reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

wszystkiego najlepszego dla solenizantow!!!!!!!!!
witam sie tak szybko i uciekam mam mase roboty przed malowaniem , tak to jest jak sie zachciewa czerwonych scian i brazowych listew:sorry:teraz to trzeba doprowadzic do bialosci ehh

reklama
Sebastianku wszystkiego najlepszego!!!
2nd-birthday-797357.jpg

Witam się, dzionek piękny , słoneczny, już po szkole, dziś była przymusowa msza święta dla tych dzieci co chodzą na religię, ja dziś nie wiozłam dzieci tylko znajomi, bo jezdzimy na zmianę co tydzień, bo to daleko dość jest i się wyczekali na dzieci prawie godzinę:baffled:
Trochę mi się to nie spodobało:no:

Miłego wieczorka, ja spędzę go samotnie, tzn w towarzystwie śpiących córeczek:-)

Hej - niedziela słoneczna jak i cały poprzedni tydzień z małym wyjątkiem.
Ale dobrze.
Dziękuję za życzenia dla Sebciunia :-)
A dziś święto Igusi - wszystkiego najlepszego maleńka.

Poza tym jestem po wykładach - niby siedzi się a męczące bo ciągle w tym samym miejscu.
Chwila przerwy i dalej :eek: ale damy radę w końcu to tylko 3 semestry.
A później ruszam na moją ukochaną anglistykę.
Mam taki zapał do nauki - oby tylko kasy starczyło :tak:;-)

Dobra obiadek dochodzi więc trza się zbliżyć do kuchni.
Buziaczki kochane babencje :-)

;-)DLA IGI STO LATEK W ZDROWIU I RADOSCI;-)

U nas imprezka urodzinowa juz skonczona, ale bardzo udana:tak: ja po 2 lampkach wina czuje sie pijana:-D normalnie odwyklam od picia;-):-D teraz mykam do dzieciakow, jacek zmywa naczynia, a dzis tyle kalorii wszamalam ile limit tygodniowy u mnie:-D
Dobra zmykam juz wam tu nie pisze mojego pijackiego belkotu;-)
Dobrej nocki babeczki:tak:

Ja również składam życzonka dla Wszystkich Solenizantów !! :-)

U mnie chwilowy brak weny, humoru i ogolnie jakichkolwiek chęci... Jakis kryzys mnie dopadł albo nie wiem co... Patryk już na miejscu zaczyna pracę, wiec jakis plus, chociaz co chwile sie kłocimy i jakas taka dziwna atmosfera panuje...
Za to Rafał ostatnio oszalał na punkcie taty, tata jak jest musi przewijac, kąpac, usypiac, czytac ksiazeczki itd, a mama zeszła na drugi plan... Niby czasem tak jakos przykro, ale z drugiej strony tyle czasu go prawie nie było, to co sie dziecku dziwic ze nadrabia :-) ok uciekam do lozka, bo podbrzusze mnie boli, a dzisiaj ogolnie mam jakis meczacy, płaczliwy dzien... Chyba hormony szaleją...

Sto lat dla Maksymilianka. Mama Maksa podczytujesz nas??

U nas imprezka równie udana choć juz myślałam ze się nie odbędzie. Na 2 h przed gośćmi padła nam zmywarka i woda wylała sie na kuchnie. Dodam że w kuchni mamy panele podłogowe...Modle się, zeby było ok i żeby sie nie wybrzuszyło.

Młoda zgarneła kurtke zimowa, kozaczki, puzzle, pieska interaktywnego i naczynka.To ostatnie podobało isę najbardziej i ciagle robiła nam wczoraj kawki;-)

Martynka napewno hormonki, choć z drugiej strony troche się odzwycziliście od takiego codzidennego bycia razem i trza sie na nowo dotrzec;-)

;-)DLA IGI STO LATEK W ZDROWIU I RADOSCI;-)

U nas imprezka urodzinowa juz skonczona, ale bardzo udana:tak: ja po 2 lampkach wina czuje sie pijana:-D normalnie odwyklam od picia;-):-D teraz mykam do dzieciakow, jacek zmywa naczynia, a dzis tyle kalorii wszamalam ile limit tygodniowy u mnie:-D
Dobra zmykam juz wam tu nie pisze mojego pijackiego belkotu;-)
Dobrej nocki babeczki:tak:
a Wy już po urodzinkach małego:confused:

Ja również składam życzonka dla Wszystkich Solenizantów !! :-)

U mnie chwilowy brak weny, humoru i ogolnie jakichkolwiek chęci... Jakis kryzys mnie dopadł albo nie wiem co... Patryk już na miejscu zaczyna pracę, wiec jakis plus, chociaz co chwile sie kłocimy i jakas taka dziwna atmosfera panuje...
Za to Rafał ostatnio oszalał na punkcie taty, tata jak jest musi przewijac, kąpac, usypiac, czytac ksiazeczki itd, a mama zeszła na drugi plan... Niby czasem tak jakos przykro, ale z drugiej strony tyle czasu go prawie nie było, to co sie dziecku dziwic ze nadrabia :-) ok uciekam do lozka, bo podbrzusze mnie boli, a dzisiaj ogolnie mam jakis meczacy, płaczliwy dzien... Chyba hormony szaleją...
Martyna teraz po takiej rozłące musicie na nowo nauczyć się bycia razem:tak::tak:
Kurde patrze na twój suwaczek i to już 4 miesiac Ci się zaczął:szok::szok::szok:
Sto lat dla Maksymilianka. Mama Maksa podczytujesz nas??

