reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A tak sobei mysle gdzie ta nasza ppatqa????? aż tak zapracowana ze nie moze tu do nas wpaść??? Chyba ze juz na L4 a w domku podobno brak neta:-(

reklama
Nie przeczytałam jeszcze tego co napisalście, ale pisze co i jak, nwizycie ok, maluszek ma 6,6 cm, rośnie zdrowy, przezierność ok, dostałam zwolnienie na 2 tyg, i wtedy do mi kolejne, mam nadzieje że poodpoczywam juz do końca, mam zlecone badanka tokso i bruceloze i byłam w przychodzni i musze iść w poniedziałek do poradni bo położna powiedziała bym przyszła po skierowanie bo po co płacić, ale bruceloze i tak musze zapłacic 46zł bo ich laboratorium tego nie robi, i tylko robi to jedno prywatne w Zielonej Górze.

Gratuluje egzaminu.
Zawadka trzymam kciuki
Dorotka ja grzybka przechodziłam już na samym początku, jak tylko wróciliśmy z nart,od basenu bo chodzilismy codziennie wieczorem, a to było jak robiłam test

Już M podłączył mi laptop pod neta więc mam kontakt ze światem, z pracy juz dzwonili, bo jedne badania paszy wyszły nie tak ale teraz to mnie d... obchodzi. Mam wolne. Ach łożysko jest na górze.
Nastawiłam kalefiora na obiad.

Ja mam nadzieje ze dzis zamocują półki wiszące i będe mogła zacząć sprzątać bo ani nie moge do czegoś dojść albo znaleźć.

Ppatqa fajnie ze wszytko wporzadku.

Ja wlasnie skracam sobie spodnie. Po przez moje żylaki i wieczne latania musiał sie przerzucić na płaskie butki a wsie spodnie zadługie:baffled:

Ja juz wrocilam i jestem zszokowana ze tak szybko to poszlo a dodam ze stalam
w 3 okienkach :tak:.I 2 godziny mnie nie bylo a godzine szlam w ta i spowrotem
i podrodze oczywiscie naszlo mnie na frytki wiec jadlam fryty na swierzym powietrzu:-D

Ide zjesc warzywa na patelni z ryzem mniam mniam :-) poleze sobie bo jakos ten
spacer mnie zmeczyl hihihii.Ja jestem alergiczka mam katar i dzis mnie ostra
alergia wziela i smarkam jak opentana :-(

reklama
Ppatqa - oj domyślam się, że dużo roboty z końmi, ale ile radości !! ja mogę liczyć jedynie na stadniny.

No i mamy weekend !! !! !!

Do góry