reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Czarna u nas też chodniki w kiepskim stanie więc jak wychodzimy to bez wózka. A prezenty też na allegro porobiłam. No i u mnie tradycyjnie sprawdza się empik. Najgorsze jest to że nie mam pomysłu na prezent dla Maciulka. Ten tor drewniany widziałam na żywo i nie wart jest tych pieniedzy.
Wanilia napisz list do Mikołaja ;-) Może przyniesie Ci praleczkę.

U nas świateczny klimat zapanował w domku. Maciuś wszedzie tak się cieszy na widok choinki że K z nim wczoraj ubrał naszą choineczkę. Jeszcze nigdy nie miałam tak wcześnie ubranej choinki. Szok. Ale grunt że Maciuś szczęśliwy i napatrzeć sie nie może :-)

reklama
Hejka!!

a u nas sypie od rana... mnie mdli okropnie, zmęczona jestem i płakać się chce... wczoraj z kolegą była służbowo w Legnicy od 6 rano do 19:30, sajgon trochę przy tych drogach, ale udało się bezpiecznie dojechać i wrócić. Nie smęcę, bo dzisiaj nic miłęgo nie jestem w stanie napisać.
Reszta na zamkniętym.

Cześć
Czarna chyba nie tylko u Was takie chodniki :no:( i drogi). Ja po ostatniej przygodzie siedzę w chałupie na du.e ;-)

Moja pralka znowu w naprawie, oj chyba się wykańcza, albo majster do niczego :confused2:.
Troche mi plany krzyżuje, bo nic działać nie mogę, a święta coraz bliżej.
Nie czas pomyśleć o zmiania???? wiesz lepiej spłacać raty niż płacić za naprawy!!!

Czarna u nas też chodniki w kiepskim stanie więc jak wychodzimy to bez wózka. A prezenty też na allegro porobiłam. No i u mnie tradycyjnie sprawdza się empik. Najgorsze jest to że nie mam pomysłu na prezent dla Maciulka. Ten tor drewniany widziałam na żywo i nie wart jest tych pieniedzy.
Wanilia napisz list do Mikołaja ;-) Może przyniesie Ci praleczkę.

U nas świateczny klimat zapanował w domku. Maciuś wszedzie tak się cieszy na widok choinki że K z nim wczoraj ubrał naszą choineczkę. Jeszcze nigdy nie miałam tak wcześnie ubranej choinki. Szok. Ale grunt że Maciuś szczęśliwy i napatrzeć sie nie może :-)

Lilunia ja polecam Wadera mamy go już hmmm 1,5 miesiaca i nadal jest cały:))) co u nas oznacza wielki sukces.
Co do prezentu u nas zaszła zmiana i kupujemy małemu takie coś
YouTube - ODYSSEY TOYS- ELITE TWISTER CAR

I chociaż ty bądź lepsza od koleżanek i pochwal się brzusiem i choineczką . Proszęęęęęęę

Ania a szefostwo wie o fasolce???

Hejka
Dziś oblecieliśmy sklepy i niestety prezenty tylko z allegro pozostają.
No nic trza zakasać rękawy i brać się do roboty:)))

A ja już po zajęciach. Następne dopiero 15 stycznia. Jestem po prostu pod wrażeniem i zapowiada się naprawdę super. A dla wtajemniczonych to się pochwalę że zajęcia z dysleksji rozwojowej będę miała z samą prof. Martą Bogdanowicz:-D:-D:-D

A ja już po zajęciach. Następne dopiero 15 stycznia. Jestem po prostu pod wrażeniem i zapowiada się naprawdę super. A dla wtajemniczonych to się pochwalę że zajęcia z dysleksji rozwojowej będę miała z samą prof. Martą Bogdanowicz:-D:-D:-D

Marma to fajnie, że studia sprawiają Ci tyle radości. Ja tam jednak mimo ciekawych znajomości nie lubie wspominać czasu kiedy się uczyłam, więcej stresu niż przyjemności :cool:.
Czarna fajny samochodzik, a praleczka już jak nowa. Okazało się, że jednak reklamacja fachowca, a nie pralki.:-)

Ania mam nadzieję, że humor już lepszy. Te mdłości to na Szymonka też miałaś?????

Ja za to mam taki apetyt, że ciągle bym w lodówce siedziała :no: i to same słodkości mi chodzą po głowie. Aż się boję na wagę wchodzić :cool2:

No idę młodego kąpać i lulu.

Wiola no to gicior oby już działała bez zarzutu:tak::tak::tak: i szczypiorku nie rozśmieszaj mnie z tą obawą przed wagą;-);-)

Marma mimo wszystko ciesze się że jesteś zadowolona;-)

Ahhh jak ja kofam zbliżająca się @ wtedy mam takiego powera że hej:-p:-p Juz sobie wyczyściłam na glancik kuchnie i łazienkę oczywiście przed samymi świętami jeszcze raz je dopadnę ale już nie tak gruntownie:tak::tak:
Mam nadzieję że jutro jeszcze moje baterie będą działać:cool2::cool2::cool2: bo jeszcze wiele do zrobienia:-D:-D:-D

Hallooooo gdzie jesteście????????

Marma to fajnie, że studia sprawiają Ci tyle radości. Ja tam jednak mimo ciekawych znajomości nie lubie wspominać czasu kiedy się uczyłam, więcej stresu niż przyjemności :cool:.
Czarna fajny samochodzik, a praleczka już jak nowa. Okazało się, że jednak reklamacja fachowca, a nie pralki.:-)

Ania mam nadzieję, że humor już lepszy. Te mdłości to na Szymonka też miałaś?????

Ja za to mam taki apetyt, że ciągle bym w lodówce siedziała :no: i to same słodkości mi chodzą po głowie. Aż się boję na wagę wchodzić :cool2:

No idę młodego kąpać i lulu.

Oj mam to samo. Mogę jeść, jeść i jeść a waga nie stoi.... A teraz gdy leże to nie wiem co to będzie w szczególności że przy karmieniu wcale nie schudłam tylko na odwrót....

Wiola no to gicior oby już działała bez zarzutu:tak::tak::tak: i szczypiorku nie rozśmieszaj mnie z tą obawą przed wagą;-);-)

Marma mimo wszystko ciesze się że jesteś zadowolona;-)

Ahhh jak ja kofam zbliżająca się @ wtedy mam takiego powera że hej:-p:-p Juz sobie wyczyściłam na glancik kuchnie i łazienkę oczywiście przed samymi świętami jeszcze raz je dopadnę ale już nie tak gruntownie:tak::tak:
Mam nadzieję że jutro jeszcze moje baterie będą działać:cool2::cool2::cool2: bo jeszcze wiele do zrobienia:-D:-D:-D

Hallooooo gdzie jesteście????????

jestem szczęśliwa i nie pamiętam kiedy tak odpoczęłam , szczególnie psychicznie :-D m zawiózł mnie i przywiózł, zrobił obiad i zajmował się Kacperkiem a ja leżałam z nogami do góry :-D

Ania współczuję z całego serca i wiem co przeżywasz. Pociesze cię że w końcu to minie...:sorry2:

No nieeee wcieło mi postaaaaaa

No to jeszcze raz.

Zazdroszczę choinek. Ja chce żywą i może ubiore na przyszły weekend. Zadzwonię do szkołki drzewek i zapytam się o ceny i czy ścinaja drzewko przy kliencie. Tylko czy M focha nie bedzie robił ze za wczesnie...

A ja słomiana wdowa byłam od czwartku i z Hanka siedziałam u mamy co by nie musiec jej rano wozić. Odsniezanie auta i ubieranie w kombinezon to nie na moje nerwy;-)

Za to chatka lśni już;-) Zostłąa łazienka i jedna szafa. A dziś pieke pienriczki.

Wena mi uciekła przez tego uciekniętego postal;-/

Witajcie - wpadłam się zameldować, bo już dość dawno mnie nie było.
Dziś zaliczyłam egzamin z Diagnozy psycho-pedagogicznej na 4,5 ... ufff ... mam z głowy.
Jeszcze w przyszły weekend zajęcia i na jakiś czas z głowy.
Za to w styczniu czekają mnie 3 egzaminy :eek: oj znów nocki pozarywane.

A tak to za oknem odwilż - było nawet + 3 `C a wczoraj wracając do domu to wyglądałam jak bałwan - cała biała tak sypało.
Jak wsiadłam do tramwaju to ludzie patrzyli się na mnie dziwnie :-p

Poza tym to nie czuję świąt - tej magii ... nie wiem czemu.
Prezenty mam kupione dla dzieciaczków.
Jeszcze coś dla tych starszych członków rodziny i będzie ok.
Ale kiedy - 1,5 tygodnia i odpoczynek.

Właśnie oglądałam sobie zdjęcia mojej kuzyneczki, która wygrzewa się w Australii - bajer ... pojechała na roczne stypendium z uczelni.
Takiej to dobrze ... ech :-p

Mąż mnie namawia na to abyśmy ze znajomymi w okresie między świętami a nowym rokiem wyskoczyli na narty.
Byłoby super i odpoczęłabym sobie, poszalała ... ale zobaczymy.

Dobra to tak w telegraficznym skrócie - zmykam i mam nadzieję, że znajdę czas aby cosik skrobnąć.
Buziaki

reklama
Do góry