dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Anula 3 mamy kciuki za usg
Majeczko moj gin mowil ze folik mozna brac do kaca ciazy .
A witaminy to kup sobie poprostu witaminy dla kobiet w ciazy
Kaka to juz sobie wyobrazam jak pieknie wygladasz po tych domowych zabiegach.
A ja jedynie co ze soba robie to sie kapie i myje wlosy hihihi fajnie to brzmi ale ja
nie maluje sie wcale i wygladam na gora 17 lat hihihih serio mam 25 a nikt
by mi nawet 18 nie dal hihihi.
Nie nakladam zadnych maseczek ,nie farbuje wlosow choc 2 razy w zyciu e farbowalam,nie maluje paznokci i zero jakiegokolwiek pomalowania sie .
Ja mam cere strasznei biala ale kicham na to nie musze sie upiekszac a jaks ie komus nie podoba to niech na mnie nie patrzy.Ja uwazam ze wygladam, ladnie bez tych upiekszaczy oczywiscie nie mam nic przeciwko jak ktos sie maluje .
Aha i gole sie hihiihihh.
Na wlasnym weselu w wieku 24 lat pierwszy raz bylam tak pomalowana hihihihihihih
Majeczko moj gin mowil ze folik mozna brac do kaca ciazy .
A witaminy to kup sobie poprostu witaminy dla kobiet w ciazy
Kaka to juz sobie wyobrazam jak pieknie wygladasz po tych domowych zabiegach.
A ja jedynie co ze soba robie to sie kapie i myje wlosy hihihi fajnie to brzmi ale ja
nie maluje sie wcale i wygladam na gora 17 lat hihihih serio mam 25 a nikt
by mi nawet 18 nie dal hihihi.
Nie nakladam zadnych maseczek ,nie farbuje wlosow choc 2 razy w zyciu e farbowalam,nie maluje paznokci i zero jakiegokolwiek pomalowania sie .
Ja mam cere strasznei biala ale kicham na to nie musze sie upiekszac a jaks ie komus nie podoba to niech na mnie nie patrzy.Ja uwazam ze wygladam, ladnie bez tych upiekszaczy oczywiscie nie mam nic przeciwko jak ktos sie maluje .
Aha i gole sie hihiihihh.
Na wlasnym weselu w wieku 24 lat pierwszy raz bylam tak pomalowana hihihihihihih