reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam w ten cieplutki dzionek jak ja bym chętnie pospacerowała po lasku a tu trzeba do robotki za to posiedzę na słoneczku na leżaku . Aż humorek lepszy od rana jak tak cieplutko :-))))

reklama
hehe ja tez juz od 7 nie śpie:-p Tylko ja zgodnie z zasadą najpier biore sie za porzadki. A jeszcze mam dzis w hugo roboty do zrobienia a on samego rana cos dziwnie mnie z prawej strony ciagne. pewnie moje maleńswto rośnie a by juz niedługo porządnie dac kopniaka mamusi:-D
Dorotka1234.... faktycznie nie miałaś łatwo. Ja moje wczesniejsze życie tez niezaliczam do łatwych, ale takie pograżanie sie i wyobrazanie sobie najgorszego tylko pogłebia ból i strach. Trzeba być słoneczko pozytywnie nastawionym do życia i wierzyć że bedzie dobrze, że to co miało Cię złego spotkać już dawno jest za Toba. Buziam i przesyłam POZYTYWNE~~~~~~~~~~~~~~ (fluidki)

Ja jak wstane to robie M sniadanko czyli z tych lepszych żon;-)

spadam mam goscia

dorota123456789 cieszę się że z dzidzią wszystko w porządku. Myśl pozytywnie a napewno wszystko będzie dobrze;-)
Ja wstaję po 6, robię mężowi kanapki do pracy a później albo krzątam się po domu albo od nowa się kładę poczytać prasę. Dzisiaj wybrałam się na zakupy, właśnie wróciłam z real-a i wcinam chlebek z masełkiem i dżemem. Dzisiaj na obiad planuję zrobić rybę zapiekaną w folii, tylkko szukam sprawdzonego przepisu:-)Miłego dzionka

Dortka jesteś fantastyczna dziewczyną, silną jak nie wiem co i powiem Ci, że zasługujesz na to co najlepsze. I tylko najlepsze będzie Cie teraz spotykac w życiu.

Co do dzisiejszego obiadku, to będa śledziki w smietanie i ziemniaki w mundurkach. Wczoraj zakupiłam składniki i dzisiaj nigdzie się nie ruszam. Zresztą idzie jakas burzowa chmurka, mam nadzieje, ze nas znowu nie zaleje ;)

Jestescie Kochane Wszystkie :-D.Ja jestem bardzo wesola kobieta i taka mysle
pozostane, a zamiartwianie sie na zapas juz chyba mi zostanie niestety ale serio
staram sie non stop myslec pzytywnie i ja tez wierze ze juz zadnej z nas sie
nic z malenstwami nie stanie .
Ide dziesiaj ,zaraz sie ubieram i de oddac PITA bo jeszcze tego nie zrobilam
ciekawa jestem czy dam rade tyle tam ustac,no ale chce miec to za soba a i tak
juz czas sie konczy hehehehe.
Wiec moge teraz dlugo nie pisac bo pewnie w urzedzie zagine hihihihih
Do pozniej

No koleżanka poszła moge chwile na necie posiedzieć:-D

Ja ja mam od wczoraj pomidorowa i niezamierzam nic gotowac:-p Ale za to mam troche zakupów przed jutrzejszym grillem i musze zaraz liste zrobic:rofl2:
Dorotka1234..... ja tam sie z PIT-ami wycwaniłam i od kilku lat wysyłam poleconym:-p

Ja też wysyłam Pita poleconym...nie trzeba w kolejkach stać.
Taka ładna pogoda a ja jakaś niedorobiona jestem. Chyba się nie wyspałam. Najlepiej bym przeleżała dzień w łóżku ale to bez sensu. Pozdrawiam wszystkich

reklama
A to dlaczego nie mozesz poleżeć??? jak czujesz taka potrzebe to zrób to. Ja jakbym mog ła tez bym poleżała ale moja mała panienka jak widze ze leże zaraz po mnie skacze:-D

A ja pranko powiesiłam i biore sie za ta moja liste:rofl2:

Do góry