wszystkiego najlepszego dla solenizantow!!!!!!!!!
witam sie tak szybko i uciekam mam mase roboty przed malowaniem , tak to jest jak sie zachciewa czerwonych scian i brazowych listew
teraz to trzeba doprowadzic do bialosci ehh
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Wy już po urodzinkach małego;-)DLA IGI STO LATEK W ZDROWIU I RADOSCI;-)
U nas imprezka urodzinowa juz skonczona, ale bardzo udanaja po 2 lampkach wina czuje sie pijana
normalnie odwyklam od picia;-)
teraz mykam do dzieciakow, jacek zmywa naczynia, a dzis tyle kalorii wszamalam ile limit tygodniowy u mnie
Dobra zmykam juz wam tu nie pisze mojego pijackiego belkotu;-)
Dobrej nocki babeczki![]()
Martyna teraz po takiej rozłące musicie na nowo nauczyć się bycia razemJa również składam życzonka dla Wszystkich Solenizantów !! :-)
U mnie chwilowy brak weny, humoru i ogolnie jakichkolwiek chęci... Jakis kryzys mnie dopadł albo nie wiem co... Patryk już na miejscu zaczyna pracę, wiec jakis plus, chociaz co chwile sie kłocimy i jakas taka dziwna atmosfera panuje...
Za to Rafał ostatnio oszalał na punkcie taty, tata jak jest musi przewijac, kąpac, usypiac, czytac ksiazeczki itd, a mama zeszła na drugi plan... Niby czasem tak jakos przykro, ale z drugiej strony tyle czasu go prawie nie było, to co sie dziecku dziwic ze nadrabia :-) ok uciekam do lozka, bo podbrzusze mnie boli, a dzisiaj ogolnie mam jakis meczacy, płaczliwy dzien... Chyba hormony szaleją...
Aaaaa a ja myślałam ze w zeszłym tyg mieliscie imprezke HanusiSto lat dla Maksymilianka. Mama Maksa podczytujesz nas??
U nas imprezka równie udana choć juz myślałam ze się nie odbędzie. Na 2 h przed gośćmi padła nam zmywarka i woda wylała sie na kuchnie. Dodam że w kuchni mamy panele podłogowe...Modle się, zeby było ok i żeby sie nie wybrzuszyło.
Młoda zgarneła kurtke zimowa, kozaczki, puzzle, pieska interaktywnego i naczynka.To ostatnie podobało isę najbardziej i ciagle robiła nam wczoraj kawki;-)
Martynka napewno hormonki, choć z drugiej strony troche się odzwycziliście od takiego codzidennego bycia razem i trza sie na nowo dotrzec;-)