reklama
Dorotka super ze borowanie nie bolało
Anula trzymamy kciuki
kaka pochwal sie pomysłam na remoncik
Andzia przymierzałam identyko ale biało-czarna i swietnie leży. Tylko ja takie zakupy musze robic z moim krytykiem(czyt. M)
A ja po zakupach i juz nawet założyłam siatke na szczebelki. Juz dawnos ie tak nie u meczyłam A malutkiej kupiłam dziś sliczne trampeczki w kwiatuszki;-)
Anula trzymamy kciuki
kaka pochwal sie pomysłam na remoncik
Andzia przymierzałam identyko ale biało-czarna i swietnie leży. Tylko ja takie zakupy musze robic z moim krytykiem(czyt. M)
A ja po zakupach i juz nawet założyłam siatke na szczebelki. Juz dawnos ie tak nie u meczyłam A malutkiej kupiłam dziś sliczne trampeczki w kwiatuszki;-)
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Karolina, Dominika, Magda, Ania i Patrycja dziękuję za zaproszenia :-) ale fajne z Was babeczki. Teraz tak fajnie, jak czytam posty to Was sobie od razu przypominam ze zdjęć.
Dorota to fajnie że masz taką naturalną i dziewczęcą urodę, oby jak najdłużej. Ja niestety bez makijażu to nie ja znajomi od razu pytają czy jestem chora, i to nie że teraz po 30, zawsze tak było. Kaka ja też szybko doczekałam się pojedynczych siwych włosków, niestety chyba w genach coś mi się udzieliło, moja mama bardzo szybko osiwiała, tylko że była blondynką z natury więc srebrne włoski nie były aż tak widoczne a ja jestem skazana na farbowanie i szampony koloryzujące przy moich ciemnych włosach.
Pisałyście o chrzcie - my też myśleliśmy o połączeniu chrztu ze świętami a na chrzestnych również nie możemy się zdecydować.
Dorota to fajnie że masz taką naturalną i dziewczęcą urodę, oby jak najdłużej. Ja niestety bez makijażu to nie ja znajomi od razu pytają czy jestem chora, i to nie że teraz po 30, zawsze tak było. Kaka ja też szybko doczekałam się pojedynczych siwych włosków, niestety chyba w genach coś mi się udzieliło, moja mama bardzo szybko osiwiała, tylko że była blondynką z natury więc srebrne włoski nie były aż tak widoczne a ja jestem skazana na farbowanie i szampony koloryzujące przy moich ciemnych włosach.
Pisałyście o chrzcie - my też myśleliśmy o połączeniu chrztu ze świętami a na chrzestnych również nie możemy się zdecydować.
Hej dziewczyny wy jak zwykle naprodukowałyscie ;-)ja cały weekend przezyłam na grillu i imprezie z rodzinkąhahaha miałam fuche polewałam wszystki cos mocniejszego hihihi co mi pozostało
Byłam dzis u gina wszystko jest oki dzidzia pięknie rośnie, a USG bede miała w piątek bo fundusz płaci tylko za jedno badanie na wizycie, powalony system
Byłam dzis oglądać z moim przyszłym M sale na wesele pierwsze miejsce a moje kochanie juz zdecydowane, koniec jeżdzenia.to sie nazywa podejscie faceta. Faktycznie sala jest piękna w stylu włoskim są pokoje hotelowe, niejest drogo więc sprawa załatwiona, termin chyba na 11.07.2009. A 11.07 to tez data ślubu moich rodziców więc będzie tak symbolicznie Miłego dnia pappa
Byłam dzis u gina wszystko jest oki dzidzia pięknie rośnie, a USG bede miała w piątek bo fundusz płaci tylko za jedno badanie na wizycie, powalony system
Byłam dzis oglądać z moim przyszłym M sale na wesele pierwsze miejsce a moje kochanie juz zdecydowane, koniec jeżdzenia.to sie nazywa podejscie faceta. Faktycznie sala jest piękna w stylu włoskim są pokoje hotelowe, niejest drogo więc sprawa załatwiona, termin chyba na 11.07.2009. A 11.07 to tez data ślubu moich rodziców więc będzie tak symbolicznie Miłego dnia pappa
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczyny juz ponad miesiac chodzi za mna chec zjedzenia KOGLA MOGLA
i chyba sobie zrobie jednego jedynego chyba taki jeden nie zaszkodzi?????????????????????????????????????????????????
i chyba sobie zrobie jednego jedynego chyba taki jeden nie zaszkodzi?????????????????????????????????????????????????
Antuanet24
Październikowe mamy'08
A my już w Kołobrzegu po 9h jazdy samochodem Zatrzymywaliśmy się kilka razy po drodze, a ja spałam na tylnym siedzeniu-prawie całą drogę. Pogoda super-słoneczko ładnie świeci Ja już byłam zobaczyć Morze a mój M odsypia podróż Cieszę się że wypoczęte po weekendzie wróciłyście na forum.Pozdrawiam ciepło.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A my już w Kołobrzegu po 9h jazdy samochodem Zatrzymywaliśmy się kilka razy po drodze, a ja spałam na tylnym siedzeniu-prawie całą drogę. Pogoda super-słoneczko ładnie świeci Ja już byłam zobaczyć Morze a mój M odsypia podróż Cieszę się że wypoczęte po weekendzie wróciłyście na forum.Pozdrawiam ciepło.
Zazdroszcze podrozy
A ja jednak nie zjem tego kogla Mogla bo boje sie surowego jajka ale tak satsrznie mnie ciagnie do niego
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Ewela mój mąż też jest bardzo zdecydowany i chwała mu za to bo inaczej ja w niektórych sprawach do dziś bym się zastanawiała:-) to znaczy pyta mnie o zdanie i wysłu****e moich opinii ale jak za długo marudzę, to już mnie nie słyszy
Antuanet miłego wypoczynku Wam życzę i dużo słońca!!
Antuanet miłego wypoczynku Wam życzę i dużo słońca!!
ppatqa
Październikowe mamy'08
Ja po obiadku poodpoczywałam na leżaczku w słoneczku, poczytałam książkę, popatrzyłam na koniki, przysnełam na chwile, budze się a mały-Duet za ogrodzeniem, więc musiałam pójść po niego, naszczęście nie uciekał, ale nie wiem jak on przelazł bo taśmy na miejscu. Teraz musze wziąść się za prasowanko.
reklama
kaśkasiunia
Fanka BB :)
witam serdecznie! dołączam do forum.... bo też jestem przyszłą październikową mamusią witam wszystkie jeż tu obecne:* jak się czujecie?? jak Wasze brzuszki? czy są już duże??
P.S. czy któraś mogłaby powiedzieć mi jak wstawić suwaczek?
P.S. czy któraś mogłaby powiedzieć mi jak wstawić suwaczek?
Podziel się: