reklama
hehe ja tez juz od 7 nie śpie Tylko ja zgodnie z zasadą najpier biore sie za porzadki. A jeszcze mam dzis w hugo roboty do zrobienia a on samego rana cos dziwnie mnie z prawej strony ciagne. pewnie moje maleńswto rośnie a by juz niedługo porządnie dac kopniaka mamusi
Dorotka1234.... faktycznie nie miałaś łatwo. Ja moje wczesniejsze życie tez niezaliczam do łatwych, ale takie pograżanie sie i wyobrazanie sobie najgorszego tylko pogłebia ból i strach. Trzeba być słoneczko pozytywnie nastawionym do życia i wierzyć że bedzie dobrze, że to co miało Cię złego spotkać już dawno jest za Toba. Buziam i przesyłam POZYTYWNE~~~~~~~~~~~~~~ (fluidki)
Ja jak wstane to robie M sniadanko czyli z tych lepszych żon;-)
spadam mam goscia
Dorotka1234.... faktycznie nie miałaś łatwo. Ja moje wczesniejsze życie tez niezaliczam do łatwych, ale takie pograżanie sie i wyobrazanie sobie najgorszego tylko pogłebia ból i strach. Trzeba być słoneczko pozytywnie nastawionym do życia i wierzyć że bedzie dobrze, że to co miało Cię złego spotkać już dawno jest za Toba. Buziam i przesyłam POZYTYWNE~~~~~~~~~~~~~~ (fluidki)
Ja jak wstane to robie M sniadanko czyli z tych lepszych żon;-)
spadam mam goscia
Antuanet24
Październikowe mamy'08
dorota123456789 cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku. Myśl pozytywnie a napewno wszystko będzie dobrze;-)
Ja wstaję po 6, robię mężowi kanapki do pracy a później albo krzątam się po domu albo od nowa się kładę poczytać prasę. Dzisiaj wybrałam się na zakupy, właśnie wróciłam z real-a i wcinam chlebek z masełkiem i dżemem. Dzisiaj na obiad planuję zrobić rybę zapiekaną w folii, tylkko szukam sprawdzonego przepisu:-)Miłego dzionka
Ja wstaję po 6, robię mężowi kanapki do pracy a później albo krzątam się po domu albo od nowa się kładę poczytać prasę. Dzisiaj wybrałam się na zakupy, właśnie wróciłam z real-a i wcinam chlebek z masełkiem i dżemem. Dzisiaj na obiad planuję zrobić rybę zapiekaną w folii, tylkko szukam sprawdzonego przepisu:-)Miłego dzionka
Co do dzisiejszego obiadku, to będa śledziki w smietanie i ziemniaki w mundurkach. Wczoraj zakupiłam składniki i dzisiaj nigdzie się nie ruszam. Zresztą idzie jakas burzowa chmurka, mam nadzieje, ze nas znowu nie zaleje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jestescie Kochane Wszystkie .Ja jestem bardzo wesola kobieta i taka mysle
pozostane, a zamiartwianie sie na zapas juz chyba mi zostanie niestety ale serio
staram sie non stop myslec pzytywnie i ja tez wierze ze juz zadnej z nas sie
nic z malenstwami nie stanie .
Ide dziesiaj ,zaraz sie ubieram i de oddac PITA bo jeszcze tego nie zrobilam
ciekawa jestem czy dam rade tyle tam ustac,no ale chce miec to za soba a i tak
juz czas sie konczy hehehehe.
Wiec moge teraz dlugo nie pisac bo pewnie w urzedzie zagine hihihihih
Do pozniej
pozostane, a zamiartwianie sie na zapas juz chyba mi zostanie niestety ale serio
staram sie non stop myslec pzytywnie i ja tez wierze ze juz zadnej z nas sie
nic z malenstwami nie stanie .
Ide dziesiaj ,zaraz sie ubieram i de oddac PITA bo jeszcze tego nie zrobilam
ciekawa jestem czy dam rade tyle tam ustac,no ale chce miec to za soba a i tak
juz czas sie konczy hehehehe.
Wiec moge teraz dlugo nie pisac bo pewnie w urzedzie zagine hihihihih
Do pozniej
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Idę prasować i pakować walizki :-) Rybka już natarta cytrynką i vegetą... Ciekawe czy coś wyjdzie z tegoDo później....
No koleżanka poszła moge chwile na necie posiedzieć
Ja ja mam od wczoraj pomidorowa i niezamierzam nic gotowac Ale za to mam troche zakupów przed jutrzejszym grillem i musze zaraz liste zrobic
Dorotka1234..... ja tam sie z PIT-ami wycwaniłam i od kilku lat wysyłam poleconym
Ja ja mam od wczoraj pomidorowa i niezamierzam nic gotowac Ale za to mam troche zakupów przed jutrzejszym grillem i musze zaraz liste zrobic
Dorotka1234..... ja tam sie z PIT-ami wycwaniłam i od kilku lat wysyłam poleconym
Ja też wysyłam Pita poleconym...nie trzeba w kolejkach stać.
Taka ładna pogoda a ja jakaś niedorobiona jestem. Chyba się nie wyspałam. Najlepiej bym przeleżała dzień w łóżku ale to bez sensu. Pozdrawiam wszystkich
Taka ładna pogoda a ja jakaś niedorobiona jestem. Chyba się nie wyspałam. Najlepiej bym przeleżała dzień w łóżku ale to bez sensu. Pozdrawiam wszystkich
reklama
Podziel się: