reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
NOoo to ja tez wpadam z życzonkami dla:
Hanusi,Kacperka,Maciusia pierwszego i Maciusia drugiego!!!!!!!!
Samych radosnych chwil, beztroskiego czasu, extra pomysłów i duzo duzo zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE DLA NASZYCH 13-STKOWYCH PAŹDZIOSZKÓW !!!!!!!!!!!!
HANIU, MACIUSIU I MACIUSIU STO LAT !!!!!!!:-D

Dziękuję za wszystkie życzenia w imieniu Kacperka :-)

U nas też kopiuj wklej poza tym że mam jakieś nerwy :-( dziś jadę do rodziców i nie bedzie mnie do końca tygodnia. zatem do poczytania w poniedziałek. pozdrawiam.
odpoczywaj i się nie denerwuj bo i krolewna się denerwuje:)))

Ulka piękna jest taka świadomość u dzieci a Lenka to bardzoooo mądra dziewczynka (chyba po cioci bliźniaczce:))

DLA NASZYCH 13-wych SOLENIZANTÓW​
W dniu takim ja dziś życze Tobie
Haniu, Maciusiu, Kacperku i Maciusiu

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by codzień uśmiechał się
do Was świat cały,
By nigdny nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki:)))

http://imageshack.us

Dzisiaj wziełam sobie wolne żeby spędzić czas z córuchną. Hania dała mamie pospac do 8mej, tz. mama spała a Hanka demolowała chate;-)
Po śniadanku (Mamo, serka...proszeeeeeeeeeeeeee), poszłyśmy do kawiarenki z koncikiem zabaw dla dzieci. Dołączyała do nas moja siostra. Wspominałyśmy trochę szpital - siostra była obecna przy porodzie i nie mogłyśmy się nadziwić, ze taką samodzielną dziewczynkę już mamy. Kupiliśmy też ciepłe kozaczki zimowe. O 16stej dołączył do nas tatuś więc rodzinnie spędziliśmy czas. A imprezke robimy w niedziele;-)

Co do tajemnicy. To byłam na rozmowie o pracę. Wiąże się z tym pewna heca ale opowiem na zamkniętym;-)

Ale tu cisza, tylko z życzeniami wpadamy:tak:

Ja właśnie pożegnałam męża, pojechał z kolegą na lotnisko i będziemy przez tydzień same....
Lenka ze mną a Karolina gdzieś fruwa po osiedlu, a ja mam zamiar się zabrać za jakąś książkę.
Ostatnio kupiłam sobie na allegro cały komplet sagi o ludziach lodu 47 tomów i M mi je przywiezie za tydzień;-)
Czytała któraś z Was te wszystkie? bo ja kiedyś czytałam kilkanaście ale potem nigdy w bibliotece nie było części po kolei więc teraz będę mieć całość:tak::tak:

reklama
Do góry