reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hejka ja mam chwilkę poki podłogi mi schną, zakupki zrobione, pranie też, wiec tylko został obiad. młody spi- usnął mi w aucie. połozyła bym się z młodym, ale jak przysne to bedziemy bez obiadu:-(
minisia co ty malujesz???

Pati a Ty nie powinnaś troszkę zwolnić tempa????;-)

Heloł
znowu leje, spać się chce, tylko Staś nie pozwala na odpoczynek bo urządza harce w brzusiu :-D. Poza`tym nic nowego, chyba muszę sobie sprawić sobie jakś grubą lekturĘ na długie jesienne wieczory, bo ciągle tv tylko.... Co polecacie???

reklama
hejka ja mam chwilkę poki podłogi mi schną, zakupki zrobione, pranie też, wiec tylko został obiad. młody spi- usnął mi w aucie. połozyła bym się z młodym, ale jak przysne to bedziemy bez obiadu:-(
minisia co ty malujesz???
kochana caly dom odnawiam, salon juz lsni tylko dywan wyprac :tak:korytarz tez juz moze byc i lazienka, jeszcze pietro zostalo a ze sama maluje to trwa bez konca :-p

I jak byl obiad:-D??

Pati a Ty nie powinnaś troszkę zwolnić tempa????;-)

Heloł
znowu leje, spać się chce, tylko Staś nie pozwala na odpoczynek bo urządza harce w brzusiu :-D. Poza`tym nic nowego, chyba muszę sobie sprawić sobie jakś grubą lekturĘ na długie jesienne wieczory, bo ciągle tv tylko.... Co polecacie???

Ale fajne to uczucie jak malec w brzuszku fika mmmm zazdroszcze:tak:

saga zmierzch moze????

no to co z tym filmem czarna ty duzo ogladasz

Hej laseczki, ja tylko melduje ze u nas ok
Dzisiaj i jutro szkoła, wiec jestem padnieta i mykam "już" do lozka...
No i musze powiedziec ze od kilku dni tez czuje ruchy, najpierw myslalam ze to nie to, ale jednak :-) Ciekawe ze tak szybko, z Rafalem to był jakis 20-21 tydzien, no ale w drugiej ciazy się niby szybciej czuje :-)
Ok mykam do lozka.

Domi słyszałam od kilku osob, że horror "Paranormal Activity" jest nawet fajny, ale sama nie ogladałam wiec nie powiem.

Ostatnia edycja:
Witam i ja niedzielnie

cudowna pogoda, tak więc nie przymierzamy się do południowej drzemki tylko wyruszamy w świat. Szkoda w tak piękną pogodę siedzieć w domu.:-):tak:

Martyna dzieki ale widzialam juz :( ogolnie to ja juz duzo widzialam ale jeszcze sa takie ktore nie wiec pytam :D
fajnie ze juz czujesz ruchy :)

a u mnie po porannym wypadzie na carboot pije kaweczke i zadowolona jestem bo kazdy cos sobie kupil a to dobry poczatek dnia :DDD

Witajcie - ja weekend zawalony, bo studia a dziś pogoda super i na spacer z młodym mogłam pójść .... cóż.
A tak poza tym to kiepsko, ale nie chcę pisać co i jak.
Na nieobecnościach zostawiam wiadomość, żeby nie było, że znikam tak bez słowa.
Buziaki i do kiedyś tam.

Hello
No i mamy po weekendzie:((( który zdecydowanie za szybko minął:((
Wczoraj mieliśmy gości więc z deka poimprezowaliśmy ale co tam raz na ruski rok każdemu sie należy:))) a dzisiaj było tak pięknie ze z maluchami łaziłam od placu zabaw do placu zabaw:)))
A jutro z rana czeka nas wizyta kontrolna u chirurga.

Pati zwolnij kobieto!!!!!

Domi ja ostatnio to nie wiem jak dvd wygląda:))) choć 2 dni temu oglądałam Piranie 3d i hmmm jak dla mnie za dużo erotyki. Dziś chcemy Niezniszczalnych oglądać
A wiadomo kidy przeprowadzka???

Wiola ja czytam tylko życiowe ksiażki ale w Twoim stanie nie polecam :)))

Martynka gratki za ruchy!!!! i to prawda w każdej kolejnej szybciej czuje się ruchy. Wiec pomyśl co to bedzie przy 3:)))

Malena kobieto śniłaś mi się dzisiaj że zrobiłaś swojemu M numer i aby nie iść do pracy byłaś znów w ciaży:))) Może jest to proroczy sen:)))

Magdziunia tak czytając Twój post bardzo smutno mi się zrobiło:(((

czarna jak dobrze pojdzie najp luty :)
piranie widzialam :(
martyna, malena niezle Was czarna urzadzila hahaha
czekac jak sama z 4 napisze ze czuje ruchy hahahahaa ;)

reklama
Dzien dobry a raczej dobry wieczor babeczki:-) Ja tak tylko troszku bo ciutke meczacy weekend za mna ;-)
Ale jestem zadowolona w sumie, cos sie dzieje, troche odpoczywam od robaczkow, chociaz wieczorem steskniona wracalam i wycalowywalam maxymalie oba robaki:tak:
Juto poczytam wiecej a teraz to zyce spokojnej nocki wam i dzieciaczkom:tak:

Do góry