIEKOWANIA ZA PAMIEC I DOBRE SŁOWO DLA kAROLINY - KAKI I cZARNEJ. cZASEM PAMIĘC I DOBRE SŁOWO POTRAFI ZDZIAŁAC CUDOW. DZIEKUJĘ WAM DZIEWCZYNY.
TYM KTÓRE OCZEKUJE KOLEJNEGO POTOMSTWA ZYCZE ABY DZIECIACZKI BYŁY ZDROWE
A DLA WSZYSTKIM
Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen
ciepła, radości, przyjaciół, a w Waszym domu.
niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech Nowy Rok niesie blaski.
ciepła, radości, przyjaciół, a w Waszym domu.
niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech Nowy Rok niesie blaski.
Ale sie światecznei zrobiło;-)
Laseczki życzę Wam samych dobrych dni, dużo zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń, szczęśliwych rozwiazań a przede wszystkim dużo miłości!!!! Szampańskiej zabawy Sylwestrowej!
A macie jakies postanowienia Noworoczne??
Może powinnam zacząć od podsumowania obecnego roku. Większość postanowień została zrealizowana więc nie był to taki zły rok.
A co w Nowym Roku??
1. Cieszyc sie z kazdego dnia, z każdej chwili.
2. Nie stawiać sobie za wysokich wymagań, których nie możność realizacji dołuje;-/
3. Schudnąć te pare kilko do wymarzonej wagi. Do 30 urodzin chce zobaczyć 55 na wadze! Mam na to ponad rok więc myślę ze to 7- 8 kg uda się zgubić na spokojnie.
4. Zadbać o zdrowie. Wyleczyc ostatniego zęba, wstawić brakującego, odwiedzić samolot ginekologiczny...
I mam cichą nadzieję na Nowy Rok, że w końcu znajdę nową pracę lub chociaż polubie tę co mam;-)
Laseczki życzę Wam samych dobrych dni, dużo zdrowia, spełnienia wszystkich marzeń, szczęśliwych rozwiazań a przede wszystkim dużo miłości!!!! Szampańskiej zabawy Sylwestrowej!
A macie jakies postanowienia Noworoczne??
Może powinnam zacząć od podsumowania obecnego roku. Większość postanowień została zrealizowana więc nie był to taki zły rok.
A co w Nowym Roku??
1. Cieszyc sie z kazdego dnia, z każdej chwili.
2. Nie stawiać sobie za wysokich wymagań, których nie możność realizacji dołuje;-/
3. Schudnąć te pare kilko do wymarzonej wagi. Do 30 urodzin chce zobaczyć 55 na wadze! Mam na to ponad rok więc myślę ze to 7- 8 kg uda się zgubić na spokojnie.
4. Zadbać o zdrowie. Wyleczyc ostatniego zęba, wstawić brakującego, odwiedzić samolot ginekologiczny...
I mam cichą nadzieję na Nowy Rok, że w końcu znajdę nową pracę lub chociaż polubie tę co mam;-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Witam się i ja w tym bardzo śnieżnym ostatnim dniu starego roku.
Ciesze się, że to już koniec 2010r - oby ten nadchodzący był lepszy.
Ja jakaś wypluta - po ostatnich rewolucjach żołądkowych zjechało mi 3 kg
Dziś w nocy młody miał biegunkę - dosłownie woda - dawałam picie, jedziemy na dietce i jakoś na razie spokój, ale nie za bardzo chce te dietetyczne rzeczy zjadać - oby wszystko się unormowało.
Noc miałam z głowy, bo tylko jak usłyszałam, że się leje z niego to przebierałam.
Usnęłam gdzieś około 6.00 więc wyglądam tak jak na załączonym obrazku.
Sylwestra spędzamy w domku - sami ... cóż tak bywa.
Może w przyszłym roku coś się wymyśli.
A tak na sam koniec to chciałabym złożyć Was życzenia:
Samych radosnych chwil przepełnionych uśmiechami naszych dzieci.
Szerokich perspektyw i słusznych poglądów na świat i rzeczywistość.