U nas imprezka równie udana choć juz myślałam ze się nie odbędzie. Na 2 h przed gośćmi padła nam zmywarka i woda wylała sie na kuchnie. Dodam że w kuchni mamy panele podłogowe...Modle się, zeby było ok i żeby sie nie wybrzuszyło.

Młoda zgarneła kurtke zimowa, kozaczki, puzzle, pieska interaktywnego i naczynka.To ostatnie podobało isę najbardziej i ciagle robiła nam wczoraj kawki;-)

Martynka napewno hormonki, choć z drugiej strony troche się odzwycziliście od takiego codzidennego bycia razem i trza sie na nowo dotrzec;-)
Aaaaa a ja myślałam ze w zeszłym tyg mieliscie imprezke Hanusi:tak::tak::tak: a prezenciki super dostała:tak::tak::tak: pochwal się tym pieskiem;-)

Spóźnione ale szczere życzonka dla naszych weekendowych solenizantów
Rycerzy SEBASTIANKA I MIKOŁAJA oraz ksieżniczki IGI
I dzisiejszego MAKSYMILIANKA

Zdrówka, samych słonecznych dni i dużooooo uśmiechu oraz góry prezentów

HELLO
Witam się poniedziałkowo małemu wywaliłam wszystkie zabawki na podłogę i mam chwilkę by skrobnąć coś na bb:-D:-D
Weekend mieliśmy wyjazdowy zarówno u moich rodziców jak i teściów, ale tak to jest jak się ma mame i teściowa Jadzie:-D:-D:-D
A po za tym stara bida szukam prezentu dla małego:dry: bo chyba w niedziele bedziemy mu robic urodzinki tzn tylko torcik kawa i ciacho:tak::tak::tak: więc czasu coraz mniej!!!!! No nic trza zakasac rękawki i odpalić allegro:-D:-D:-D:-D

Witam!!! My już w domku. Jak to się mowi wszędzie dobrze ale w domku najlepiej. Dziękuję ślicznie za życzenia dla Maciusia. Rownież skladamy zyczenia pażdzioszkom które już 2 latka skończyły i ktore kończą je dzisiaj.
Dni u rodzicow minęły szybko choć wypoczęłam tak sobie bo Maciek przechodził samego siebie. Strasznie nam chwilami rozrabiał a u mnie ostatnio brak cierpliwości. Najgorsze jest to że kiepsko śpie w nocy, atale sie budze i nie mogę zasnąć.
Wczoraj byliśmy z K w kinie 5D. Super efekty. jak na ekranie padał deszcz to na nas pryskala woda, ruchome fotele itp.
U mnie ogólnie zmienne nastroje, od euforii po płacz... Niunia wierci się w brzuszku i cudownie jest sobie przypomnieć te uczucie ;-)
Czarna mój dostał na prezent takie zabawki z których jest bardzo zadowolony
WADER 51650 Autostrada kid Car 4m. (1278843253) - Aukcje internetowe Allegro

KOLEJKA ELEKTRYCZNA + ZESTAW KLOCKOW 110elem JIXIN (1262317225) - Aukcje internetowe Allegro

NAMIOT DZIECIECY SAMOROZKŁADAJĄCY z LOKOMOTYWĄ (1273965561) - Aukcje internetowe Allegro

Zmykam na kawke. Miłego dzionka.

reklama
Hello babeczki:-)
To ja dolanczam sie do zyczonek dla Maksa!!! Sto latek ,zdrowka,usmiechu na twarzy:tak:

Czarna no muselismy teraz zrobic juz urodzinki bo kolejne dwa weekendy spedze na wykladach...a drugie urodzinki w pszowie robic bedziemy najprawdopodobniej 6 listopada, ale to sie jeszcze zobaczy:tak:

Martyna hmm teraz to masz znowu "świezego" chlopa:-D Pomysl o godzeniu sie:cool2:

U nas dzis jakis takis smetny dzien...glowa mnie troszku boli, to zasluga wczorajszego wina;-) od rana szamie torcika, w sumie nic nie moze sie zmarnowac:-D
Jacek ma jeszcze wolne, wiec walczy z murarzami przy domku, jutro maja wylewac strop, wiec moze moze uda nam sie z dachem wyrobic, chociaz tesc ciagle nam smeci ze sie spieszyc nie mamy (no i badz tu madry bo ciagle sie czepia i ma pretensje)No i ciagle slyszymy ze on musi murarzy pilowac zeby wszystko bylo dobrze...moja psychika juz jest na wyczerpaniu:-DWczoraj juz mu chcialam powiedziec z jesli ktos sie zna na wszystkim to tak naprawde nic nie umie, ale ze to bylo swieto stasia ugryzlam si w jezor.

No nic uciekam do malego smrodziucha;-)Milego dnia:-)

Do góry