reklama
pewnie ze pamietamyHej hej hej!!!!!! Pamietacie mnie jeszcze ?????? Oj dluugo mnie nie bylo dlugooo.....
Urodzinki Szymka poki co spedzilismy w gorkach, a w najblizszy weekend planujemy spotkanie rodzinne.:-)
Pozatym budowa jest na finishu - dzisiaj elektryk kontakty montuje, jutro halogenki i ledy, w piatek schody.... najgorszy jest tylko gosc od plytek, ktory opoznia nam wszystko....sciemniacz straszny !!!! a ogolnie mam dosc budowy....kupa czasu na wybieraniu, szukaniu ofert, w sklepach ogladanie, potem suzkanie w necie tanszych ofert.... ogolnie cale popoludnia i wieczory do pooozna to bhudowa + Szymcio ....
A tak to zyjemy...w ciazy nie jestem poki co :-( ale zobaczymy w sobote czy przyjdzie @ czy nie... ehhh..chcialabym juz czekac na dzidziusia.....
Szymcio gada juz na calego, czasami zaskakuje swoimi tekstami.... wszystko naśladuje i trzeba bardzo uważać co się mówi... ostatnio nie mogliśmy znaleźć miejsca na parkingu, po czym słyszymy z tylnego siedzenia: "fuck, nie ma miejsca, fuck"
Pati - gratulacje !!!!!!
Aniu i ty ujrzysz dwie kreseczki!!! a domku i ja strasznie zazdroszczemoze jakies fotki????
a maly jest the Best!!
niezly jest!Wczoraj kupiłam w końcu młodemu kozaczki na zimę. A co się przy tym na biegałam. Na przeciwko sklepu z butami jest taki mini plac zabaw ( w galerii handlowej) Po wybraniu butów wpakowałam tam młodego żeby móc ze spokojem zapłacić. Płacenie zajeło mi 10 minut bo mój ukochany synek w tym czasie zdążył: Zjechać ze zjeżdżalni prosto na dziecko rozkwaszając mu dolna wargę, drugiemu przyciął rękę drzwiczkami od domku plastikowego, dziewczynkę wyrzucił przez okno z tego domku a raczej tak skutecznie ją popchnął a za drugą latał machając rękami i wołał sio... momentami zastanawiam się czy się z tego śmiać czy raczej usiąść i płakać.... A wczoraj tak go Pani w przedszkolu pochwaliła.... A i jeszcze pochwalę się postępami. Mamy 2 nowe słowa. KOTI - czyli kot i KONII czyli koń
i gratki na nowe slowa
ja wczoraj bylam chora ale dzis juz oki
dzien bedzie leniwy , obiadek od wczoraj zero sprzatania wiec caly dzien na kanapie
milego dnia
Kaka znam takich co mówili ze jak ja trzecie to oni drugie. Teraz się wykręcają ze jak ja czwarte)))
Lilunia a co dokładnie jest małemu???? Zdrówka dla niego
Ania ależ zazdroszcze tego domku i oczywiście też prosze o fotki!!!!
Trinia a wy kiedy startujecie??? Lekarz ile kazał odczekać????
Marma widze Kacperek to jak Sami!!!! cieżko z takimi diabłami nie???? i gratki za udaną wizytę
Pati a gdzie ten Twój ślubny znów wyjechał???
Minisia ale fajnie masz z tym dzisiejszym lenistwem. I jak film zaliczony???? My dziś chyba obejrzymy)
Hejka
Pogoda do bani nic tylko zawinąć się z kocykiem na kanapie)
Kurde dostaliśmy propozycję wypadu na zabawę andrzejkową ale chyba nie skorzystamy bo M wczoraj mnie powiadomił że szykuję mu sie nagła delegacja w przyszłym tyg, ale czy to pewne dowie sie dzisiaj. Z jednej strony chciałoby się pobawić tylko brak kiecki na dupę bo wsio za .....
Lilunia a co dokładnie jest małemu???? Zdrówka dla niego
Ania ależ zazdroszcze tego domku i oczywiście też prosze o fotki!!!!
Trinia a wy kiedy startujecie??? Lekarz ile kazał odczekać????
