reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

dorota pewnie tak kazda na dworze i nikt nie podejdzie do kompa:no: ja naszczescie mam laptopa,wiec moge na dworze pisac;-), siedze sobie teraz na tarasiku pod parasolka,jem arbuza i korzystam ze swiezego powietrza :-) POZDRAWIAM

reklama
Hej a co do kosztów pobytu lekarza przy porodzie to mój gin bieze 700zł i zastanawiam sie czy nie skorzystam? a za wizyte 50 zł a u Was ile biora prywatni lekarze za wizyte?

Minisia Tobie to dobrze:)
Mirabelka wybacz za pomyłkę:zawstydzona/y:

M dopiero co pojechał do szkóy więc leniuchowalismy razem na kanapie. Dzisiaj na obaidek zrobiłam naleśniki z kurczakiem i warzywkami:-D Jeszcze na ciasto drożdżowe mam ochotę ale całkiem się juz dziiś rozleniwiłam. Muszę dokonczyć chatę i moze sobie ksiazke poczytam.

Kaka daj spokój, przecież domyśliłam się że pisałaś o mnie :tak: może dla lepszej identyfikacji podam Wam też moje namiary na NK:
Logowanie do nasza-klasa.pl

mam nadzieję że dobrze podałam link, jak coś nie działa to dajcie znać.
Ja wczoraj pytałam znajomej ile bierze położna za poród w naszym szpitalu i powiedziała że 800 zł, ale ogólnie u nas między 500-800 zł, a lekarze nie wiem

kaka82 ja byłam w czwartek na 2 urodzinach chrześniaka mojego M to taki to już jest fajny:tak:Już chodzi, mówi po swojemu i taki "kumaty" już;-)Dzieci są fajne.A mi wrócił apetyt, właśnie wcinam...pomarańcze:tak:

Czesc dziewczyny kurcze pierwsza sie wpisuje w niedziele :szok:.
My z M wstali o 7,30 a na 8 poszlismy do kosciola na glodniaka poszlismy
i mnie bylo slabo i musialam wiecej siedziec bo az bialo przed oczami mi bylo :baffled:.
Teraz idziemy spacerkiem do sklepu kupic jakies spodnie dla M i moze jak bedzie
jakas promocja dla dzidziolka to tez cos kupimy :-D:-D:-D.
Milej niedzieli

Witam:-)
Jestem tu nowa, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Mój termin porodu to 22 październik. Wszystko póki co u mnie ok, tylko sen od piątku spędza mi z powiek ta ch... toksoplazmoza. Napisałam o tym w "staramy się" ale tam coś cisza. Przy pierwszym badaniu IgM wyszlo ujemne, IgG 74 czyli teoretycznie luzik ale po trzech tygodniach zrobiłam powtórne IgG i wyszło 93. Zaczęłam sprawdzać w sieci i wyglada na to, że to jest świeże zakażenie:-( bo wartość wzrosła. Problem w tym, żę mój gin jest na urlopie i będzie 14 maja (na ten dzień mam wyznaczoną wizytę). Normalnie szaleję ze strachu:-(

reklama
Hej mamusie.

Ale było wczoraj cudownie. Grill udał sie wyśmienicie, prawie całe zarełko zjedzone z czego jesetm zadowolona:-p Tylko mnie moja mama troche znerwowała ona zawsze wie jak mi humor zjeb..... stwierdziła ze znów robie sie grubasek!!!!!!! Zawsze mnie tak dołuje w każdej ciaży (np. ale sie dupsko trzesie, ale boczki, kawał nogi itp) ehhhhh szkoda słów. Sorka ze tak sie zale ale mi to naprawde przeszkadza przez jej docinki zawsze mam doła:-(

Ale za to dziś kolejny raz pikna pogoda i niezamierzam go spedzin ani na sprzataniu ani na gotowaniu:-p. Bede sie lenic i wypoczywac i napewno jak malutka wstanie wybyje z domciu:rofl2:

Co do kosztów wizyty u nas to moja 90 zł. A koszt porodu nie mam zielonego pojecie:no:nigdy mnie to nieinteresowało, choć teraz rozmyslałm na położna. Ale to sie jeszcze okaze musze obadac sytuacje:tak:

Do góry