reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja napisze tylko że jestem wściekła i załamana.Młody po 3 dniach w przedszkolu znowu chory..... No ale skoro waruje tak że jak przychodzę to pierwsze co to go przebieram bo jest cały spocony . Z drugiej strony w domu jest to samo... eh nic tylko siedzieć i płakać. Oczywiście rano awantura bo nie poszedł do przedszkola.

No właśnie mam to samo...
Jeszcze sobie gardło zdziera i już wogóle masakra

Marma współczuję.
Malena również, z tymi przedszkolami to tak jest, bo inni puszczają dzieciaki podziębione i tamte zarażają.

A mnie coś od rana brzuch pobolewa. Za tydzień w niedziele robimy urodziny i chciałam się wziąć powoli za porządki, a tu dupa. Tak poza tym żyję już tylko dzisiejszą wizytą u gina, oby wszystko było ok.

Lepiej leż i weź no-spę.
Sama puszczam niedoleczone dziecko z katarem.
Taki katar może trwać u nas i 3 tygodnie...
WIęc co robić?
Najgorsze, że Nikodema zaraża...

reklama
wanilia zrob jak malena radzi i koniecznie napisz jak fasolka po wizycie :)

ja zaraz do szkoly, pogoda w miare ale ja jakas jestem dzis bez energii buuuuu

zajrze wieczorkiem papa

Wanilia wypoczywaj i powodzonka u gina. Dodam że u mnie niestety juz 7 kg na plusie wiec sie nie martw swoja waga :-D u mnie za tydzien usg połówkowe i tez w niedziele przyszłą robimy maciusiowi urodzinki.
Marma współczuje tych chorób :-(
Malenka zdrówka dla bąbelków.
U nas zimno i ponuro. Wczoraj byli znajomi z 5mieseczna Nadusia i Ciocia wybawiła dziecko na całego co by się córeczką zarazić :-D Ale w sumie drugi Synek tez moze być, byle by wszystko było dobrze. Macio tez wczoraj pozytywnie reagowal na malutka koleżanke wiec jest ok.
U nas w dalszym ciągu akcja nocnik. K jak go wysadzi to zrobi siusiu a jak ja to mi ucieka. Nie mam tez pomysłu jak macka oduczyc zasypiania ze smokiem. W ciagu dnia nie uzywa go w ogole a wieczorem jak zasnie to tez wypluwa od razu ale mimo wszystko chcialabym zrezygnowac ze smoka juz całkowicie. macie jakies pomysły?
Miłego dzionka.pa.

Nie no tego to się nie spodziewałam 3 strony postów:szok::szok::szok::szok: to żeście mnie zaskoczyły oczywiscie w pozytywnie:-D:-D:-D
U nas stara bida z wyjątkiem awansu z mamy na :"mamucia" nie wiem dlaczego ale samo s wymiawia ale w wyrazach nie:sorry2: zamiast Sami mówi Ami i tak we wszystkich wyrazach albo je ucina albo zmienia na inna literke:-D:-D:-D ale i tak słodko mówi:cool2::cool2:

Czarna no to mnie nie pocieszyłaś:no:

Ja byłam wczoraj pierwszy raz na lekcjach i jestem baaardzo zadowolona, bo babka fajna i dużo jeszcze można sie nauczyć:tak:
Po lekcjach wyszliśmy na dwór , pózno bo lekcje są od 20.00-22.00, a tu mężuś czeka na mnie, jak fajnie bo ciemno jak w d.....ie było. Do domu bliziuto bo jakieś 7 minut spacerkiem ale fajnie tak się po nocy z mężem za rączkę przejść choć taki kawałeczek:tak:
A dziś klienci, jutro też i już do niedzieli mam zajęte, hurra:-)
Ula nie chciałam aby tak to zabrzmiało:tak::tak:
A meża to masz fajnego:-p:-p:-p:-p
A mnie coś od rana brzuch pobolewa. Za tydzień w niedziele robimy urodziny i chciałam się wziąć powoli za porządki, a tu dupa. Tak poza tym żyję już tylko dzisiejszą wizytą u gina, oby wszystko było ok.
pewnie ze strachu Cię pobolewa:-p:-p:-p no i czekam na wieści!!!!
U nas w dalszym ciągu akcja nocnik. K jak go wysadzi to zrobi siusiu a jak ja to mi ucieka. Nie mam tez pomysłu jak macka oduczyc zasypiania ze smokiem. W ciagu dnia nie uzywa go w ogole a wieczorem jak zasnie to tez wypluwa od razu ale mimo wszystko chcialabym zrezygnowac ze smoka juz całkowicie. macie jakies pomysły?
Miłego dzionka.pa.
obciąć lub posmarować czymś;-);-)

Marma ehhhh współczuje tych chorób

Malena biedna Izunia i Nikoś zdrówka dla nich a dla Ciebie cierpliwości!!!!

Martynka super wieści przynosisz!!!!!

Magdziunia może gosciu jak zapłaci parę groszy za swoja głupote następnym razem pomyśli zanim znów postawi autko w takim miejscu:tak::tak:

marma ale ja nie teren na koniach tylko w jobie

Zdrówka dla chorowitków,
I jest przyczyna kataru i zerwanej nocy- przebiła się piątka.

Hej jestem dziś padnięta ale weszłam zobaczyć jak Wanilia po wizycie i czy będzie do parki czy drugi chłop a tu NIC:no:
Czarna oj ja też uwielbiam to dziecinne słodkie mówienie:tak: widziałaś mecz??:-:)-(

Ja niedawno wróciłam do domku z roboty, byłam u koleżanki, która ma 3 tygodniową córeczkę, jak słodzinka malutka i jak weszłam do domu i przytuliłam Lenkę to się zastanawiam kiedy te dwa latka przeleciały:confused: ten czas za szybko upływa:no:

Czarna obcięcie smoka nic nie dalo. A czym mozna posmarowac? bo mi nic nie przychodzi do głowy.

Ja po prostu powiedziałam, że smoczek został u dziadka.
Pomogło od 1 razu.

Izunia jeszcze się trzyma, więc do żłobka.
Mały już uszko zdrowe tylko jeszcze katar go męczy,
a taki maluch nie umie oddychać przez usta i się męczy.
Dobrze, że już weekend.

MIŁEGO!

marma ale ja nie teren na koniach tylko w jobie

Zdrówka dla chorowitków,
I jest przyczyna kataru i zerwanej nocy- przebiła się piątka.

Oj to jakoś nie skojarzyłam :)

Wanila jak to po wizycie?

U nas noc nie przespana. Katar i kaszel...

mam pytanie czy któraś z was brała może biostyminę w ciąży?

I jeszcze jedno. Skończyły mi się pomysły co można robić z dzieckiem w domu. Może podrzucicie jakieś pomysły? Nacie jakieś swoje patenty? Kacper ciągle pod drzwiami i wyje że chce na dwór... :(

reklama
Czarna obcięcie smoka nic nie dalo. A czym mozna posmarowac? bo mi nic nie przychodzi do głowy.
u Laury podziałał lakier gorzki paluszek (dla dzieci przy obgryzaniu paznokci)
Hej jestem dziś padnięta ale weszłam zobaczyć jak Wanilia po wizycie i czy będzie do parki czy drugi chłop a tu NIC:no:
Czarna oj ja też uwielbiam to dziecinne słodkie mówienie:tak: widziałaś mecz??:-:)-(

Ja niedawno wróciłam do domku z roboty, byłam u koleżanki, która ma 3 tygodniową córeczkę, jak słodzinka malutka i jak weszłam do domu i przytuliłam Lenkę to się zastanawiam kiedy te dwa latka przeleciały:confused: ten czas za szybko upływa:no:
mecz widziałam:((( zero walki Oby dziś im się udało!!!!!
Ja po prostu powiedziałam, że smoczek został u dziadka.
Pomogło od 1 razu.

Izunia jeszcze się trzyma, więc do żłobka.
Mały już uszko zdrowe tylko jeszcze katar go męczy,
a taki maluch nie umie oddychać przez usta i się męczy.
Dobrze, że już weekend.

MIŁEGO!

Wiem że szkoda kasy itp ale Ja bym nie dała do żłobka niech się dobrze wykuruje:tak::tak::tak: A małemu skrop koszuleczke oli olbays- czy czym podobnym bo ładnie udrażnia:tak::tak:

Patrycja gratki za zębolka u nas też sie wybijają:tak::tak: z tym że w przypadku Samika to bardzoooooo długo trwały proces:baffled:

Wiola dawaj nam tu wieści!!!!!!!!

Witam
U nas dziś dość zimno więc chyba posiedzimy w domku.
Mam do was pytanko CZY OSOBIŚCIE ZGŁASZAŁYŚCIE DZIECI DO ZUS-u???????????
Moja bratowa ostatnio była z małym u lekarza (ma 4 lata) i lekarka do niej że jest na liście dzieci nieubezpieczonych!!!! Ja jestem w szoku bo też nigdy nie zgłaszałam dzieci do zusu:no::no::no:
I teraz musiała pisać jakieś specjalne pismo do Poznania:sorry2:

Do góry