reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Heloł

Ula ja czytałam sagi, ale chyba ze sto lat temu, wtedy byłam zachwycona!!

Najlepsze życzenia dla naszych 13-tkowych dzieciaczków:
Hanusi, Kacperka i Maciusiów dwóch :-)))))))

Kiedy wybieracie się na bilans 2-latka????? bo ja z Szymonkiem jadę jutro.

reklama
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za życzenia :-)

Na bilans nie wiem. Pewnie mama coś tam wpisze do książeczki w końcu widzi go codziennie :-D A serio to jak lepiej się poczuje to wpadnę do przychodni i się zrobi.

Ula a co to za książka ? Ja namiętnie szukam czegoś co by mnie wciągnęło i czytanie zajęło mi dłużej niż jeden wieczór.

A Kacper dostał jakiegoś uczulenia i nie wiemy o co chodzi. Nic nowego nie wprowadziliśmy jedynie zabawki które dostał na urodziny. Dostał czerwonych placków na całym ciele a na nich białej wysypki i to pojawia się i znika i tak w kółko tylko zajmuje coraz większy obszar ciała i momentami puchnie po czym samo znika. Podejrzewamy coś z zabawkami. Albo farba albo pastik. :no:

hej laski
ja obejrzalam filmik z m HOTEL ZLA 1 I 2 polecam!!!!!!!!
na dniach bedzie 3 czesc

mloda dzis miala gosci i dostala wozik z lalka :-D
a od nas i dziadkow kuchnie ale poszla w niepamiec hehe

ja jutro szkole mam ale nie wiem czy pojde bo mamy jechac do miasta w ktorym bedziemy mieszkac aaaahahaaaaaaaaaa super!!!!!!!!!!!!wyprowadzamy sie z Yorku:-D:-Dkoniec tajeminic

Karola trzymam kciuki!!!!!!!

Dla Barusia i Patrycji wszystkiego naj naj naj tort.jpg

Witam z rana :-)

najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów:
Patrycji i Bartusia!!!

Mój ranny ptaszek jak nigdy dzisiaj jeszcze śpi:szok:. Ja zjadłam na spokojnie śniadanko i ...też chętnie bym jeszcze poleżała, ale jak znam życie, zaraz młodzież wstanie :tak:

Minisia inne miasto? Daleko od Yorku?

Marma pewnie siłą rzeczy będziesz musiała się przejść do lekarza :sorry:.

Ja na dzisiejszy dzień, oprócz bilansu, planów nie mam, a jutro jadę do pracy, bo w tym tygodniu trochę wspieram koleżanki.

reklama
Wszystkiego naj, naj, naj dla Bartusia i Patrycji!!!

"U nas specjalnych fajerwerków nie było. Maciek dostał do żłobka dla dzieci rogaliki drożdżowe made by mama :szok: (dalszy ciąg eksperymentów kulinarnych...). Chciałam, żeby poczuł sie wyjątkowo i faktycznie 3 razy śpiewali mu sto lat i dawali odczuć, że dzień wyjątkowy. Nawet wieczorem jak torcik dmuchał i pytałam czy dzieci mu też sto lat śpiewały, to potwierdzał i zaczął nucić :-) Prezent od nas dostał już wcześniej. Tata sobie (bo raczej nie synkowi ;-)) kolejke duplo kupił (o taką LEGO DUPLO 5609 POCIĄG DELUX od LEGO2004 {WAWA} (1262319790) - Aukcje internetowe Allegro), a wczoraj jeszcze za pieniążki od wujka dostał koparkę (LEGO 4986 DUPLO Koparka OD RĘKI SKLEP WAWA (1264980369) - Aukcje internetowe Allegro), bo to ostatnio motyw przewodni :sorry:
A poza tym wczoraj tak szalał w ogrodzie żłobkowym, że zgubił czapę :eek: Mam nadzieję, że chory nie będzie, bo tatuś beztrosko go wczoraj do chałupy z gołą głowa przyprowadził :baffled: a za tydzień mamy właśnie bilans i miał miec druga dawkę szczepienia na ospę :crazy:

Ostatnia edycja:
Do góry