dorota pewnie tak kazda na dworze i nikt nie podejdzie do kompa ja naszczescie mam laptopa,wiec moge na dworze pisac;-), siedze sobie teraz na tarasiku pod parasolka,jem arbuza i korzystam ze swiezego powietrza :-) POZDRAWIAM
reklama
Minisia Tobie to dobrze
Mirabelka wybacz za pomyłkę
M dopiero co pojechał do szkóy więc leniuchowalismy razem na kanapie. Dzisiaj na obaidek zrobiłam naleśniki z kurczakiem i warzywkami Jeszcze na ciasto drożdżowe mam ochotę ale całkiem się juz dziiś rozleniwiłam. Muszę dokonczyć chatę i moze sobie ksiazke poczytam.
Mirabelka wybacz za pomyłkę
M dopiero co pojechał do szkóy więc leniuchowalismy razem na kanapie. Dzisiaj na obaidek zrobiłam naleśniki z kurczakiem i warzywkami Jeszcze na ciasto drożdżowe mam ochotę ale całkiem się juz dziiś rozleniwiłam. Muszę dokonczyć chatę i moze sobie ksiazke poczytam.
Hej a co do kosztów pobytu lekarza przy porodzie to mój gin bieze 700zł i zastanawiam sie czy nie skorzystam? a za wizyte 50 zł a u Was ile biora prywatni lekarze za wizyte?
U nas prywatna wizyta 90 zł, a poród słyszałam że koło 1000zł.
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Kaka daj spokój, przecież domyśliłam się że pisałaś o mnie może dla lepszej identyfikacji podam Wam też moje namiary na NK:
Logowanie do nasza-klasa.pl
mam nadzieję że dobrze podałam link, jak coś nie działa to dajcie znać.
Ja wczoraj pytałam znajomej ile bierze położna za poród w naszym szpitalu i powiedziała że 800 zł, ale ogólnie u nas między 500-800 zł, a lekarze nie wiem
Logowanie do nasza-klasa.pl
mam nadzieję że dobrze podałam link, jak coś nie działa to dajcie znać.
Ja wczoraj pytałam znajomej ile bierze położna za poród w naszym szpitalu i powiedziała że 800 zł, ale ogólnie u nas między 500-800 zł, a lekarze nie wiem
Antuanet24
Październikowe mamy'08
kaka82 ja byłam w czwartek na 2 urodzinach chrześniaka mojego M to taki to już jest fajnyJuż chodzi, mówi po swojemu i taki "kumaty" już;-)Dzieci są fajne.A mi wrócił apetyt, właśnie wcinam...pomarańcze
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny kurcze pierwsza sie wpisuje w niedziele .
My z M wstali o 7,30 a na 8 poszlismy do kosciola na glodniaka poszlismy
i mnie bylo slabo i musialam wiecej siedziec bo az bialo przed oczami mi bylo .
Teraz idziemy spacerkiem do sklepu kupic jakies spodnie dla M i moze jak bedzie
jakas promocja dla dzidziolka to tez cos kupimy .
Milej niedzieli
My z M wstali o 7,30 a na 8 poszlismy do kosciola na glodniaka poszlismy
i mnie bylo slabo i musialam wiecej siedziec bo az bialo przed oczami mi bylo .
Teraz idziemy spacerkiem do sklepu kupic jakies spodnie dla M i moze jak bedzie
jakas promocja dla dzidziolka to tez cos kupimy .
Milej niedzieli
Witam:-)
Jestem tu nowa, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mój termin porodu to 22 październik. Wszystko póki co u mnie ok, tylko sen od piątku spędza mi z powiek ta ch... toksoplazmoza. Napisałam o tym w "staramy się" ale tam coś cisza. Przy pierwszym badaniu IgM wyszlo ujemne, IgG 74 czyli teoretycznie luzik ale po trzech tygodniach zrobiłam powtórne IgG i wyszło 93. Zaczęłam sprawdzać w sieci i wyglada na to, że to jest świeże zakażenie:-( bo wartość wzrosła. Problem w tym, żę mój gin jest na urlopie i będzie 14 maja (na ten dzień mam wyznaczoną wizytę). Normalnie szaleję ze strachu:-(
Jestem tu nowa, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mój termin porodu to 22 październik. Wszystko póki co u mnie ok, tylko sen od piątku spędza mi z powiek ta ch... toksoplazmoza. Napisałam o tym w "staramy się" ale tam coś cisza. Przy pierwszym badaniu IgM wyszlo ujemne, IgG 74 czyli teoretycznie luzik ale po trzech tygodniach zrobiłam powtórne IgG i wyszło 93. Zaczęłam sprawdzać w sieci i wyglada na to, że to jest świeże zakażenie:-( bo wartość wzrosła. Problem w tym, żę mój gin jest na urlopie i będzie 14 maja (na ten dzień mam wyznaczoną wizytę). Normalnie szaleję ze strachu:-(
reklama
Hej mamusie.
Ale było wczoraj cudownie. Grill udał sie wyśmienicie, prawie całe zarełko zjedzone z czego jesetm zadowolona Tylko mnie moja mama troche znerwowała ona zawsze wie jak mi humor zjeb..... stwierdziła ze znów robie sie grubasek!!!!!!! Zawsze mnie tak dołuje w każdej ciaży (np. ale sie dupsko trzesie, ale boczki, kawał nogi itp) ehhhhh szkoda słów. Sorka ze tak sie zale ale mi to naprawde przeszkadza przez jej docinki zawsze mam doła:-(
Ale za to dziś kolejny raz pikna pogoda i niezamierzam go spedzin ani na sprzataniu ani na gotowaniu. Bede sie lenic i wypoczywac i napewno jak malutka wstanie wybyje z domciu
Co do kosztów wizyty u nas to moja 90 zł. A koszt porodu nie mam zielonego pojecienigdy mnie to nieinteresowało, choć teraz rozmyslałm na położna. Ale to sie jeszcze okaze musze obadac sytuacje
Ale było wczoraj cudownie. Grill udał sie wyśmienicie, prawie całe zarełko zjedzone z czego jesetm zadowolona Tylko mnie moja mama troche znerwowała ona zawsze wie jak mi humor zjeb..... stwierdziła ze znów robie sie grubasek!!!!!!! Zawsze mnie tak dołuje w każdej ciaży (np. ale sie dupsko trzesie, ale boczki, kawał nogi itp) ehhhhh szkoda słów. Sorka ze tak sie zale ale mi to naprawde przeszkadza przez jej docinki zawsze mam doła:-(
Ale za to dziś kolejny raz pikna pogoda i niezamierzam go spedzin ani na sprzataniu ani na gotowaniu. Bede sie lenic i wypoczywac i napewno jak malutka wstanie wybyje z domciu
Co do kosztów wizyty u nas to moja 90 zł. A koszt porodu nie mam zielonego pojecienigdy mnie to nieinteresowało, choć teraz rozmyslałm na położna. Ale to sie jeszcze okaze musze obadac sytuacje
Podziel się: