reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Trina daj znać co i jak

Patrycja nie trzymaj nas dłużej w niepewności i zdradź na tajemnicę tego słowa

minisia i jak się dziś czujesz?

Czarna pocieszyłaś mnie. Myślałam że tylko ja mam takiego małego trolla:-D

natusia Bartek się przyzwyczai do niani a wy się może do kina wybierzcie co by zmienić tematy do rozmowy ;-):-D ( żart)

reklama
marma dzieki tak dzis juz zupelnie dobrze , wczoraj jeszcze troszke dokuczaly mi dolegliwosci ale dzis oki dzieki:tak:
czarna obejrzalas film i jaki?? ja nie :-( kupilismy scrabble i film poszedl w zapomnienie :-D:-D:-D:-D
Pati kojarzy mi sie ze na psa/psiuncia :zawstydzona/y: moze tak mowic ale nie wiem:sorry2:

Ja dzis mam szkole wiec trzeba lekcje odrobic :tak:
buzka milego dnia

Czarna - przed zabiegiem mówił, ze 3 mies trza czekać. A na kontrole "po" idę jutro, moze wszystko jest ok i da zielone swiatło wczesniej ;)
powodzenia na wizycie!!!! i oby swiatelko było zielone to wtedy jest szansa na piękny prezent pod choinkę. A jak relację z M???
Wczoraj była niania pierwszy raz boło ok. Ponoć Bartek trochę płakał ale go zagadała. Poszliśmy z M na kolację (w końcu SAMI):szok::laugh2:
Będzie przychodzić do nas na każdy wtorkowy wieczór.
Odprężyłam się ale połowę czasy z M rozmawialiśmy o Bartku (to już chyba takie uzależnienie od dziecka;-))
kurde kiedy to było 1+1:confused::confused::confused::confused: U nas to realne tylko już na emeryturze M:-D:-D:-D

Patrycja dałam ostatnio kieckę to przeróbki i bagatela 70 zł a za tą kasę już sobie coś nev kupię:-p:-p:-p jak kupię bo na razie ciężko idzie :sorry:
A nowe słówko Kamilka za nic nie mogę rozszyfrować:no: Moze zaodaj w jakimś zdaniu:cool2:

Marma mam nadzieję ze szybko te nasze trolki z tego wyrosną:tak::tak::tak:

Minisia nie oglądałam u nas takie rzeczy muszą nabrać mocy urzędowej jak ja to mówię:-D:-D:-D Dzis raczej też nie obejrzymy:no::no::no:
A scrabble uwielbiam!!!!!!!!!!!!

A ja zaraz zapodam małemu obiadek i wybywamy bo muszę zakupki zrobić a trza korzystać puki nie pada:tak::tak::tak: choc znając moje zezowate szczęście wyjde i zacznie:dry:

Patrycja a może "przepraszam".

Moj tez ma czasem teksty fajne i nie wiem skad je bierze i ogolnie sobie lubi wymyslac :-) Np. Ostatnio siedzi na nocniku i mowi do mnie "dupa boli". Albo wymysla sobie i mowi "jechalem z tata szybko tirem" albo przychodzi i "tata mnie bije" itp.
No i ja nie do konca słyszałam, ale ostatnio tesciowa mowi ze u nich krzyknał na głos "kur.. mac", nie do konca wierzylam, ale kilka dni pozniej Patryk tez w domu uslyszał, ale jak powiedzialam malemu ze ma powtorzyc mi co powiedzial, to sie przytulił i powiedzial "nie powiem"... Nie wiem gdzie to uslyszal, no ale mysle ze od Patryka brata, ehh... No ale tesciowie sobie juz dodali wersje skad dziecko bierze takie slowa :-) Ale ogolnie do trzeba sie bardzo kontrolowac :-D

Patrycja a może "przepraszam".

Moj tez ma czasem teksty fajne i nie wiem skad je bierze i ogolnie sobie lubi wymyslac :-) Np. Ostatnio siedzi na nocniku i mowi do mnie "dupa boli". Albo wymysla sobie i mowi "jechalem z tata szybko tirem" albo przychodzi i "tata mnie bije" itp.
No i ja nie do konca słyszałam, ale ostatnio tesciowa mowi ze u nich krzyknał na głos "kur.. mac", nie do konca wierzylam, ale kilka dni pozniej Patryk tez w domu uslyszał, ale jak powiedzialam malemu ze ma powtorzyc mi co powiedzial, to sie przytulił i powiedzial "nie powiem"... Nie wiem gdzie to uslyszal, no ale mysle ze od Patryka brata, ehh... No ale tesciowie sobie juz dodali wersje skad dziecko bierze takie slowa :-) Ale ogolnie do trzeba sie bardzo kontrolowac :-D

Hej
ale Wasze dzieciaczki już ładnie mówią, u nas na razie lipa, widzę, że czasem coś tam mu się powie, ale ogólnie jest cykor i jak proszę żeby powiedział a on nie wie jak, to mówi NIE:no:. Staram się do niego dużo gadać, powtarzam szczególnie proste sylaby, no ale chyba na spektakularne efekty jeszcze poczekam trochę :dry:.

A co u Evelajny, nic nie pisze ostatnio, ODEZWIJ SIĘ KOBIETO!!!

My po obiadku, czekam jak mały wstanie i idziemy się przewietrzyć. Samopoczucie do bani, zamiast lepiej jest gorzej.
W weekend przyjedzie brat z bratową ciężarówką, więc się troche sobie poużalamy i może humor będzie lepszy :happy2:

ok w zdaniu jast np tak auto przepsią jedzie :-)

czatna 70 zł ło matko, ja płace po 2, 5, 10 u krawcowej

Witam się:tak:

Już prawie prawie po chorobie tylko mi jeszcze kaszel został, ale nie jest zle.

U nas leci powolutku do przodu, jutro Lenka znów do przedszkola więc trochę wolnego będę mieć, ostatnio we wtorek bo będzie chodzić we wtorki i piątki, siedziałam jak na szpilkach i przy telefonie w razie gdyby dzwonili ale nie... Lenka była bardzo zadowolona i taka przejęta opowiadała o wszystkim jak po nią przyszłam:tak:
Mam nadzieję że będzie fajnie:tak:

Patrycja zielonego pojęcia nie mam co to może znaczyć:confused:
Lilunia, Wanilia poprawy nastroju;-)

reklama
Hej Hej, Wiola, ściągnęłaś mnie normalnie:)

U mnie ruch jak na centralnym. Dwa tygodnie temu przyjechały mama z ciocią. Ciocia już wyjechała, a mam w sobotę niestety wyfruwa:(
Przyleciały, żeby się zająć młodzieżą i domem, a ja się miałam uczyć, bo 6 i 7 grudnia egzaminy. W efekcie zamiast na nauce skupiłam się na pracy, bo się nagle naskładało....
O i takie tu u nas wszystko szalone.

"Przepsią"???? Jak rany julek - zero pojęcia:no:

Czarna,
70 zeta na przeróbki to faktycznie przesada.
Trina, trzymam kciuki za kontrolę i za zielone światełko!

Zdjęcia z Halloween Wam obiecałam. Uuupsss... Chyba trochę czasu minęło:zawstydzona/y:
Zaraz wkleję jakiegoś świeżaka z Tuśką i pooglądam paździoszki, bo zupełnie wypadłam z obiegu. Wstyd wstyd wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry