reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ale Wam dobrze że Wasze pociechy juz spia bo mój bawi się w najlepsze.
Kaka pomysly bardzo fajne na prezenciki. te puzzle mi sie podobają.
Czarna to sie Wam trafił nieprzewidziany wydatek. i widzę że pomysły na prezenty już są obmyślone.
Wanilka fajnie że miałaś miły dzionek. Należalo ci sie po ostatnim stresie.

Ja z prezentow na razie myślę o jakimś znikopisie dla Maciusia , podobaja mi sie firm Tomy i Simba.

reklama
Domi pod miejscem na adres emailowy jest okienko i trzeba coś wpisać a potem znów kliknąć, vote, albo cancel?

U nas dziś też miły dzionek, byliśmy na mszy za dziadka, a potem był obiad u rodziców. Szymcio po dniu pełnym wrażeń już śpi, a my z m relaksujemy się przed TV.
Wanilia vote nie cancel bo skasujesz :tak:
czarna no to fajnie ze prezenciki wybrane
i bal zaplanowany :))
zdrowka z nogami :-(
nasz tez nie spi ale mu zaraz idziemy maz na 6 do pracy a ze godzine dojezdza o 4 ma pobudke:-(

milej nocy

Czarna - a jak ten tor? bo to jest nasz pomysł pod choinke i zastanawiam sie nad jakością plastiku, bo znając destrukcyjne zapędy młodego, to albo bedzie rzucał albo po tym skakał :/
Minisia - oj, współczuje mężusiowi takiego rannego wstawania...
Lilunia - a o której Twój Macius wstaje, jak tak późno dokazuje?
Kaka - myslę, że projektor nie pomoże :) pociesz się tym, ze najpóźniej za 10 lat wołami ją do Waszego łóżka nie zaciągniesz :)

U nas nic nowego, wizyty lekarskie opisane na lekarzowym. Pogoda paskudna, nic mi sie nie chce. Dziś luzy w pracy, wiec może w końcu za angielski sie wezmę... Mam dwa streszczenia artykułów do napisania i jakos tak nigdy nie ma czasu. Chyba dzis robotę odłożę na bok i tak się nic nie pozałatwia, no i zabiore sie w końcu za pisaninę...
Śniło mi sie dziś, że jesteśmy w hotelu z moimi chopami i mamy gdzies lecieć samolotem. W ostatniej chwili zorientowałam się, że Maciek nie jest jeszcze spakowany. Wiec do szafy i zaczynam go pakowac, a tam posród jego rzeczy, na wierzchu leży kilka sztuk poskładanych rózowych bodziaków z kwiatkami. Zdziwiłam sie, skąd to w szafce młodego i patrze na metkę, a tam rozmiar 47. Może jakaś wróżba ;) ale z rozmiaru to jakiś wczesniak wychodzi...

Ostatnia edycja:
A ja wykonczona. Zamiast długiego wolnego weekendu, mam długi pracujacy...a że wieszkosć firm pozmaykanych to my mamy opór klientów. Masakra. A jeszcze ta pogoda...

Mój szef wymyslił ze jutro po pracy idziemy roznosic ulotki - hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ciekawe ile i czy wogóle zapłaci;-/

Trina My mamy taki tor WADER KOLEJKA KID CAR 4,5 m ZABAWKI KOLEJKI TOR (1315680877) - Aukcje internetowe Allegro i jedynie na co musze uważać to ten mostek a reszta jak najbardziej OK mamy go 3 dni i jeszcze jest cały więc jest szans że długo się utrzyma::)))) i widziałam w ulotce garaż który mozna podpiąć do tych torów:tak::tak::tak::tak: więc zapewne taki kupimy;-)

Kaka a ładnie to tak w czasie pracy jeździć po Pile:-p:-p:-p

Hello
pogoda do bani cały czas u nas padało:dry::dry::dry:
Ale za to moja rodzinka powiększyła się o 3 rybki:-D:-D:-D Laura z Samikiem mają welonki. Sami pobił wszytskich bo nazwał swojego REKIN!!!!:szok::-D:-D:-D A Niki zażyczyła sobie Bojownika:cool2:

czarna TO DOBRZE BEDZIE SIE DOWIEDZIEC Z TYM BOJOWNIKIEM wiem ze razem w welonem moze byc niebezpiecznie bedzie je podgryzal ;/ mialam tak kiedys a jak byl sam w kuli to cale dnie na dnie siedzial zero ruchu ;/

Witajcie, sorki ze tak rzadko wpadam, albo czasu brak, a jak mam czas to przesypiam, zresztą sama się dziwie ze jeszcze nie spie i w dzien nie spałam, ale to tylko dlatego ze mlody ma jakis motorek w dupce. Ja dziś zrobiłam zaległe porządki, takiego mam lenie po pracy ze coraz czesciej cos odkładam na poźniej, przejrzałam ciuchy młodego, uszykowałam stare na strych, przejrzałam za duże i dzień zleciał. W pracy mało nie zasnełam przy biurku, aż soie zrobiłam prawdziwą kawe, bo na codzień lece na bezkofeinówce

Domi welonki sa w oddzielnej kuli:tak::tak::tak: a Bojowik jak narazie pływa więc mu nie jest źle zobaczymy.

Pati jedna kawka dziennie Ci nie zaszkodzi:tak::tak::tak: dobre sa tez cukierki Kopiko czy jakoś tak:tak::tak:

czarna no to dobrze :)
pati wspolczuje tej sennosci ja tak mialam z Wiktoria ;/

a u nas dzis nawet ladnie, sloneczko, nie wieje, ja zaraz sie biore za koncowke malowania , potem jakis obiadek i zleci ;)

Laski poleccie jakis fajny thriller albo komedie plisssss
milego dnia

reklama
hejka ja mam chwilkę poki podłogi mi schną, zakupki zrobione, pranie też, wiec tylko został obiad. młody spi- usnął mi w aucie. połozyła bym się z młodym, ale jak przysne to bedziemy bez obiadu:-(
minisia co ty malujesz???

Do góry