reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Martyna dzieki wielkie!!!!!!juz ciagne cala trylogie jest na torrentach od jednego goscia wszystkie 3 :)))
czarna to byl zarcik :p

ja po szkole , dzieci sie bawia te starsze mloda spi zas pojdzie spac po polnocy buuuu
zaraz zrobie sobie kawke i poczekam na meza ale on wraca dopiero po 19 :(

my ogladamy duzo filmow co wieczor inny a seriale mke i na wspolnej a Housa juz pisalam mam sciagnietego tez :)

reklama
Ciężarówki - oby doegliwości szybko przeszły!

Malena zdrówka!!!
A nam minie wszystko jak ręką odjął...... po porodzie :-D:-D:-D.
Ale i tak z drugiej strony ciesze się , że to druga ciąża, moja bratowa jest w pierwszej i oboje z bratem trzęsą się z byle powodu ;-) kurde ciekawe czy ja też tak miałam przy pierwszym, nie pamiętam :-D

Wanilia co Ty ja tez nie obcykana, sprawdzilam tylko na filmwebie o czym dziewczyny mówią. A tak po za tym to podajze filmy oparte na ksiazkach, ktore podobno sa calkiem dobre :-)

Ja z seriali szpilki, usta usta, house czasem, i jak akurat włącze to na wspolnej i pierwsza milosc, ale nie codziennie :-)

Oj, bo myślałam, że jam jest ciemniak :-).

Naszła mnie ochota na owsiankę, a teraz mam taaaaką zgagę!!

ja wczoraj oglądała "wszystko u nas dobrze" czy jakos tak i super film
a tak to przeleżałam wczoraj pól dnia, rano mnie muliło, potem zebrałam sie na spacer z młodym i nawet lepiej się poczułam, potem jak młody miał drzemke też przysnełam, po obiedzie u tesciów scieło mnie do tego doszedł koszmarny ból głowy wiec przeleżałam- przespałam cały dzień prawie. z książek super muchy w zupie ale nie pamietam autorki. młody nauczył się liczyć jeden dwaaaaa i chodzi i non stop liczy

zdrowka dla chorowitków
lilunia toż to podstawowy sprzęt;-)

Ja melduję, że u nas nic nowego.
Dziś wieczorem przychdzi niania (ma przychodzić raz w tyg, dziś przyjdzie na próbę.) Jest to osoba z polecenia więc mam nadzieję, że będzie ok.

U mnie brak @ (już 5 dni) a test negatywny - załamka:no:

Hejka Hausiary:))))
Ja właśnie spijam kawkę ze śniadanka i miałam chwilkę na kompa bo musiałam przelewy zrobić. Na dzisiaj tzn na przedpołudnie planów brak ale raczej nie wyjdziemy bo pogoda deszczowa:((
A po południu Niki ma pasowanie na Gimnazjalistę a Ja zostałam wytypowana na opiekuna ich grupy ( POMYSŁ WYCHOWAWCZYNI) no to teraz przyjdzie mi się zmierzyć z naszą wspaniałą młodzieżą:)))

Ja nie mam weny na gotowanie, więc zrobie jajecznice z cebulką, tak mi chętka naszła:happy:.
A wiecie co mi się dziś śniło, że 3-go muszkietera urodziłam :szok::szok::szok:, tylko jakoś dziwnie, bo tego drugiego nie widziałam, tylko już trzeciego i tak się modliłam, żeby ten drugi okazał się jednak dziewczynką :-D:-D:-D.
znam takie pomyłki:))) wiec wszystko przed wami:tak::tak:
Weź mnie kobieto nie strasz!
Jak dostałam tych mdłości przy grypie, to zaczęłam się wkręcać.
Do tego jeszcze brzuch boli, cycki bolą.
Myślę, że to w końcu okres się zbliża (jeszcze nie miałam po porodzie)
ale co się przez parę godzin odenerwowałam to moje.

Ciąży w tym momencie mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!
Chyba bym tego nie przeżyła! :no:
Po pierwsze zdrówka dla maluszków.
Po drugie już tutaj nie ściemniaj bo widać ile satysfakcji daje Ci macierzyństwo:-p:-p:-p i się nie wyrzekaj:-p:-p Ja się wyrzekałam i biega Samuel:-D:-D:-D:-D
Dziś wieczorem przychdzi niania (ma przychodzić raz w tyg, dziś przyjdzie na próbę.) Jest to osoba z polecenia więc mam nadzieję, że będzie ok.

Może test jakiś ferelny;-);-);-) nadal trzymam kciuki:tak::tak:

Pati ale Ci ta fasoleczka daje w kość:tak::tak::tak: z Kamilkiem chyba tak nie miałaś co??? Jak ja się cieszę że przechodziłam ciąże bezobjawowo:-p:-D:-D:-D

Minisia i jak film???? Ja już też mam 3 części ;-) tylko teraz znaleść czas aby to obejrzeć:sorry2:

Natusia brak @ to dobry znak, poczekaj jeszcze , powodzenia :-)

Witam
u nas też pochmurno, ale jeszcze nie pada, najpierw spróbujemy zjeść śniadanie, bo od rana była akcja kupa, wiec jedzenie nie szło,a potem się zobaczy. Szymon właśnie pościągał buty i skarpetki i próbuje załóżyć rajstopki :-) daje mi znaki, że idziemy na dwór :-D.

Miłego dzionka

HELLO

Ja chyba jednak jestem meteoropatką... pogoda obrzydliwa i nawet tyłka nie chce mi się ruszyć. Jedynie na co mam ochotę to sen. Dziś wieczorem polatam sobie na samolocie i zobaczymy co znowu mój guru wymyśli. brzuch mam już tak wysoko że z pępka mi się rowek zrobił a młode tak wariuje że wygląda to tak jakbym miała obcego w brzuchu :-D
Chyba znowu przydał by mi się jakiś kop w tyłek... A tyle dziś chciałam zrobić...

natusia trzymamy kciuki!!! nadal badz dobrej mysli!:tak:

Minisia i jak film???? Ja już też mam 3 części ;-) tylko teraz znaleść czas aby to obejrzeć:sorry2:
ciagnie sie ale dzis bedzie :) i ogladamy :)

No ja przy kawce po sniadanku czytam was i lece na zakupy :) to co lubie najbardziej na odp watku wkleje co che kupic werci juz dzis bo polowa ceny wiec warto :)

Dzięki dziewczyny za miłe słaowa, ale ja już się nie nakręcam. Robiłam test dzień przed spodziewaną@ i dzisiaj czyli 5 dni po terminie więc to już raczej pewne że nie jestem :(
Najgorzej, że wygląda na to, że po skończeniu brać tabsów znów rozregulowałam się.:wściekła/y:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słaowa, ale ja już się nie nakręcam. Robiłam test dzień przed spodziewaną@ i dzisiaj czyli 5 dni po terminie więc to już raczej pewne że nie jestem :(
Najgorzej, że wygląda na to, że po skończeniu brać tabsów znów rozregulowałam się.:wściekła/y:
Natusia ale masz juz synka wiec spokojnie predzej czy pozniej pojawia sie kreseczki :-Dja wierze ze teraz sie udalo! i tego ci zycze!

Do góry