I ja się dołączam do życzeń dla naszych paździoszków.
Trina cierpliwości do Męża
Wanilka super że urodzinki się udały
Evelajna pomyślnego ogarnięcia wszystkich spraw
Marma Ech... też bym przeżywała gdyby maciek miał jechac gdzieś beze mnie
Magdasf oby pogoda jeszcze była i na budowie był ruch ;-)
My też już po urodzinkach Maciusia. Impreza się udała. Maciuś zadowolony z prezencików. W sobote byliśmy z M wieczorem na spacerku i lodach a Macio został z dziadkami. Moi rodzice zostaja do jutra więc dziś też może wyskoczymy gdzieś sami, może wyciągnę K na jakies zakupy bo moja garderoba sie kurczy.
A teraz najważniejsza dla mnie wiadomość dzięki której cchodze cała w skowronkach. W sobote byłam na usg. Fasolinka w porządku i jeśli lekarz się nie mylił to w lutym na świat przyjdzie Maciusia Siostrzyczka :-) jupi !!!!!!
Miłego dzionka.
Trina cierpliwości do Męża
Wanilka super że urodzinki się udały
Evelajna pomyślnego ogarnięcia wszystkich spraw
Marma Ech... też bym przeżywała gdyby maciek miał jechac gdzieś beze mnie
Magdasf oby pogoda jeszcze była i na budowie był ruch ;-)
My też już po urodzinkach Maciusia. Impreza się udała. Maciuś zadowolony z prezencików. W sobote byliśmy z M wieczorem na spacerku i lodach a Macio został z dziadkami. Moi rodzice zostaja do jutra więc dziś też może wyskoczymy gdzieś sami, może wyciągnę K na jakies zakupy bo moja garderoba sie kurczy.
A teraz najważniejsza dla mnie wiadomość dzięki której cchodze cała w skowronkach. W sobote byłam na usg. Fasolinka w porządku i jeśli lekarz się nie mylił to w lutym na świat przyjdzie Maciusia Siostrzyczka :-) jupi !!!!!!
Miłego dzionka.
Ostatnia edycja: