reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

czarna chyba zgłaszane bo jest wpisany w książeczke na członka rodziny tak w pracy mi księgowa zrobiala
marma ciastolina, malowanie( jesli masz cierpliwość to farbki), namiot z koca, teatrzyk, kręglle z butelek

A u mnie kopiuj wklej z tym ze mały wczoraj zasnął dopiero po północy, ale to nasza wina bo jak on w dzien poźno poszedł na drzemke to my też zasnelismy i wszyscy wstaliśmy po 18

reklama
I jeszcze jedno. Skończyły mi się pomysły co można robić z dzieckiem w domu. Może podrzucicie jakieś pomysły? Nacie jakieś swoje patenty? Kacper ciągle pod drzwiami i wyje że chce na dwór... :(

U nas pomaga rysowanie, ciastolina albo klocki.
Ale muszę w tym aktywnie uczestniczyć.
Przekładanie niedozwolonych na codzień produktów: ziemniaki, cebula, puszki, słoiczki.
A na czarną godzinę "Epoka lodowcowa 3" - może to oglądać w kółko.

Wiem że szkoda kasy itp ale Ja bym nie dała do żłobka niech się dobrze wykuruje:tak::tak::tak: A małemu skrop koszuleczke oli olbays- czy czym podobnym bo ładnie udrażnia:tak::tak:

No co ty! Nie o kasę chodzi, Zresztą jak dziecka nie ma, to odliczają za wyżywienie.
Jak mam ich dwoje "niezadowolonych" w domku, to się nie daje wytrzymać.
Izka jest aniołkiem, ale jak się nudzi, to potrafi i brata bić.
A mały teraz narączkowy, więc nie ma jak się rozdwoić.
Jakbym czekała na wyzdrowienie, to była w żłobku do tej pory 2 dni :(
ZObaczymy.
Jak dalej będzie tak nieciekawie, to ją całkiem zabiorę i tyle.

Marma u mnie na nude działa rysowanie, a ostatnio bardzo mackowi sie spodobały książeczki z naklejkami, moze godzinami siedziec i dopasowywac naklejki. Polecam też serie filmów edukacyjnych "Mądry maluch".
Czarna do mnie dzwonili z przychodni w wakacje żebysmy dostarczyli dokument ubezpieczenia Maćka bo niby też był na liscie nieubezpieczonych dzieci. Też byłam w szoku ale zobaczyli pasek za wypłate K i to im wystarczyło.Nic nigdzie nie musielismy wysylac.
u nas nudy. pogoda do kitu, Maciek zasypia a ja szperam po allegro za prezentem dla niego. a potem randka z żelazkiem. bleee.

Cześć laski
czekałam w napięciu na wizytę u gina, a robaczek w brzuchu usiadł na dupce i nie pokazał co ma między nogami wrrrr:wściekła/y:. Wróciliśmy koło 21 i nie chciało mi się już pisać. PO wizycie ból brzucha minął jak ręką odjął :-D

Poza tym szybko usypiałam Szymona bo chciałam "Krzysztofa" oglądać na TVN. A potem nie mogłam spać, bo przeżywałam film. Czuję się trochę emocjonalnie związana ponieważ Płock jest całkiem niedaleko mnie i zakupy u Olewnika robię często.

A dziś nudy, znowu czekam na meblarzy i prasuję ciuchy na wesele.

Wanilka to maleństwo chce Cię potrzymać w niepewności ;-) ja też ogladałam ten film a z Płocka pochodzę. 24 lata tam mieszkałam. A ty gdzie mieszkasz dokładnie? Ech...to niewyobrażalne jakie piekło musiała przejść rodzina i sam Krzysztof. Całą noc nie mogłam spać.
Udanego weseliska.pa.

Lilunia mieszkam w Kiernozi, nie wiem czy wiesz gdzie to jest, bo to mała gminna miejscowość w kierunku Łowicza.
A film naprawdę emocjonujący, siostra, filmowa Dorota to odważna kobita.

Tak wiem :-) mam tam nawet rodzinę. Brat cioteczny mojego K ożenil sie z dziewczyna z kiernozi. maja synka pawełka. Mieszkał tam tez moj kolega ze studiów Rafał Furmanek. Ale swiat jest mały :-)

hej laski
u nas pieknie pada:dry:

co do filmu bardzo emecjonujacy ale strasznie smutny :( czekam na nast tydz jaki film daja

wanilia super ze malenstwo ma sie dobrze a plec poznasz predzej czy pozniej :-D

ehh laski u nas sie dzieje ale cii bo nie chce zapeszyc masakra jakas :-D:-D

mezo poszedl po dzieci bo ja na taka poge siedze w domku hehe ktos musial isc na odstrzal:zawstydzona/y::-p

milego dzionka

reklama
Do góry