reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Marma będę się powtarzać ale oby twojemu M tak już zostało:)))

Kaka u mnie nie ma szans na żywą choineczkę:no::no::no::no:

Magdziunia Twój ślubny ma bdb pomysł z tym wypadzikiem na narty:tak::tak::tak:
I GRATKI ZA ZALICZENIA- KUJONIE:-D:-D:-D:-D

U mnie cd porządków ale wiecie jak to jest jak trzeba między czasie ugotować, poprać, zająć się dziećmi, zakupki itp ehhh baba ma prze....ne:-D:-D:-D
Ale dziś mnie naszło i wysprzątałam balkonik i go ustroiłam:-p:-p dzieci zobaczyły w sąsiednim bloku lampki na balkonie i nie było zmiłuj się:-D:-D
A ze złych nowinek Laura chyba znów ma zapalenie spojówek:dry: wiec jutro lekarz nas czeka:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej laski ja sie witam po 5 dniu 12h pracy ale zadowlona jeszcze jutro i wtorek wolny, solarka , fryzjer, zakupy :))
a kiedy posprzatam nie wiem wigilja pracujaco moze nawet do 18tej ;/ pozostaje po pracy ale zobaczymy na ile sil starczy :tak:

ja tak samolubnie bo naprawde padam :(

Witam się niedzielnie!!!! Byliśmy na weeknd u rodziców. Droga powrotna byla masakryczna. wracaliśmy prawie godzine dłuzej niż normalnie.

Czarna zazdroszczę ci tego powera...mi się nic nie chce. Zdjecie choineczki wkleje dzis a brzuszka jak się zmieści w kadr ;-) tor wadera Maciek już ma więc wciąż myślę nad prezentem.
Marma fajnie ze jestes zadowolona ze studiów.
Kaka poproszę o przepis na Twoje pierniczki :-)
Minisia wypoczywaj.
Magdziunia nie daj sie prosić i korzystaj z propozycji wypadu na narty.

Ja dziś w średnim nastroju. Byly dziś moje imieniny i poza moimi rodzicami i teściami wszyscy o nich zapomnieli...nawet K. Co prawda dostalam juz od niego prezent 2 tygodnie temu ale dzis wypadało by chociaz zlozyc zyczenia...o znajomych juz nie wspomne.odkąd wyszłam za mąż i urodziłam dziecko wszyscy sie wypięli. no coż...Troche mi przykro ale jakoś to przeżyję. Zmykam spać bo oczka mi się kleją. Dobrej nocy.pa.

Załączniki

• IMG_0333.jpg
    IMG_0333.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 29
Dzien dobry, poczytalam was troszke czasu zeby odpisac juz mi brak...
Ja lape jakiegos dola...chyba za duzo wzielam na raz na swoje barki...
Za tydzien pierwsze kolokwium i mam lekkiego stresa, czasu brak na to zeby ksiazki otworzyc, a jeszcze przeniesli mnie do innego sklepu, niby mam teraz mega blisko ale musze zaczac od pocztau poznawac ludzi itd. ;-) A ja taka niesmiala jestem;-):tak:
Lece moze wieczorkiem skrobne cos wiecej:tak:

Magdasf, faktycznie sporo masz obowiązków, ale podobno wszystko zależy od dobrej organizacji. Wierzę, że dasz radę, kobieto!!!!

Lilunia, śliczna choineczka i....wszystkiego, wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-):-).

Czarna, dziś to już chyba siedzisz i podziwiasz swoje dzieło. Już wszędzie masz błysk??

Kaka i jak pierniczki, pewnie do świąt zabraknie takie dobre ;-):tak:

Magdziunia Ty ostatnio u nas tylko z doskoku, też zabiegana, ale niech tylko ferie przyjdą :tak::tak::tak:gratuluję zdanych egzaminów

MInisia, TY też kobieto zalatana!!!

Cześć
no i ni ma choinki :no:, myśłałam, że dziś się na targu kupi a tam 3 na krzyż i to takie liche. Trudno za tydzień się kupi.

Jutro zmykam na zakupy i do dentysty, mały do mamy a dziś mam stan napięcia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Z moimi teściami jak u Magdysf....temat rzeka, szkoda gadać, ale mam ochotę ich PWIAHDFEOIEHFNUIRHG LGI8CA.

A teraz czas na obiadek

Lilunia piękna choinka!!!! czyżbym widziała fioletowe bombki????

Minisia jednym słowem twój M bedzie mia szanse się wykazać przygotowaniem wigilii:-p:-p

Magdasf dasz radę cyborgi nie łatwo pokonać!!!!
Jak domek????

