reklama
A ja własnie wcinam śniadanko
Dziś sie zapowiada znów śliczna pogoda wiec znów wiekszośc dnia spedze na podwórku z malutka. Ale najpier musze lecieć po siatke zabezpieczajacą na balkon bo boje sie ze przez szczebelki mi sie przecisnie gadzina
Dziś sie zapowiada znów śliczna pogoda wiec znów wiekszośc dnia spedze na podwórku z malutka. Ale najpier musze lecieć po siatke zabezpieczajacą na balkon bo boje sie ze przez szczebelki mi sie przecisnie gadzina
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna ja mam starsznie ciety jezyk wiec ja potrafie powiedziec swoje mowie ale to i tak niec
nie daje :-(.
Ja juz wloski umylam pozniej prysznic wezme a kielbaski mi sie grzeja i zaraz bede jesc
:-) .A na 13 ide niestety do DENTYSTY i strasznie sie boje bo ostatnio jak mi
robila tego zeba co dzis mi bedzie robic to mimo znieczulenia to krzyczalam z bolu :-(.
Idzie ktoras tez jakos zaniedlugo do dentysty????????
nie daje :-(.
Ja juz wloski umylam pozniej prysznic wezme a kielbaski mi sie grzeja i zaraz bede jesc
:-) .A na 13 ide niestety do DENTYSTY i strasznie sie boje bo ostatnio jak mi
robila tego zeba co dzis mi bedzie robic to mimo znieczulenia to krzyczalam z bolu :-(.
Idzie ktoras tez jakos zaniedlugo do dentysty????????
majeczka02
Fanka BB :)
Hehe ja muszę pójśc do dentystki-zapusciłam się troszkę. Ostatnio jak byłam w Luxmedzie to widziałam leczenie zebów (zamiast borować) ozonem trwa to 20 sekund i po wszystkim(całkowice bezbolesne). Tylko nie wiem czy w tym stsnie można - zapytam ginki-jesli tak to spróbuję ta metodą:-)
Co do śniadanek...nie mam apetytu. Nie mogę patrzeć na mięcho i wedliny...bo wtedy bleeee....
Ginka nie dała mi jeszcze zadnych witamin-chyba nie powinnam już brać folika...w końcu sama cos kupię. Zostalo mi 7 tab folika a 16 maja mam dopiero wizytę.... Tylko nie wiem jakie witaminki...slyszałam,ze centrum materna dobre...
Co do śniadanek...nie mam apetytu. Nie mogę patrzeć na mięcho i wedliny...bo wtedy bleeee....
Ginka nie dała mi jeszcze zadnych witamin-chyba nie powinnam już brać folika...w końcu sama cos kupię. Zostalo mi 7 tab folika a 16 maja mam dopiero wizytę.... Tylko nie wiem jakie witaminki...slyszałam,ze centrum materna dobre...
A
agamir
Gość
Czesc dziewzyny serdecznie witam i zycze miłego dzionka. Dzis piekny dzienwiec biore piecha i ide na spacer. Tez myslałam o chrzestnych ale jeszcze nie wiem.Wczoraj pozarłam sie ze swoim mezem bo złosci mnie we wszystkim nie wiem jak wytrzymam z nim te długi weekend. Dobrze ze jedziemy na helbo onaczej katastrofa
Cześć kobietki!
Pospałam dziś trche ale chyba i tak nie nadrobie braków z weekendu. Jedyne co moge zaliczyc na plus po sobocie to moja waga. Ale po nadrobieniu zaległości czytelniczych z forum pocieszam sie, że nie tylko ja;-)
Dzisiaj znowu jade do gina na usg genetyczne (to właściwe) ale po ostatnim jestem spokojna.
Pozdrawiam gorąco!
Pospałam dziś trche ale chyba i tak nie nadrobie braków z weekendu. Jedyne co moge zaliczyc na plus po sobocie to moja waga. Ale po nadrobieniu zaległości czytelniczych z forum pocieszam sie, że nie tylko ja;-)
Dzisiaj znowu jade do gina na usg genetyczne (to właściwe) ale po ostatnim jestem spokojna.
Pozdrawiam gorąco!
Anula trzymamy kciuki za usg...będzie dobrze
A ja sie już konczę robic na piękną. Był peeleng, maseczka i trochę samoopalacza...teraz czekam az się trochę wchłonie i będę włoski suszyc.
Po południu przychodzi mamcia i pójdę z nią do przymiarki jej kiecki na wesele.
W kochni uśmiecha się do mnie cała główka arbuza...chyba czas coś podgryść
A ja sie już konczę robic na piękną. Był peeleng, maseczka i trochę samoopalacza...teraz czekam az się trochę wchłonie i będę włoski suszyc.
Po południu przychodzi mamcia i pójdę z nią do przymiarki jej kiecki na wesele.
W kochni uśmiecha się do mnie cała główka arbuza...chyba czas coś podgryść
reklama
Podziel się: