reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Cześć Dziewczyny! Tak mi głupio, bo tak dawno mnie nie było, a o moim synku pamiętałyście.
Ja z tego miejsca przesyłam serdeczne życzenia dotychczasowym i przyszłym Dwulatkom i osobno buziaki dla rówieśniczki Pati!!!

U nas życie na wysokich obrotach. Głównie za sprawą pracy i studiów, które zaczęłam od września.
Dużo się działo dobrego i mniej wesołego, ale jakoś się prostuje. Dzieciaki odpukać tylko zasmarkane, ale przeszłam nerwówkę, bo dwa miesiące temu Bartka "dopadł" kleszcz - na szczęście do tej pory bez konsekwencji. Moje zdrowie też zaczęło domagać się troski (ginekolog zasugerował mi endometriozę, ale na razie objawy minęły, mam się obserwować). Martynki oczka powoli, ale postępuje ku dobremu.
Bartek w wakacje pożegnał smoczka, ale na nocnik nie woła. Ogólnie gada po swojemu, ale dzisiaj na bilansie test zdał :-)

U Was tyle się dzieje. Tak mi brakuje rozmów z Wami, ale nie umiem znaleźć chwili żeby zasiąść przed kompem. Nwet Was tajniacko nie podczytam, bo nie wiem w co ręcę włożyć. Jeszcze jak Bartek spał w dzień, to była chwila wytchnienia, ale od lipca ta przyjemność minęła bezpowrotnie. Ot i na tyle, bo idę opowiadać bajkę o trzech świnkach - hit tego tygodnia :-)

Witam się wieczorkiem :-)
U nas od kilku dni bez pieluchy w ciągu dnia:-):-):-)ale woła jak już popuści , więc to raczej ja pilnuję i co pół godzinki wysadzam na ubikację (z nocnika robi sobie autko : jeździ i mówi bum bum bum...:confused2::confused2::confused2:)
Zimno na dworze więc spacerki to takie tylko szybciutko.

Dostałam @ więc czekamy na kolejny cykl:tak::tak::tak:

Tyle u nas.
Często Was podczytuję ale jakoś weny do napisania brak.
Ale trzeba się zmobilizować:tak:

Czarna ja też bardzo lubię takie książki o życiu czytać ale najlepiej żeby mnie wtedy nikt nie widział, bo często płaczę
Siatkarki zaczynają 29 pazdziernika MŚ w Japonii:tak::tak:
A może pokażesz co wygrałaś??;-)
ula takie łezki nie sa złe wiec nie ma co sie kryc z nimi:tak::tak::tak: Aaaaa i dzięki za cynk o siatkarkach!!!!!!!!!! Co do kiecki to nie pokaze bo jeszcze jej nie mam a juz mi lata w głobie przeróbka wiec wiesz:-p:-p:-p:-D
hej laski przeprowadzamy sie bo maz dostal tam prace dobra zreszta i nie oplaca sie dojezdzac bo i mieszkania sa tam duuzo tansze a ladniejsze :)
zaraz wkleje zdjecia z dzisiejszej wycieczki niespodzianki dla dzieci :)
teraz to juz wszystko wiadomo KCIUKI ZACISNIETE!!!!!!!!!!!!!!
Ja dzis bylam na rozmowie o prace, mialam dostac odpowiedz o 18, facet zadzwonil akurat jak z sis gadalam i nagral sie ze jutro podejmie decyzje bo ja chce 1/2 etatu i bedzie szukal jeszcze jednej osoby bo musi stworzyc caly etat. Ale bylo by super gdyby sie udalo. Wogole tam mnie przemanglowali niezle na tej rozmowie az w szoku bylam;-):-D
Teraz mykam robic kolacyjke z robakami bo jacek jeszcze pracuje przy domku, ja wczoraj malowalam dom jakas czarna bryja, ale super sie czulam wiedzac ze jakis maly moj wklad w domek nasz bede miala;-) Panowie murarze sa dobrej mysli ale nic nie mowie zeby nie zapeszyc.

co to za robota??????????dalej gadaj tu!!!!!
magda ta czarna bryja to prawdopodobnie izolet, czyli izolacja przed wilgocią, oj trzymam kciuki
miałam to samo npisac:-p:-p
Cześć Dziewczyny! Tak mi głupio, bo tak dawno mnie nie było, a o moim synku pamiętałyście.
Ja z tego miejsca przesyłam serdeczne życzenia dotychczasowym i przyszłym Dwulatkom i osobno buziaki dla rówieśniczki Pati!!!

U nas życie na wysokich obrotach. Głównie za sprawą pracy i studiów, które zaczęłam od września.
Dużo się działo dobrego i mniej wesołego, ale jakoś się prostuje. Dzieciaki odpukać tylko zasmarkane, ale przeszłam nerwówkę, bo dwa miesiące temu Bartka "dopadł" kleszcz - na szczęście do tej pory bez konsekwencji. Moje zdrowie też zaczęło domagać się troski (ginekolog zasugerował mi endometriozę, ale na razie objawy minęły, mam się obserwować). Martynki oczka powoli, ale postępuje ku dobremu.
Bartek w wakacje pożegnał smoczka, ale na nocnik nie woła. Ogólnie gada po swojemu, ale dzisiaj na bilansie test zdał :-)

U Was tyle się dzieje. Tak mi brakuje rozmów z Wami, ale nie umiem znaleźć chwili żeby zasiąść przed kompem. Nwet Was tajniacko nie podczytam, bo nie wiem w co ręcę włożyć. Jeszcze jak Bartek spał w dzień, to była chwila wytchnienia, ale od lipca ta przyjemność minęła bezpowrotnie. Ot i na tyle, bo idę opowiadać bajkę o trzech świnkach - hit tego tygodnia :-)
no hellooooooooo i widac kolejna studentka w naszym gronie (boziu co ja tutaj robie:nerd:)
Fajnie ze się odezwałaś bo już troszkę się martwiłam:tak::tak: wpadaj jak tylko znajdziesz chwilunie
Witam się wieczorkiem :-)
U nas od kilku dni bez pieluchy w ciągu dnia:-):-):-)ale woła jak już popuści , więc to raczej ja pilnuję i co pół godzinki wysadzam na ubikację (z nocnika robi sobie autko : jeździ i mówi bum bum bum...:confused2::confused2::confused2:)
Zimno na dworze więc spacerki to takie tylko szybciutko.

Dostałam @ więc czekamy na kolejny cykl:tak::tak::tak:

Tyle u nas.
Często Was podczytuję ale jakoś weny do napisania brak.
Ale trzeba się zmobilizować:tak:

No gratki dla Bartusia za postępy nocnikowe:tak::tak: u mnie dziś gfstcrsycrv próba:dry:

No i
STO LAT STO LAT DLA BARTUSIA

Bartusiu sto lat!!
images

Czarna ja też nigdy nie studiowałam i nie będę;-) to są nas dwie:tak:
Magdasf trzymam kciuki za pracę!!

U nas wczorajszy wieczór dziwny bo Lena poszła normalnie do łóżeczka i za chwilę się rozpłakała, poszłam do niej a ona wcale śpiąca nie była tylko gadała i gadała i wierciła się ale w końcu zasnęła o 23.00:szok: ale tyle się wyprzytulała do mnie że mi chyba na tydzień starczy i kazała trzymać się za rączkę i parę razy usłyszałam " lena kosia mamy" tzn. kocha mamę i całowała mnie co chwilę:tak:
A rano Karolina przywędrowała do mojego łóżka przed 5.00 a Lena przed 6.00 ale na szczęście wszystkie pospałyśmy aż budzik zadzwonił:tak:
Teraz już Karolina w szkole a my zaraz wyciągamy modelinę i będziemy się bawić a potem na spacerek się wybierzemy bo ciepło jeszcze:tak:
Miłego dzionka:-)

Sto lat dla Bartusia

Czarna wiem bo też malowałam ta "breją"

A u nas przygotowania do jutrzejszej imprezki, jak młody zasnie to udekorujemy pokój balonikami, napisem i serpentynami

Witajcie - padam ze zmęczenia.
Tydzień zalatany i ciągle coś.

Zdrówka i pomyślności dla Bartusia.

Ziewam tak, że mogłabym połknąć kompa więc nie chcę tego :-p;-) i mykam spać.
Jutro czas pędzić na studia :tak:
Buźka i miłego weekendu.

reklama
Do góry