Aby wszystko wychodziło gładko jak krawcowej spod igły
Aby troski i smutki omijały nas szerokim łukiem.
Po prostu zdrowia, szczęścia, pomyślności a przy tym wiele radości.
Do miłego w Nowym Roku :-)
Ciesze się, że to już koniec 2010r - oby ten nadchodzący był lepszy.
Ja jakaś wypluta - po ostatnich rewolucjach żołądkowych zjechało mi 3 kg
Dziś w nocy młody miał biegunkę - dosłownie woda - dawałam picie, jedziemy na dietce i jakoś na razie spokój, ale nie za bardzo chce te dietetyczne rzeczy zjadać - oby wszystko się unormowało.
Noc miałam z głowy, bo tylko jak usłyszałam, że się leje z niego to przebierałam.
Usnęłam gdzieś około 6.00 więc wyglądam tak jak na załączonym obrazku.
Sylwestra spędzamy w domku - sami ... cóż tak bywa.
Może w przyszłym roku coś się wymyśli.
A tak na sam koniec to chciałabym złożyć Was życzenia:
Samych radosnych chwil przepełnionych uśmiechami naszych dzieci.
Szerokich perspektyw i słusznych poglądów na świat i rzeczywistość.
Aby wszystko wychodziło gładko jak krawcowej spod igły
Aby troski i smutki omijały nas szerokim łukiem.
Po prostu zdrowia, szczęścia, pomyślności a przy tym wiele radości.
Do miłego w Nowym Roku :-)
wanilia79
Entuzjast(k)a
Witajcie kochane:-)
również spieszę pożegnać stary rok: najlepszymi życzeniami na Nowy 2011 Rok dla Was wszystkich i Waszych rodzin, zdrowych dzieciaków, szczęśliwych porodów, zakończonych budowanych domków i kochanych, niewtrącających się teściów. Lepszej pracy, większych zarobków, niższego VATu, a dla odchudzających się kobitek figur jak modelki.
No i uśmiechu na buźkę i odrobiny czasu na aktywność na BB ;-);-)
Jam już wysprzątała, karpatka się chłodzi, szampan też - ten rodzinny, bezalkoholowy. Dziecko śpi, a ja po obiadku lecę robić się na bóstwo . Wieczór tylko we dwoje, znaczy troje, a właściwie we czworo, bo robaczek w brzuszku , ale lubie te nasze rodzinne wieczorki.
Tak się cieszę, że ten rok się kończy. Niby udany, bo wiele dobrego się wydarzyło, ale też nowe przed nami i strasznie jestem tego ciekawa.
Z postanowień noworocznych...hmmm.
Przede wszystkim życzę sobie, żeby po szczęśliwym rozwiązaniu i odchowaniu dzidziola wrócić do swojej pracy, bez przeszkód, najlepiej z podwyżką na zachętę;-). A reszta co Bozia da.
również spieszę pożegnać stary rok: najlepszymi życzeniami na Nowy 2011 Rok dla Was wszystkich i Waszych rodzin, zdrowych dzieciaków, szczęśliwych porodów, zakończonych budowanych domków i kochanych, niewtrącających się teściów. Lepszej pracy, większych zarobków, niższego VATu, a dla odchudzających się kobitek figur jak modelki.
No i uśmiechu na buźkę i odrobiny czasu na aktywność na BB ;-);-)
Jam już wysprzątała, karpatka się chłodzi, szampan też - ten rodzinny, bezalkoholowy. Dziecko śpi, a ja po obiadku lecę robić się na bóstwo . Wieczór tylko we dwoje, znaczy troje, a właściwie we czworo, bo robaczek w brzuszku , ale lubie te nasze rodzinne wieczorki.
Tak się cieszę, że ten rok się kończy. Niby udany, bo wiele dobrego się wydarzyło, ale też nowe przed nami i strasznie jestem tego ciekawa.
Z postanowień noworocznych...hmmm.
Przede wszystkim życzę sobie, żeby po szczęśliwym rozwiązaniu i odchowaniu dzidziola wrócić do swojej pracy, bez przeszkód, najlepiej z podwyżką na zachętę;-). A reszta co Bozia da.
Dzien dobry w ten ostatni dzien 2010 roku...
My juz z dzieciakami zakupilismy szampana, balony, trabki, i inne *******y na bal ;-)
O 21 zmywamy sie z jackiem do jego sis a po 12 na druga imprezke...a jutro pewnie bedzie kac morderca No ale w koncu taka noc zdaza sie tylko raz w roku;-)
NO I Z TEJ OKAZJI DZIEWCZYNKI CHCIALABYM WAM ZYCZYC ABY TEN ROK 2011 BYL SPELNIENIEM WASZYCH MARZEN, SPELNIENIEM WSZYSTKICH POSTANOWIEN NOWO ROCZNYCH;-)ABYSCIE CALY ROK ZYLI BEZ WIEKSZYCH ZMARTWIEN, PROBLEMOW I BYSCIE WY I WASZE RODZINY BYLI ZDROWI;-)SZAMPANSKIEJ ZABAWY!!!!!!!!!!
My juz z dzieciakami zakupilismy szampana, balony, trabki, i inne *******y na bal ;-)
O 21 zmywamy sie z jackiem do jego sis a po 12 na druga imprezke...a jutro pewnie bedzie kac morderca No ale w koncu taka noc zdaza sie tylko raz w roku;-)
NO I Z TEJ OKAZJI DZIEWCZYNKI CHCIALABYM WAM ZYCZYC ABY TEN ROK 2011 BYL SPELNIENIEM WASZYCH MARZEN, SPELNIENIEM WSZYSTKICH POSTANOWIEN NOWO ROCZNYCH;-)ABYSCIE CALY ROK ZYLI BEZ WIEKSZYCH ZMARTWIEN, PROBLEMOW I BYSCIE WY I WASZE RODZINY BYLI ZDROWI;-)SZAMPANSKIEJ ZABAWY!!!!!!!!!!
Hej królewny Wy moje
Wpadam złożyć wam każdej z osobna i wszystkim jednocześnie
A naszym brzuchatym samych lajtowych porodów i zdrowych maluszków;-)
Ja już w 50% gotowa i mimo iż maluszki ....... (nie zapeszam) mam jakiegoś moralniaka że ich zostawiam:--(
Buziam was kochaniutkie do przyszłego roku
Wpadam złożyć wam każdej z osobna i wszystkim jednocześnie
Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie. No i morze jeszcze potem, spokojnego snu pod płotem. Żeby pies z kulawą nogą, Cię nie olał idąc drogą. Dużo czadu i uroku w nadchodzącym Nowym Roku.
ALE PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA DLA WAS I NAJBLIŻSZYCH!!!!!!A naszym brzuchatym samych lajtowych porodów i zdrowych maluszków;-)
Ja już w 50% gotowa i mimo iż maluszki ....... (nie zapeszam) mam jakiegoś moralniaka że ich zostawiam:--(
Buziam was kochaniutkie do przyszłego roku
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja tak tylko na szybko:
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!
Ostatnia edycja:
reklama
I ja wpadam z życzeniami spienienia wszystkich postanowień noworocznych, szybkich przeprowadzek, nowych lepszych prac i wyższych zarobków, szybkich i bez bólowych porodów i zdrowych dzieciaczków. I jeszcze abyśmy w tym gronie spotkały się tu w przyszłego sylwestra
Mnie w tym roku czeka sporo nowych wyzwań i mam nadzieję, że uda mi się im wszystkim sprostać.
Ja wyskakuję na chwilkę do znajomych posiedzieć i porozmawiać. Ale większość tego sylwestra spędzę grając w scrabble z rodzinką
Wszystkim życzę udanego sylwestra i szampańskiej zabawy
Mnie w tym roku czeka sporo nowych wyzwań i mam nadzieję, że uda mi się im wszystkim sprostać.
Ja wyskakuję na chwilkę do znajomych posiedzieć i porozmawiać. Ale większość tego sylwestra spędzę grając w scrabble z rodzinką
Wszystkim życzę udanego sylwestra i szampańskiej zabawy
Podziel się: