reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witam się czwartkowo.

Mój M dziś zrobił mi niespodziankę. Wstał rano, posprzątał i ugotował zupę na obiad. Kazał mi się z łóżka nie ruszać przez cały dzień. Chyba go sumienie ruszyło :-D

papatqa a jak się czujesz?

magda szalejesz na całego ale widzę że odżyłaś :-) Z teściową to współczuję ciągle macie z nią pod górkę.

minisia dużo sił życzę :)

reklama
Hej laski

u nas wieje, że lepiej z domu nie wychodzić. Strasznie nieprzyjemnie na dworze.

Wzięłam się za prasowanie kolejnej porcji ubranek dla Stasia. Jejku to sama przyjemność, prasuje i wyobrażam sobie jaki będzie ten mój drugi robaczek i już się doczekać nie mogę :-) :-). Mógłby już być początek lutego: i bliżej wiosny i porodu :happy2:

Halo Kochane, a co Wam się pisać na bb nie chce?????

Marma ale ci M zrobił niespodziankę
Wanilia ja ostatnio przebrałam ubranka po Maciusiu. Tyle tego że szok . Po Świętach zamierzam wziąć sie za wypranie ich i prasowanie.

U nas wczoraj byl kiepski dzionek. Maćko strasznie dawał czadu przez caly dzien. K sie wkurzał bo miał robote do zrobienia a mały mu nie dawał a ja sie wkurzalam na nich obydwu. W efekcie wieczorem strasznie mnie brzuch bolał...Dziś juz jest lepiej ale i tak mam ochote wyskoczyc gdzieś sama bez nich, chociaz na głupi spacer... Poza tym wciąż nie mam pomysłu na prezent dla Teściów.A weny brak.

Marma ale ci M zrobił niespodziankę
Wanilia ja ostatnio przebrałam ubranka po Maciusiu. Tyle tego że szok . Po Świętach zamierzam wziąć sie za wypranie ich i prasowanie.

U nas wczoraj byl kiepski dzionek. Maćko strasznie dawał czadu przez caly dzien. K sie wkurzał bo miał robote do zrobienia a mały mu nie dawał a ja sie wkurzalam na nich obydwu. W efekcie wieczorem strasznie mnie brzuch bolał...Dziś juz jest lepiej ale i tak mam ochote wyskoczyc gdzieś sama bez nich, chociaz na głupi spacer... Poza tym wciąż nie mam pomysłu na prezent dla Teściów.A weny brak.

Lilunia no ja właśnie większość już przebrałam i poprałam. Teraz myślę, że chyba za wcześnie, ale popakowałam w torby foliowe i ułożyłam w łóżeczku w salonie niech czekają :-).

Ja na razie zrobiłam sobie miejsce w komodzie Kacperka i w naszej szafie na rzeczy dla malucha. Poukładałam rozmiarami i leżą na strychu u rodziców i czekają na swój wielki dzień. Ale za szybko to on nie nastąpi. Na razie przeglądam allegro i myślę co bym chciała jeszcze kupić co mi się przyda a co nie. Ale zakupy tez będę robiła już w nowym roku. Na razie tylko zaopatrzam się we wkładki laktacyjne bo generalnie mogę już karmić :-D Jeszcze strasznie sie ze mnie nie leje ale już parę razy bluzkę musiałam zmieniać :-)

Właśnie mi mam przywiozła młodego. Lecę się wycałować i wtulić :-D

hajka, u mnie kopiuj wklej, wiec nawet nir ma co się rozpisywać

marma dobrze się czuje tylko zmęczenie mnie dopada i sennosc jeszcze

Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. Mam nadzieje, że mnie jeszcze pamietacie? Mam nadzieje, że mnie przyjmiecie na forum?
Widze ze zrobiło sie tytaj jak przed dwoma latami jak oczekiwałysmy nasze pażdzioszki, fajnie ze tyle dzieciaczków przybędzie. Wszystkim gratuluję.

U nas czasu brak na wszystko. Maksio juz chodzi skonczył rok, Antos to juz duzy chłopczyk (97 cm i 13 kg), mowi juz duzo, uparty strasznie.

Patrycja to dość długo Cię trzyma ale już niedługo powinno się skończyć.

Agamir witaj. Oj dawno tu nie zaglądałaś. No to fantastycznie chłopcy się rozwijają i max już rok skończył :szok: kiedy to minęło :confused: Antos to naprawdę wielki chłop widzę że tylko z mojego Kacperka taki mikrus ale pewnie po mamusi zacznie rosnąć dopiero w liceum :-D

A u mnie kopiuj wklej.

Witam się czwartkowo.

Mój M dziś zrobił mi niespodziankę. Wstał rano, posprzątał i ugotował zupę na obiad. Kazał mi się z łóżka nie ruszać przez cały dzień. Chyba go sumienie ruszyło :-D
)

Oby mu tak zostalo przez kolejne 4,5 miesiaca;-);-):cool2:

Wanilia Lilunia, Marma ale wam fajnie z tymi przygotowaniami:tak::tak::tak: swojego to ja już nie będę miała ale mam nadzieje ze za kilka lat będę miała okazję kupować takie cudenka jako ciocio-babcia:-D:-D:-D:-D (jak to Mirabelka nazwała)

Agamir witaj na pokładzie

Hejka
Wczoraj nie miałam czasu na bb wiec dzisiaj zaglądam;-)
Normalnie wczoraj miałam ochotę zadzwonić do naszego p0rezydenta miasta aby przyszedł mi pomógł pchać wózek bo to co jest z naszymi pilskimi chodnikami tylko nadaje się do UWAGI!!! normalnie jechałam i płakałam odcinek 300m szlam prawie 1h momentami niosąc wózek bo nie dało rady jechać:no::no::no:
Dlatego zdecydowałam wsie prezenty zamówić przez allegro bo nie ma szans kupić na miejscu:no::no::no:

reklama
Cześć
Czarna chyba nie tylko u Was takie chodniki :no:( i drogi). Ja po ostatniej przygodzie siedzę w chałupie na du.e ;-)

Agamir witaj :-)

Moja pralka znowu w naprawie, oj chyba się wykańcza, albo majster do niczego :confused2:.
Troche mi plany krzyżuje, bo nic działać nie mogę, a święta coraz bliżej.

Do góry