kochana wiec tak moja Wika tu gdzie mieszkamy ma malo kolezanek i bardzo zadko sie odwiedzaja teraz byly pierwsze wakacje w UK jeszcze sie nie skumplowala az tak z klasa bo dopiero zalapala jezyk a tak naprawde wakacje miala w PL mysle ze teraz jak sie zaczal nowy rok szkolny bedziem czesciej wpadala do kolezanek czy one do nasMinisia to tylko pogratulować stosunków miedzy mamą a córką
My też dużo rozmawiamy i narazie jeszcze mi prawie wszystko opowiada, bo napewno ma jakieś swoje własne sekreciki, mam nadzieję że jak wejdzie w wiek nastoletni to dalej będzie rozmawiać ze mną....
Staram się jej dużo czasu poświęcać, jestem przy odrabianiu lekcji i ostatnio mi powiedziała, że większości dzieci rodzice nie sprawdzają zadania czy zrobione dobrze czy zle, więc miło, że widzi moje starania
Oczywiście problemy też czasem są bo ona chce o wszystkim sama decydować a nie na wszystko można pozwolić.
A powiedz mi o której Wiki musi przychodzić wieczorem z podwórka do domu?
Jakby co to może nam Czarna podpowie;-) bo ma już doświadczenie![]()
latwo sie juz dogaduje wiec mysle ze kwestja czasu i zaczna sie schadzki
wiec trudno mi powiedziec o ktorej by wracala mysle ze dokad widno a jesli chodzi o pobyt w domku u kogos to 18-19 bo wracaja ze szkoly po 15
a jak jest u ciebie?