reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hello - i znów mamy weekend ... super :-D
Za to pogoda taka, że szkoda gadać ... a dziś miało być ładnie a tu zimno, pada i brr ... tak nijako.
Na dodatek nasi siatkarze dali ciała ... qrcze przecież można było taktycznie zagrać i dostać się do innej grupy, dalej powalczyć nawet o medale :wściekła/y:
Porażka nic więcej nie dodam.

Uleńko gratulacje dla malutkiej obywatelki tego świata.

Miałam coś jeszcze napisać i zapomniałam - zmęczona jestem i lecę się relaksować tym bardziej, że wczoraj wieczorkiem dostałam @
Buuuuuuuu a boli jak nie wiem co.

reklama
Witam się niedzielnie :-)

Pogoda u nas piękna więc w domku nie siedzimy tylko korzystamy:-) (w końcu trzeba nałapać słonka do wiosny ;-);-) )

Szykujemy się niedługo na jakieś większe "zimowe" zakupki. Buciki,czapeczki itp.
Magdziu współczuję @ :baffled: Ja czekam czy dostanę za półtora tygodnia :-p

Miłego dzionka dziewczyny :-)

No i mamy po mistrzostwach świata:-:)-:)-(

Minisia zdradz choć troszeczkę;-)

Nam się wczoraj urodziła męża bratanica Martynka:tak:
wczorajszego meczu nawet nie będę komentować, pokazali się z najgorszej z możliwych stron!!!
No i gratki za kolejnego maluszka w waszej rodzinie
Witam się niedzielnie :-)

Pogoda u nas piękna więc w domku nie siedzimy tylko korzystamy:-) (w końcu trzeba nałapać słonka do wiosny ;-);-) )
Natusia jak NIEDZIELNIE???????????? toc to sobota dopiero:-D:-D:-D:-D
Daj nam troszku tego słonka!!!!!!!!!!!

Hello
Mnie wczoraj z racji tego ,że zaczął się Październik naszło na wspominki forumowe. Normalnie jakby to było wczoraj:tak::tak::tak: I tak sobie wymyśliłam że muszę jednego pięknego dnia wziąść i stworzyć dokument aby była pamiątka dla Samika i Laury (na jej wątku też się udzielałam:tak::tak:)
A tak po za tym u nas bardzoooo zimno aż się się nie chce wyciągać nosa z domku:no::no::no: Za to dzisiaj M dał mi wolne i wieczorkiem mam wychodne:-p:-p:-p ( choc wolałabym z M:tak::tak:) więc najpierw kino a później może jakieś skoki na parkiecie:-p:-p:-p

wczorajszego meczu nawet nie będę komentować, pokazali się z najgorszej z możliwych stron!!!
No i gratki za kolejnego maluszka w waszej rodzinie

Natusia jak NIEDZIELNIE???????????? toc to sobota dopiero:-D:-D:-D:-D
Daj nam troszku tego słonka!!!!!!!!!!!
Kurcze a ja cały dzień myślę że to niedziela:-D:-D:-D
Dobrze że mnie uświadomiłaś :cool2:

Cześć Babeczki!

Ani nie poczytam, ani nie popiszę.
Przyszedł październik.
Do 31 wszyscy moi klienci się muszą rozliczyć, a my za tydzień jedziemy na saksy:)
Więc pracy mam po pachy albo i więcej.
W każdym razie wsio ok- katar nas spotkał, ale nic wielkiego.
Buziaki!

Witam niedzielnie jako pierwsza :-D
Pogoda dziś cudna a ja .... hmmm po wczorajszych szaleństwach w ogrodzie - grabienie liści, koszenie trawy itp dziś czuję się źle.
Chyba mnie przewiało a byłam raczej ciepło ubrana :-( gardło pobolewa i wieczorem miałam gorączkę.
A dziś zostałam zaproszona na urodzinki mojej chrześnicy, więc wypadałoby pójść.
Cóż damy radę.
Oby taka pogoda się utrzymała, bo mam dość tej pochmurnej i zimnej.

Zmykam śniadanko zrobić i pod prysznic wygrzać się.
Miłej niedzieli - pa :-)

witam i ja w deszczowe niedzielne popoludnie:wściekła/y:
godzina 11 a w domu ciemno jak w d***:no:

Evelajna super lepiej ze duzo pracy niz wcale :) tak trzymac!

ja sama z dziecmi maz w pracy nuda jak diabli

buziaki

a dla wszystkich solenizantow...

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny..

Hej

Ja mam labę, M zabrał dzieci do busa i pojechali na plażę a ja posprzątałam dom, poukładałam zabawki w playroom i teraz będę leżeć na kanapie:tak:
Och jak dobrze:tak::tak:

reklama
Witam sie i ja:-) U nas dzis piekne slonko, zyje nadzieja ze tak bedzie do konca pazdziernika;-):tak:
U nas w sumie po staremu, jedyna zmiana w pokoju stasia, ma juz swoje pierwsze "dorosle" lozko, troche tak dziwnie w nim wyglada taki moj maly dzidzius w takim wielkim lozku:-D
Ja zostalam przyjeta na studia, rozpoczecie mamy za tydzien na godzine 10, troche sie stresuje jak to bedzie, no ale skoro sie zdecydowalam to teraz trza juz skonczyc:-D

Lece do robakow, milej niedzieli dziewczynki:tak::-)

Do góry