reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam serdecznie! dołączam do forum.... bo też jestem przyszłą październikową mamusią:) witam wszystkie jeż tu obecne:* jak się czujecie?? jak Wasze brzuszki? czy są już duże??
P.S. czy któraś mogłaby powiedzieć mi jak wstawić suwaczek?

Witam nowa mamusie :-D .O nas mozesz poczytac we wczesniejszych postach
a napisz cos wiecej o sobie ?????????????

reklama
Ja poogladalam sobie troche teleiwzji :-).
Teraz chwile sie znoe poucze na prawko :-( .Sama na spcer pojde z Wafelkiem bo
M nie ma jeszcze w domu i nie wiem o ktorej i w jakim stanie przybedzie :-(

kaśkasiunia witamy Cię serdecznie;-) Poczytaj inne wątki naszego forum a dowiesz się więcej o nas i o naszych brzuszkach.Napisz więcej inf.o sobie.
Miłego wieczorku dla was wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Witam słonecznie!!
Jestem zadowolona po wczorajszej wizycie u gina, i tak jak mówił staram sie nie panikować z powodu tej nereczki. Opisałam to na wątku lekarskim. Kolejne spotkanko 20 maja. Nie moge się doczekać żeby znowu zobaczyć kruszynke.

Pojutrze zaczynamy się remontować i bedzie taki bajzel w domu szok:crazy:
na sama myśl przechodzą mnie ciarki po całym ciele. Muszę się uzbroić w cierpliwość.

Anula fajnie, że zaczynacie remoncikL) U nas stanęło jednak tylko na malowaniu i nowych podłogach.

Dzień zapowiada się super. myślę o jakimś naleśniku na śniadanko tylko nie ma chętnego co by mi go zrobił....

Ja wypiłam kubek pomidorówki od wczoraj i pewnie jeszcze bym cosik pochłonęła ale nie bardzo wiem na co mam ochote.
Co do remontu to musimy bo nam sie tynk odparzył i spadł sufit w kuchni. Później malowanko, podłoga w dziecięcym i na koniec boazerie czas dokończyc na werandzie. Mam nadzieje, że do jesieni sie uwiniemy jak starczy kasy.

reklama
Do góry