reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Co tu taka cisza ? ja mialam gosci :-D.Niedawno zjadlam zupke a teraz jest mi po niej niedobrze:crazy:.Moj M zaraz bedzie w domu i pewnie na spacer z psem sie wybierzemy,tzreba kozystac z pogody :-D

reklama
Ja dziś pospacerowałam...wybrałam sie na piechotkę do mamy i wpołowie drogi złapał mnie deszcz. Przemokłam do suchej nitki. Jednak szybko sie rozpogodziło i do mamy dotarłam prawie sucha. U mamusi jak zwykle były gofry i zajadalismy winogronka. Po tych spacerach to śpiaca jestem i odcisk mi się zrobił:baffled:

Cześć kochane mamusie :-)
ppatqa cieszę się że dobre wieści od gina
dorota widzę że przeżywasz to co ja z alergią, też masz na pyłki? Teraz brzoza tak cholernie zatruwa życie alergikom, w poniedziałek mam wreszcie wizytę u alergologa to mi coś przepisze bo się ostatnio nasila u mnie
Dziewczyny dziś doświadczyłam po raz pierwszy jakie to "fory" możemy mieć w ciąży :-D
też byłam oddać pita ale potem musiałm podejść do kasy, bo niestety dopłacamy Państwu a tam około 30 osób kolejka, ja grzecznie na koniec a tu pan porządkowy czy ochroniarz ze skarbówki mnie pod ramię lekko i mówi że ta pani podchodzi teraz bez kolejki do okienka :-) i nikt się nie burzył, ale mi jakoś głupio było, chyba trzeba się będzie przyzwyczajać ;-)

Hej;-)wy jak zwykle sporo naprodukowałyscie, a ja własnie wróciłam z podrózy dzis 300km:-(juz pierdziele koniec tego podrózowania:crazy: bede dzownic, bede tak upierdliwa hihihihi ze mi podadzą te dane:laugh2: bo tylko dzidzia sie męczy biedna:-(no i tyle kasy na paliwo ide sie połoze bo jestem padnięta. pozdrawiam;-)

Ewela Ty sie faktycznie najeździsz.
Zawadka a Ty musisz nam swój brzusio zademonstrować...musi ciut wystawać skoro w urzędzie zauważyli:)

UUUu ale skromnie naprodukowalyscie:))))
pewnie zszokuj was godz tego postu ale bawie bratanka a ten odmówił mi spania i od prawie 3 h próbuje go uśpić:rofl2:

Kaka mnie tez złapał deszcz jak bylam na zakupach:-p I to Mirabelke przepuścili w urzedzie nie Zawadke;-)
Mirabelka pochwal sie domkiem niuni
Ewela no faktycznie kobieto ty sie najezdzisz:szok: moze telefonicznie ci sie uda to załatwić choć też napewno nie małe koszta beda:-(

Mirabelka to spory musisz miec brzusio :-D.A co do alergi to szkoda gadac
wlasnie na brzoze cierpie jak cholera :crazy:.Od kad wiem ze jestem w ciazy nie jem
na alergie zadadnych tabletek i od wczoraj wzielo mnie strasznie i non stop tylko smarkam :baffled: nos juz czerwony ale najgorsze jest to swedzenie w nosie:crazy:,ale
dam rade .Ja np mam uczulenie tez na siersc psa a psa mam w domu :rofl2:
ale do psa sie przyzwyczailam i jakos na niego mam alergie tylko w lato
W lato starsznie go czuje a tak to nie przeszkadza mi hihihihih.

Dziewczynki dzis sobota wiec pewnie tu bedzie starsznie pusto:baffled::crazy:

Aha zapomnialam wam napisac ze u gina w czwartek sie warzylam i okazalo sie ze w ciagu tylko 1 tygodnia zgrublam 1,100 kg czujecie :-) hihih Jestem w szoku hihihi.
Gin powiedzial mi ze mam malutka nadzerke I jeszcze nie odebral wynikow cytologi ale
polozna dzwonila i ja mam 2 czyli oki nie mam raka :-).A co tam jeszcze jakie szczegoly sa na tej cytologi to pewnie bedzie jak gin odbierze wyniki.
Wiecie co tak ostatnio rozmiawialam z M o porodzie i moj gin przyjmuje w szpitalu w
Katowicach badz w Chorzowie ale tego musze sie dowiedziec i zastanawiam sie czy wlasnie tam
nie rodzic bo serio przeraza mnie rodzenie u mnie w szpitalu i w miastach kolo Zor :-(

Cześć dziewczyny!!
Czarana to nieźle dostałaś w kość, współczuje.

Dorotka przy takiej pogodzie to dzisiaj mi pachnie masowym grillowaniem i może być pustawo.

Ja wyjeżzam popoludniu do teściów pooddychać swieżym powietrzem a wrócimy pewnie jutro wieczorem bo to jest weekend dzieci mojego M.

reklama
Dorotka ja tez mam dylemat co do wyboru szpitala. Krążą opieści drzewa sandałowego na temat traktowania pacjentek w trakcie ale i po porodzie. Położna kosztuje 500 a lekarz 2500. Nad tym też myśle ale chyba nie bede placic, bo z czego??

Do góry