reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć kochane :-D

Ja po weekendzie u teściów. Poodwiedzaliśmy znajomych, pospacerowaliśmy korzystając z przepięknej pogody i po obżeraliśmy się na maxa ( a jutro wizyta i kolejne warzenie :szok:)No i co najważniejsze, zrobiliśmy mega zakupy ubraniowe. W Lesznie jest sklep ze strasznie tanimi rzeczami. W prawdzie wszystko mede in china ale całkiem ok jakości. No i w końcu M nie może marudzić że nie ma się w co ubrać a i mi trafiły się 3 sweterki i :-p

Ja czuję ruchy już od 3 tygodni. Teraz dzidziol tak kopie że ręka podskakuje na brzuchu i jego ulubiony cel to mój pęcherz .... :-D

Wanilla a jaką literaturę lubisz?

Co do filmów to nic nie polecą bo ja to tylko Hausa w ostatnim czasie raz w tygodniu oglądam.:rofl2:

reklama
Czarna powodzenia u chirurga
Minisia ja polecam film "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet"
Magdziunia oby ci sie wszystko poukładało

U nas weekend minął z katarem i kaszlem Maciusia co wiąże sie z kiepskimi nockami i brakiem apetytu u niego. Byliśmy u rodziców. Trochę sobie odpoczęłam. Mój K chce mi kupic pod choinkę zmywarkę. Stwierdził że przy dwójce dzieci nie będę miała czasu na zmywanie. Ma gest :-) Poza tym nudy, dobrze że chociaż pogoda jest ładna. Zmykam rozwiesić pranie.
p.s. macie jakieś doświadczenia z kołyskami dla dzieci? może mi jakąś polecicie albo odradzicie? :-)

Marma ja Housa ogladam kilka odcinkow dziennie haha sciagnelam od 1 serii do 7 :)
Lilunia zdroweczka dla maluszka
z kolyska nie pomoge :(
a zmywarka wspanialy prezent!!
ja na nowym sobie kupie bo tu nie mam gdzie wlozyc :(
czytam o filmie zapowiada sie ciekawie jesli to ten bo tu cos pisze ze sa 3 czesci?? ale nie moge znalezc na torrentach :(

Ok znalazlam ale to 1 czesc wiesz moze jakie sa tytuly kolejnych???

Ostatnia edycja:
Minisia nie wiem niestety. Ja oglądałam tylko ta czesc o ktorej ci pisałam. nawet nie wiedziałam że są inne. a film polecam. na pewno nie bedziesz sie nudziła bo jest wciągający i to bardzo.

Witam
Napiszę tutaj u chirurga ok albo nawet i lepiej dr stwierdził że bdb radze sobie w takich sprawach :-D:-D:-D:-D i jak będę robić tak dalej to on już nie chce więcej nas widzieć (gościu nie do podrobienia)
A po za tym obiadek się gotuje, mały układa klocki mamusia pije kawkę i relaksuje się na bb:)))

Lilunia zdrowka dla małego, a film i Ja sobie sciagne:tak::tak: Co do kołyski ja przy Samim miałam takie łóżeczko na kółkach +wibracje i melodie. I może na długo nie starcza ale 5 miesiecy w tym przeleżał:tak::tak:. heheh się śmieję ze trzymam dla wnuków:-p:rofl2:

Minisia Ty nie bądz taka dowcipna z tym nr 4:dry::dry::dry::dry:
A Ja polecam Niezniszczalni. :tak::tak:

Marma u nas kiedyś też był taki sklep ale nie wiem dlaczego nieprzetrwał:nerd::nerd: bo klientów tam nie brakowało:tak:

Hej ja zamulam w domku, zaraz moze sprobuje Rafala polozyc, chociaz on sie do tego nie kwapi, no i musze sie zabrac za obiad, bo Patryk bedzie jakos po 15. A po poludniu na jakies zakupy trzeba jechac, bo w weekend po szkole mi sie juz nie chciało.

Domi to chyba chodzi o trylogie Millennium. I czesc "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", II "Dziewczyna, która igrała z ogniem" i III "Zamek z piasku, który runął" Spojrz sobie na filmweb.pl

Domi to chyba chodzi o trylogie Millennium. I czesc "Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet", II "Dziewczyna, która igrała z ogniem" i III "Zamek z piasku, który runął" Spojrz sobie na filmweb.pl
Dziewczyny, aleście obcykane w tych filmach :tak:;-):-p ja ledwie zalicze seriale tv i już mi starczy oglądania. Seriale znaczy usta usta, szpilki, no i czasem Housa.

Z ksiązek to już nie pamiętam co ostatnio czytałam, ale lubię pozycję z humorem, amorem i jakąś (niebanalną) akcją ;-):tak:, byle nie horrory.
Lilunia K ma gest, mój m owszem chętny był na wymianę kuchni, zmywarkę, bo ja płaciłam :baffled:.

Witam poniedziałkowo,
znów pogoda super, ale nie wiem czy zdąże się nacieszyć, bo Szymcio niedawno zasnął, zanim wstanie, obiad zje......

Ja nie mam weny na gotowanie, więc zrobie jajecznice z cebulką, tak mi chętka naszła:happy:.
A wiecie co mi się dziś śniło, że 3-go muszkietera urodziłam :szok::szok::szok:, tylko jakoś dziwnie, bo tego drugiego nie widziałam, tylko już trzeciego i tak się modliłam, żeby ten drugi okazał się jednak dziewczynką :-D:-D:-D.

Wanilia co Ty ja tez nie obcykana, sprawdzilam tylko na filmwebie o czym dziewczyny mówią. A tak po za tym to podajze filmy oparte na ksiazkach, ktore podobno sa calkiem dobre :-)

Ja z seriali szpilki, usta usta, house czasem, i jak akurat włącze to na wspolnej i pierwsza milosc, ale nie codziennie :-)

reklama
Witajcie!
U nas znów choróbsko - tym razem katar.:-(
Ale w zeszłym tygodniu się działo!
Dopadła nas grypa żołądkowa.
Całe szczęście maluchy ominęło.
Ale mnie przewróciło na lewą stronę.:crazy:

Dziś taki piękny dzień, zaliczyliśmy pomimo przeziębienia długi spacer, a teraz poobiednia sjesta.:happy:

Też zazdroszczę ruchów brzuszkowych, ale nie zazdroszczę ;-)

Malena kobieto śniłaś mi się dzisiaj że zrobiłaś swojemu M numer i aby nie iść do pracy byłaś znów w ciaży:))) Może jest to proroczy sen:)))
(((

Weź mnie kobieto nie strasz!
Jak dostałam tych mdłości przy grypie, to zaczęłam się wkręcać.
Do tego jeszcze brzuch boli, cycki bolą.
Myślę, że to w końcu okres się zbliża (jeszcze nie miałam po porodzie)
ale co się przez parę godzin odenerwowałam to moje.

Ciąży w tym momencie mówimy stanowcze i zdecydowane NIE!
Chyba bym tego nie przeżyła! :no:

Magdziunia nie daj się! Nie namawiam na zwierzenia, ale czasami pomaga.
Domi - czekamy na poremontowe zdjęcia
Kaka -trzymam kciuki za dietkę
Ciężarówki - oby doegliwości szybko przeszły!

Do góry