Wiola nie no proszę Cię błysk będzie dopiero (może) w przyszłym tyg:tak::tak::tak: Na razie sprzątam to co nie widać :tak::tak: a wierzch będzie na koniec;-)
A teściów do paczuszki i nadac na Afrykę bez adresu zwrotnego;-)

Hejka
No i jak myślałam mała ma zapalenie spojówek ale tym razem bardzo łagodnie. Więc potrzymam ją do srody w domku a później do przedszkola bo pewnie będą mieli próby przed jasełkami:tak::tak:
A po za tym odebrałam kieckę od krawca i dupa:cool::cool: ale znalazłam alternatywę i chyba nie będzie źle;-):cool2:

Lilunia - wszystkiego najlepszego!!!
Czarna - ja też zazdroszczę energi, bo u mnie teraz to raczej depresyjny nastrój...
Kaka - pierniczki pewnie super wyszły, a ja do moich nie moge się jakoś zabrać, może jutro...
Magda - na pewno sobie poradzisz!!! wierzę w Ciebie :tak:

Ja jakoś bez weny do pisania, nic mi sie nie chce. Wariuję w chałupie, bo młody oczywiście się ode mnie zaraził i mamy zwolnienie od czwartku do środy. A że M w czwartek rano wybył do Zurichu i wrócił dopiero wczoraj, wszystko było na mojej głowie. A jeszcze się pokłóciliśmy przed jego wyjazdem, więc już w ogóle nastrój do d... a tu za niedługo owu, więc wypadałoby coś pokombinować, a mi się nie chce kompletnie. znów mam wątpliwości czy powinnam.
za to wczoraj w ramach rekompensaty zniknęłam na całe popołudnie w sklepach. I to przynajmniej dobre, że kupiłam sobie w końcu oficerki :rofl2: Kaka tu chyba w zeszłym roku pisała o problemie z kupnem kozaków. JA mam dużą łydkę i problemy z dopięciem. Ale znalazłam wczoraj u Ryłki super butki w wersji z szerszą cholewką i kupiłam :-D strasznie sie cieszę. Choć małym mankamentem jest to, że jak cholewka szersza to i but, a ja stopę, to akurat raczej szczupła mam i trochę się jak w kaloszu czuję, ale co tam - założę grubszą skarpetkę i będzie dobrze. Wszak to butki na zimę są, więc skarpety wskazane ;-)
A poza tym muszę jutro do pracy skoczyć, bo chcę od stycznia zmniejszyć wymiar etatu i piątek mieć wolny. Potrzebuję czasu na ogarnięcie chałupy i po prostu dla siebie, na odpoczynek. Strasznie zmęczona ostatnio jestem, teraz zwłaszcza, bo miałam i jeszcze mam raporty do napisania i dziobie je kiedy mi młody daje.
A poza tym Maciek sprzedał mi katar i jestem od wczoraj pociągająca :-(

A kuku ... to ja :-p dziś jakoś luźniej więc wpadłam skrobnąć.
Piszę tego posta już 3 raz i mam nadzieję, że tym razem dopiszę do końca .... :no::wściekła/y: już dwa mi wcięło.

Oczywiście zima znów pokazuje swoje oblicze - no właśnie jeszcze się nie zaczęła a tu już śnieg, mróz i ślisko.

Jutro robię mały wypadzik na zakupy pod choinkę.

Lilunia wszystkiego najlepszego.

Trina kozaczki na pewno fajne - najważniejsze abyś Ty była zadowolona.
Zdrówka dla Ciebie i Maciusia aby katar poszedł sobie.

Kaka narobiłaś mi smaczku na pierniczki ... mniam, mniam.

Madziu kolowkium zaliczysz na pewno a z pracą hmmm ... plus, że bliżej domku a nowych ludzi pewnikiem szybciutko zjednasz sobie :tak:
No i gratuluję postępów szybkich w budowie domku wymarzonego.

Czarna podziwiam Ciebie za taki zapał - prawdziwa Matka Polka - kiedy ty znajdujesz czas na to wszystko.

Wiola próbowałam rozszyfrować co miałaś na myśli o teściach, ale zwątpiłam :-p;-)
Rozumiem doskonale .... kochana jak tam oni mogą Ciebie denerwować.

Minisiu Tobie to przydałby się porządny wypoczynek.

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, ale tak jak wspomniałam to już 3 mój post.
Zmykam poleniuszkować ciut.

reklama
Hi.

Obiecuję wstawic przepisik jutro;-)

Danusia faktycznie marudziłam w zeszłym roku o butach. Pierwsza para jaka kipiłam sój numer co sie mogłam dopiac. Pierwsze długie buty wtedy kupiłam od niepamietnych czasów.

Po weekendowych porządkach mało co widać...

Do góry