Marma widze Kacperek to jak Sami!!!! cieżko z takimi diabłami nie???? i gratki za udaną wizytę
Pati a gdzie ten Twój ślubny znów wyjechał???
Minisia ale fajnie masz z tym dzisiejszym lenistwem. I jak film zaliczony???? My dziś chyba obejrzymy)
Hejka
Pogoda do bani nic tylko zawinąć się z kocykiem na kanapie)
Kurde dostaliśmy propozycję wypadu na zabawę andrzejkową ale chyba nie skorzystamy bo M wczoraj mnie powiadomił że szykuję mu sie nagła delegacja w przyszłym tyg, ale czy to pewne dowie sie dzisiaj. Z jednej strony chciałoby się pobawić tylko brak kiecki na dupę bo wsio za .....
Poczekam,poczekam, choćbym chciała to sama nie mam jak przyspieszyćNatusia - jak nie wiesz kiedy, to polecam testy owulacyjne (na allego po 1 zł sztuka), u nas załapało za 2 razem, niestety później nie udało sie jednak; a tak poza tym, to czekaj na mnie ;-)
Natusia jak nie wiadomo kiedy się starać, to cały czas się starać, a to chyba nie jest przykry obowiązek ;-) (taki dżołk na rozładowanie napięcia, sorki)
Ale ileż można - rano, wieczór i w południe... sił już nie starcza
Ja miałam ten sam problem. Po odstawieniu tak się rozregulowałam że na początku miałam cykl 34 a później i po 22 dni... dlatego nie wiadomo jak u mnie liczyć termin porodu i jest tylko taki mniej więcej.
A i jeszcze pochwalę się postępami. Mamy 2 nowe słowa. KOTI - czyli kot i KONII czyli koń
U mnie po odstawieniu było tak ierwsza @ w terminie, później po ok 14 dniach (myślała, że to plamienie okołoowulacyjne, ale już sama nie wiem) i teraz czekam, bo miało być tydzień temu
U nas KOŃ to KUŃ
Wczoraj była niania pierwszy raz boło ok. Ponoć Bartek trochę płakał ale go zagadała. Poszliśmy z M na kolację (w końcu SAMI)
Będzie przychodzić do nas na każdy wtorkowy wieczór.
Odprężyłam się ale połowę czasy z M rozmawialiśmy o Bartku (to już chyba takie uzależnienie od dziecka;-))
wanilia79
Entuzjast(k)a
Natusia zazdroszczę takiego wieczorku tylko we dwoje, chyba trozkę odreagowałaś?? :-)Wczoraj była niania pierwszy raz boło ok. Ponoć Bartek trochę płakał ale go zagadała. Poszliśmy z M na kolację (w końcu SAMI)
Będzie przychodzić do nas na każdy wtorkowy wieczór.
Odprężyłam się ale połowę czasy z M rozmawialiśmy o Bartku (to już chyba takie uzależnienie od dziecka;-))
Ania wrzucałaś już fotkę domku na bb? Bo jakoś nie pamiętam.
Trina zdrówka dla Was!
Marma ciesze się, że wizyta u gina udana.
Oj widzę, że większośc forumowych mamuś "kręci się" za drugim dzieckiem. Życzę powodzenia w staraniach
Dziś Szymcio u dziadków, a ja byłam w mieście, teraz zjadłam obiadek czytając gazetkę, no i czas się wziąć za jakąś robotę. Potrzebuję jakiegoś kopniaka bo od tej pogody to mnie handra dopada
Witam!!! u nas już zdrówko maciusia lepiej. jeszcze kaszle ale nie tak jak wczoraj. Rano tylko mi ciśnienie podniósł bo wstał o 5.00 rano a mamusia teraz chodzi na rzęsach.
Czarna Maciek ma infekcje jakas. Ogólnie głównie kaszel i katar. Byłam z nim żeby sprawdzić czy mu nic w płuckach nie zalega. Na szcęście jest ok.
Natusia podobno trzeba jajka lodem obłożyć i wtedy plemniki są bardziej żywotne :-) ale my tego nie praktowaliśmy wiec 100 % pewności nie dam. hahaha
Kaka nie zarzekaj sie tak bo w praktyce często wychodzi inaczej ;-)
Ania super że domek już na wykończeniu
Trina ja też jakoś nie załapałam wczesniej że Twój Maciuś tez przez VE sie rodził. ech... nikomu tego nie życzę.
Ja mam chwilę dla siebie bo mój brat przyjechal pobawić się z małym. Ogólnie ledwo żyje i pogoda mnie przytłacza.
Czarna Maciek ma infekcje jakas. Ogólnie głównie kaszel i katar. Byłam z nim żeby sprawdzić czy mu nic w płuckach nie zalega. Na szcęście jest ok.
Natusia podobno trzeba jajka lodem obłożyć i wtedy plemniki są bardziej żywotne :-) ale my tego nie praktowaliśmy wiec 100 % pewności nie dam. hahaha
Kaka nie zarzekaj sie tak bo w praktyce często wychodzi inaczej ;-)
Ania super że domek już na wykończeniu
Trina ja też jakoś nie załapałam wczesniej że Twój Maciuś tez przez VE sie rodził. ech... nikomu tego nie życzę.
Ja mam chwilę dla siebie bo mój brat przyjechal pobawić się z małym. Ogólnie ledwo żyje i pogoda mnie przytłacza.
ppatqa
Październikowe mamy'08
hajka , młody kapany bo dzis znowu w dzień nie spał, mam nadzieje ze szybko usnie, a ja dziś lepiej, w pracy ok, choc kumpela mówi ze zaczyna mi juz wywalać brzuch- w koncu musze powiedzieć szefowi, ale u nas nonstop coś wybucha wiec czekam na chwile spokoju. W domu też dobrze, młody lata, gada, mnie ogarneła dziś chęć na karpatke więc upiekłam a zbierałam sie do tego juz dawno, ale cały czas mi się niechciało, porządki i po dniu. Jutro chyba skocze na badanka krwi, jak mi się uda. zdanie dzisiaj młodego: dziadzia nieidziem z nami góre( na góre) do dziadka. a koń- u nas to ihaaaa, kon, lonia, duet, duid( druid), choć ta mastotka-koń to lonia.
Ale najlepsza jest przepsia- kto zgadnie co to?????
trina, natusia po co testy owu, wystarczy codziennie ;-)
Ania skąd ja to znam, fotki
marma boski ten twój. nie pracuje, bo w domu mlody by mnie chyba zajechał, gratki udanej wizyty
czarna wczoraj HH, ale w tym miesiącu zaliczył już czechy i francje, wiec co chwile go niema. za duze kiecki łatwo zwęzić szkielecie
lilunia po takim zabiegu napewno bedą wolniejsze
Ale najlepsza jest przepsia- kto zgadnie co to?????
trina, natusia po co testy owu, wystarczy codziennie ;-)
Ania skąd ja to znam, fotki
marma boski ten twój. nie pracuje, bo w domu mlody by mnie chyba zajechał, gratki udanej wizyty
czarna wczoraj HH, ale w tym miesiącu zaliczył już czechy i francje, wiec co chwile go niema. za duze kiecki łatwo zwęzić szkielecie
lilunia po takim zabiegu napewno bedą wolniejsze
reklama
Pati - ale Ci komentator rosnie :-)
a co do testów owu - to u mnie głównie ze wzgledu na celowanie w płec piękna były używane wiecie, podobno przed owu wieksza szansa na dziewczynke jest to sie nazywa determinacja, co :-)
Lilunia - zdrówka!!!
Wanilia - chandra i u mnie
Natusia - mam nadzieje, że z niania wypali i Bartek ją polubi
u nas nic nowego. Dzis mam wizytę u gina, ciekawe co powie
a co do testów owu - to u mnie głównie ze wzgledu na celowanie w płec piękna były używane wiecie, podobno przed owu wieksza szansa na dziewczynke jest to sie nazywa determinacja, co :-)
Lilunia - zdrówka!!!
Wanilia - chandra i u mnie
Natusia - mam nadzieje, że z niania wypali i Bartek ją polubi
u nas nic nowego. Dzis mam wizytę u gina, ciekawe co powie
Podziel się: