reklama
majeczka02
Fanka BB :)
Co do wizyt i skierowań...wszystkie badanka robię prywatnie za kazdą wizytę u mojej ginki płacę 75 zł za usg 80 zł. Do tego dochodzą rutynowe badanka jak to podczas ciązy (krew ,mocz) ostatnio robilam grupę krwi 35 zl i posiew moczu 35zl (ze wzgledu na wysoki poziom leukocytów)
Dorotka u nas samo badnie 90 zł, usg 50 i cytologia 20zł. Ja też trzymam kciukasy żeby nie bolało.
Co do zabiegów kosmetycznych to też mi sie ostatnio nie bardzo chce. Mam czarno -czerwoną sukienkę na wesele i nie mogę być blada jak córka młynarza. Cerę mam sklonną do wyprysków więc trochę podkładu zawsze mile widziany. A co do włosów to mam 26 lat i kupe siwych włosów, więc maluję je żeby ludzi nie straszyć.
Co do zabiegów kosmetycznych to też mi sie ostatnio nie bardzo chce. Mam czarno -czerwoną sukienkę na wesele i nie mogę być blada jak córka młynarza. Cerę mam sklonną do wyprysków więc trochę podkładu zawsze mile widziany. A co do włosów to mam 26 lat i kupe siwych włosów, więc maluję je żeby ludzi nie straszyć.
majeczka02
Kaka82 a kiedy idziesz na wesele? Moze powinnas sprobowac balsamu samooplajacego. Uzywalam kiedys taki z Nivea naprawde dobry! Nie pozostawial smug ani zoltych plam. Smarowalam nim buzke i reszte ciala i bylam zadowolona:-)
Andzia 21
Październikowe mamy'08
A ja przez weekend nie przytyłam jakoś chyba niebardzo mi to idzie moja waga 53 kg więc od poczatku ciaży przytyłam z 2 kg
Co do dentysty o próbowałam się umówić w przychodni ale zapisów niema... Wybiore sie prywatnie wkońcu
Mam nadzieje ,że juro dostane pieniazkiz ZUS-u za zwolnienie tylko niewiem jeszcze ile procent płacą ... Moja koleżanka mówiła ze 100%
Dzisiaj pogoda ładna to może z M i z mamą pojade domek ogladać gdieś będe musiała niedługo sie przeprowadzić. Co do badan w ciąży to ja na poczatku w lutym ok 15 miałam mocz , krew , toxo i cos jeszce i dotej pory niedostałam skierowania na inne , usg genetycznego tez mi nierobili... moż edlatego ,że do państwowej przychodni chodze... A u mnie w przychodni usg bez skierowania kosztuje 50 zł
Co do dentysty o próbowałam się umówić w przychodni ale zapisów niema... Wybiore sie prywatnie wkońcu
Mam nadzieje ,że juro dostane pieniazkiz ZUS-u za zwolnienie tylko niewiem jeszcze ile procent płacą ... Moja koleżanka mówiła ze 100%
Dzisiaj pogoda ładna to może z M i z mamą pojade domek ogladać gdieś będe musiała niedługo sie przeprowadzić. Co do badan w ciąży to ja na poczatku w lutym ok 15 miałam mocz , krew , toxo i cos jeszce i dotej pory niedostałam skierowania na inne , usg genetycznego tez mi nierobili... moż edlatego ,że do państwowej przychodni chodze... A u mnie w przychodni usg bez skierowania kosztuje 50 zł
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka ja moim pogladem kosmetycznym nie chcialam nikogo urazic ,pisalam tylko o sobie ale bardzo podobaja mi sie kobiety pomalowane .
Dziekuje dziewczynki za kciuki przydaly sie .U dentysty bylo fajnie borowala
mi bez znieczulenia i nie bolalo tylko zaczelo bolec w miejscu w ktorym ta trudka
co mi ostatnio dawala to mi wypadla i w tym miejscu mnie bolalo wiec zatrula mi to miejsce i mam przyjsc za tydzien i juz skonczy mi tego zeba .
Mam juz 3 nastepne terminy do dentysty ale dopiero na 16 czerwca pozniej szybko
bo 27 czerwca i zas szybko bo 1 lipca ale trza se zabki ladnie zrobic.
Po dentyscie mialam isc na zakupy ale mama dzwonila ze wziela mi fajna bluzeczke
na lato ciazowa i jak mnie sie spodoba to musze wydac na ta bluzeczke pieniazki a
jak sie nie spodoba to mama jutro ja odda ,ale znajac gust mojej mamy to mi sie
spodoba bo moja mama ma bardzo fajny gust .
Ale sie rozpisalam aha kupilam sobie jedynie ARBUZA i 6 par SKARPETEK
dla mnie i dla M .A teraz smaza mi sie fryteczki
Dziekuje dziewczynki za kciuki przydaly sie .U dentysty bylo fajnie borowala
mi bez znieczulenia i nie bolalo tylko zaczelo bolec w miejscu w ktorym ta trudka
co mi ostatnio dawala to mi wypadla i w tym miejscu mnie bolalo wiec zatrula mi to miejsce i mam przyjsc za tydzien i juz skonczy mi tego zeba .
Mam juz 3 nastepne terminy do dentysty ale dopiero na 16 czerwca pozniej szybko
bo 27 czerwca i zas szybko bo 1 lipca ale trza se zabki ladnie zrobic.
Po dentyscie mialam isc na zakupy ale mama dzwonila ze wziela mi fajna bluzeczke
na lato ciazowa i jak mnie sie spodoba to musze wydac na ta bluzeczke pieniazki a
jak sie nie spodoba to mama jutro ja odda ,ale znajac gust mojej mamy to mi sie
spodoba bo moja mama ma bardzo fajny gust .
Ale sie rozpisalam aha kupilam sobie jedynie ARBUZA i 6 par SKARPETEK
dla mnie i dla M .A teraz smaza mi sie fryteczki
Andzia 21
Październikowe mamy'08
A ja ostatnio jak byłam na zakupach w piątek to kupiłam sobie płaszczyk na mój rosnacy brzusio... znalazłam taki na allegro ale sporo drozej... SUPER MODNY WŁOSKI PŁASZCZYK (354065210) - Aukcje internetowe Allegro
majeczka02
Fryteczki...mniamm ostatnio tylko ziemniaki moge jesc z mizeria. Bo co innego szybko z siebie wyrzucam... Frycie jakas odmiana;-)ale nie wiem jak to przyjme
Właśnie skończyłam polowanie na ose w mieszkanku. Jestem bardzo uczulona i po użądleniu pewnie ledwo doczłapałabym sie do telefonu. Brrrrrrrr
Dorotka dobrze ze poszło bezboleśnie. :-)
Jak czytam o frytkach odrazu robię sie głodna a ja dziś na obiadek mam pomidorową. M pewnie nie bedzie zachwycony ale nie będzie mnie jak przyjedzie padniety z pracy wiec musi miec coś prostego, tak tylko do odgrzania.
Zaraz spadam do rodziców bo ojciec mnie wiezie do gina. Nie mam siły tłuc sie przez całe miasto 3 autobusami
Trzymajcie się dziewczyny. Do juterka! Pozdrawiam cieplutko.
Dorotka dobrze ze poszło bezboleśnie. :-)
Jak czytam o frytkach odrazu robię sie głodna a ja dziś na obiadek mam pomidorową. M pewnie nie bedzie zachwycony ale nie będzie mnie jak przyjedzie padniety z pracy wiec musi miec coś prostego, tak tylko do odgrzania.
Zaraz spadam do rodziców bo ojciec mnie wiezie do gina. Nie mam siły tłuc sie przez całe miasto 3 autobusami
Trzymajcie się dziewczyny. Do juterka! Pozdrawiam cieplutko.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Majeczko zrob sobie fryteczki a napewno zareagujesz oki .
Ja za niedlugo obiad bede jadla hihihihi.
Teraz sie przy kompie poucze na prawko bo juz od 4 dni nic sie nie uczylam
Ja za niedlugo obiad bede jadla hihihihi.
Teraz sie przy kompie poucze na prawko bo juz od 4 dni nic sie nie uczylam
Podziel się: