reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Marma jak dla mnie są super,

Saga o Ludziach Lodu – Wikipedia, wolna encyklopedia

Minisia pisz szczegóły co i jak????

My już dziś po gościach i po kawce, M doleciał ale z przygodami bo zamiast w katowicach to w krakowie wylądował, ojciec musiał się szybciutko zbierać i po niego jechać..
My się chyba wybierzemy z Lenką na małe zakupki bo Karolinie trzeba nowe adidasy, dopiero połowa pazdziernika a jej buty nadają się tylko do kosza na śmieci, pół butów zdarte z przodu:baffled:

Dla Bartusia i Patrycji wszystkiego naj naj!!!!

czapeczki-urodziny-kubus_20.jpg

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW
witam sie :-D
No wiec planujemy wyprowadzke do middlesbrough to jest godzinke od nas, tylko to jeszcze potrwa mam nadzieje ze na swieta bedziemy juz tam mieszkac ale nie wiem tego na pewno czy zdarzymy wiec nie zapeszam :tak:

Dla dzisiejszej parki solenizantów
Patrycji i Bartusia
Moc uścisków i całusków
Ciepłych promyków słonecznych,
Nie krzyczących rodziców:-p:rofl2:
No i ZDRÓWKAAAAAAAA

Karola pięknie spędziliście dzień narodzin Hanusi!!!!

Trina super pomysł z tymi rogalikami do przedszkola u nas też jest taki zwyczaj:tak::tak::tak: a prezenciki BOMBA szkoda że ten mój potwór się takimi nie bawi:-(

Ulka ja właśnie ostatnio też przeprosiłam swoją bibliotekę i właśnie czytam "Siła Miłości" o miłości i walce z chorobą syna (kocham takie życiowe ksiażki) O sadze bardzoooo dużo słyszałam moja sis ma całą kolekcje i chyba się do niej uśmiechne;-)
A Ty odpoczywaj bez męża:-p

Minisia a co was skłoniło do wyprowadzki:szok::szok::szok::szok:

Wiola daj znać po bilansie;-) My idziemy pod koniec października lub początek listopada:tak::tak:

hello babencje mnie chyba dopada jakieś przesilenie jesienne, boziu kiedy będzie wiosna:-:)-:)-:)-(
Dziś za namową bratowej (tzn nawet ona klikneła) zalicytowałam sukienkę na sylwka i później modliłam się by ktoś mnie przelicytował ale niestety wygrałam (albo stety to się okaże) Tylko jest jedno pytanie czy wogóle gdzieś pójdziemy na sylwka:nerd::-D:-D:-D:-D

STO LAT DLA PATU I BARTKA

hejka baby sory ze tak wpadam na chwilke, ale po pracy padam na twarz, a jeszcze jest przecież młody i impra szykująca się na 15 osób. Ale byle do przodu

Czarna ja też bardzo lubię takie książki o życiu czytać ale najlepiej żeby mnie wtedy nikt nie widział, bo często płaczę
Siatkarki zaczynają 29 pazdziernika MŚ w Japonii:tak::tak:
A może pokażesz co wygrałaś??;-)
Minisia no właśnie czemu inne miasto, czy tam praca jest lepsza? Jejku ale Ty nas trzymasz w niepewności!!!!!

Moja stokrotka się właśnie obudziła i zjeżdża na brzuchu ze schodów a starsza robi zadanie domowe, domek wysprzątany i M nie będzie mi przez tydzień w butach chodził:tak:
Sloneczko nawet wyszło;-)
Buzka:-)

hej laski przeprowadzamy sie bo maz dostal tam prace dobra zreszta i nie oplaca sie dojezdzac bo i mieszkania sa tam duuzo tansze a ladniejsze :)
zaraz wkleje zdjecia z dzisiejszej wycieczki niespodzianki dla dzieci :)

No to i ja sie w koncu witam:-)
STO LAT DLA PATUNI I BARTUSIA!!!!!!!
SLONKA,USMIECHU, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I DUUUUZO ZDROWKA!!!!!!

Ja dzis bylam na rozmowie o prace, mialam dostac odpowiedz o 18, facet zadzwonil akurat jak z sis gadalam i nagral sie ze jutro podejmie decyzje bo ja chce 1/2 etatu i bedzie szukal jeszcze jednej osoby bo musi stworzyc caly etat. Ale bylo by super gdyby sie udalo. Wogole tam mnie przemanglowali niezle na tej rozmowie az w szoku bylam;-):-D
Teraz mykam robic kolacyjke z robakami bo jacek jeszcze pracuje przy domku, ja wczoraj malowalam dom jakas czarna bryja, ale super sie czulam wiedzac ze jakis maly moj wklad w domek nasz bede miala;-) Panowie murarze sa dobrej mysli ale nic nie mowie zeby nie zapeszyc.
Uciekam narazie babeczki:-)

reklama
magda ta czarna bryja to prawdopodobnie izolet, czyli izolacja przed wilgocią, oj trzymam kciuki
minisia jej to ładne zmiany

Do góry