reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Anula 3 mamy kciuki za usg :tak:

Majeczko moj gin mowil ze folik mozna brac do kaca ciazy :-D.
A witaminy to kup sobie poprostu witaminy dla kobiet w ciazy :-D

Kaka to juz sobie wyobrazam jak pieknie wygladasz po tych domowych zabiegach:tak:.
A ja jedynie co ze soba robie to sie kapie i myje wlosy hihihi fajnie to brzmi ale ja
nie maluje sie wcale i wygladam na gora 17 lat hihihih serio mam 25 a nikt
by mi nawet 18 nie dal hihihi.
Nie nakladam zadnych maseczek ,nie farbuje wlosow choc 2 razy w zyciu e farbowalam:tak:,nie maluje paznokci i zero jakiegokolwiek pomalowania sie :tak:.
Ja mam cere strasznei biala ale kicham na to nie musze sie upiekszac a jaks ie komus nie podoba to niech na mnie nie patrzy.Ja uwazam ze wygladam, ladnie bez tych upiekszaczy oczywiscie nie mam nic przeciwko jak ktos sie maluje :-D.

Aha i gole sie hihiihihh.
Na wlasnym weselu w wieku 24 lat pierwszy raz bylam tak pomalowana hihihihihihih

reklama
Dziewczyny, dziekuję za wsparcie. Jutro wszystko opwiem bo jak przyjade to pewnie zaraz padne.
Zaraz będę zajadac kiełbaski. Musze się troche pozbierać bo leń mnie straszny opanował.

Dorotka, na 17ta dopiero. Ciekawa jestem ile dzidzia urosła.
bardzo chciałabym wiedzieć czy będzie chłopiec czy dziewczynka ale musze sie uzbroić w cierpliwość.

mamajuniorawitam

Ja się cieszę z tego że brzusio mi się zaokrągla.

Wróciłam z przychodni czekałam 2,5 h by dostać skierowanie na tokso, na własny koszt musze bruceloze bo mogą skierować ale tylko prywatne lab to robi. Babka była spoko, wypytała do kogo chodzę, cz nie chcę tu na miejscu, ale ja wole prywatnie bo w naszej dziurze nawet nie ma usg. Nie badalo mnie bo stwierdziła że po co jak i tak byłam badana w czwartek i dobrze. U mnie wizyta 100.

ppatqa to sie wyczekałas. Ja musiałam robic odplatnie toxo bo w ośrodku nie daje baba skierowań i nawet grupe krwi każe robic priv. A jeszcze jak zobaczyła ze już do niej nie chodze to prawie awanture zrobiła ze chce wyłudzic to skierowanie.

mi rodzinny też nie dał, byłam w poradni K, a teraz wysłałam moją mamę po nową książeczkę RUM bo w mojej zostały tylk2 kartki, a jutro mam pobranie krwi więc i tych się pozbędę,

Ppatqa i Anula u mnie wlasnie gin pisze mi na kartce jakie mam zrobic badania i ja
ide do przychodni i ze nie mam skierowania to musze placic za kazde badanie
a tak co wizyte mam bo moj gin co wizyte daje mi na co mam sie teraz zbadac :szok:.

U mnie wizyta u gina 120 zl duzo wiem :crazy:.Jak sie wczytuje w wasze ceny to u mnie chyba najdrozej ale coz zrobic :szok:.120 zl to jest kazda wizyta bo 70 zl badanie
a 50 zl usg .
Za cytologie bierze 25 zl .

Ide dziewczynki uprzatnac kuchnie bo za 20 min wychodze do dentysty :crazy::crazy::crazy:

reklama
Aha zapomnialam wam napisac ze dodzwonilam sie do ZUSU i dowiedzialam sie
ze dla mnie pieniazki sa przygotowane do wyslania z poczatkiem maja wiec
moze w nastepnym tygodniu dostane jakas kase:-D.

Dobra ide sie szykowac do dentysty ,ale cos brzuch i zoladek mnie bola :crazy:

Do góry