reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna, Agamir zdrówka dla nóżek!!! Nie skakać kózki ;-)

U mnie nic nowego. Martyna w przedszkolu, Bartek śpiocha. Właśnie zaczął padać deszcz. Spać mi się chce na maksa, bo wczoraj do 22 w pracy, a od 6:30 na nogach - byle do urlopu, chociaż i tak się nie wyśpię :-/

chyba cos ci sie pomyliło bo to Marma, Agamir i Magdziunia mają coś z nózkami:)))
A Ty śpiochaj jak mozesz.

Patrycja to juz resztki ci pozostały:)))

Dziewczyny wa wy sie kurujcie bo zlotu czarownic zrobi nam sie zlot emerytek:)))

reklama
A ja sobie leżę w łóżku z nogą w górze, wcinam ciacho, Kacperczak u niania M w robocie i jest pięknie :-D Nadrabiam szkolne zaległości i nawet pranie zrobiłam.:-D A co tam, że boli przynajmniej człowiek sobie odpocznie i nikt mu tyłka nie zawraca, że nie ugotowanie, że nie posprzątane :-D
A te wakacje załatwił mi mój ukochany synuś ( zawsze wie jak mamie zrobić dobrze :-D)
Potknęłam się o jego zabawkę jak szłam z maluchem żeby mu zmienić pieluchę i poprostu jej nie zauważyłam. Uderzyłam całym impetem w podłogę ale jakoś tak dziwnie że paluch mi się wywinął pod spód i uderzyłam w staw łączący palec z śródstopiem...No i cały spuchnięty i obolały.złamania nie mam bo nim ruszam ale stanąć nie stanę. Dziś już jest troszkę lepiej.

Agamir życzę zdrówka a co do wspinaczki to u nas jest na porządku dziennym.Wczoraj młody jak złaził ze stołu to spadł ale tak że nic mu się nie stało za to bardzo mu się to spodobało i próbował powtórzyć drugi raz ten numer.... A dostawka rewelacja ale chyba sporo miejsca zajmuje na chodniku ten wózek z dostawką czy może jest jeszcze inna opcja jej przyczepiania?

Ania współczuję['] a jak tam u was z tą powodzią? Nie zalało was?

Minisia i Ulawasze dziewczynki wyglądały prześlicznie:)

Czarna szalej,szalej;-):-D

ppatqa no to teraz możesz szaleć w kuchni :-) A co do zagonienia chłopa żeby coś dokończył to można by dłuuuuuuuuugo opowiadać:-D

Marma wózek z dostawka zajmuje mniej niz wózek bliżniaczy a prowadzi sie o niebo lepiej a w 5 sekun jest wózkiem pojedynczym a ze antos zazwyczaj chodzi lub biega to dostawka jest mi potrzebna tylko w sklepie zebym za nim nie beigała lub jak gdzis sie spiesze .

Przyjechali rodzice wiec Antos z dziadkami szalej ale mi jest ciut lepiej . Za to noga koszmar bol ze az mam łzy w oczach a p/bolowe malo co pomagaja. Jutro dowiem sie kiedy operacja choc jestem przerazona tym bardzo bo gips moge miec nawet do 12 tygodni a potem rehabilitacja ale lepsze to niz byc poł sprawna i obolałą.

Jutro kontrolna wizyta u neurolga z Maksem zobaczymy czy jest lepiej.

A co do wspinania to Antos tez to robił ale nie na taka skale jak teraz .

Zycze miłego popołudnia

Jakos to nasze październikowe forum troszke przymiera mam nadzieje ze nie umrze bo coraz mniej tu sie spotykamy

Czarna to pewnie bedzie malowała jak chata wolna?

Laski ale wydobrzejecie do zjazdu co??

A mi weny brak...

co umiera ???????????????

Witam my wybyliśmy dzisiaj do zg, zakupki i byliśmy u siostry M, chłopaki wybawione, mielismy jechać na sale zabaw, ale niebyło takiej potrzeby tak szaleli. u nas leje- chybA wykrakałam. chwale się just kupa- co prawda do wanny ale jest

Zdycham. Ale jutro nowy dzień i spędzę go z moją myszką, yuppiiii!
Kurcze, nie mogłabym pracować na cały etat przy tutejszym systemie:no: Wychodzę śpi, wracam układam do snu.... Brrrr

Czarna słuchaj, jak potrzebujesz się wyżyć malarsko, to kierunek Rzeszów. Podam Ci dokładne namiary:-D
Minisia
zaraz idę pooglądać panienkę:tak:
Agamir tak, tak... Myślę, że możemy założyć sekcję gimnastyczną paździochów.
Dostawka genialna!
A nóżki mi szkoda i mam nadzieję, że szybko naprawią.
Aniaa bardzo mi przykro.
[*]
Patrycja nie pozwól by hasło "prowizorka trwa najdłużej" się sprawdziło! ;-)

Zakupiłam sukienkę na wesele brata. Żaden szał niestety, ale dodatkami nadrobię. Mam plana na kapelusz, a co!
No i coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam więc do miłego! :happy2:

Aniu współczuje
[*]

Minisia widziałam zdjęcia Twojej księżniczki na innym portalu - pięknie wygladała.

Agamir ja miałam nastawianą rzepke w obu kolanach (do tego wycinane jakieś narośla i szlifowanko) Za kazdym razem w klinice leżałam 2 dni, potem orteza i kule, następnie seria po 3 zastrzyki w kolano z jakiś smarowitkiem (drogie jak diabli bo 1000zł na jedno kolanko). Da sie przezyć tym bardziej, że ból mniejszy niz przed :tak: Trzymam kciuki!!!Szkoda tylko ze chca Cie w gips wpakować :shocked2:

Pozostałym kontuzjowanym akrobatkom również duuużo zdróweczka zycze i wracajcie szybko do siebie!!!!

A u nas kopiuj wklej... Nierówna walka z grzybem Miśka trwa. Wojna z M równiez.
W piątek ide do lekarza na kontrole i przy okazji wypelnimy papiery do orzeczenia o niepełnosprawności dla Miśka. A w pracy szefowi palma odbija....

Kiedyś w końcu będzie z górki...

Milego dnia Kochane!!!!!!!

Cześć babeczki :)

Leże sobie w łóżeczku z ciachem, herbatką i komputerkiem i tylko dupsko mi rośnie ....ach jak mi dobrze :-p:-D
Zazdroszczę wam tego zlotu ale 5 mam 2 egzaminy i zaliczenia i za Chiny ludowe nie dam rady tego po przekładać a nawet żeby przyjechać tylko na czwartek to się nie da bo w tedy będę miała czas żeby się pouczyć. Może udało by mi się M wyeksmitować na ten czas do teściów. Byłoby pięknie....

co umiera ???????????????

Witam my wybyliśmy dzisiaj do zg, zakupki i byliśmy u siostry M, chłopaki wybawione, mielismy jechać na sale zabaw, ale niebyło takiej potrzeby tak szaleli. u nas leje- chybA wykrakałam. chwale się just kupa- co prawda do wanny ale jest
widze ze kolejny maluszek z problemami kupkowymi:sorry2:
Czarna słuchaj, jak potrzebujesz się wyżyć malarsko, to kierunek Rzeszów. Podam Ci dokładne namiary:-D

Zakupiłam sukienkę na wesele brata. Żaden szał niestety, ale dodatkami nadrobię. Mam plana na kapelusz, a co!
No i coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam więc do miłego! :happy2:

ino wyzyłam sie ale brak $$$$$
I nie dziwie sie ze zamierzasz mieć kapelusik do Ciebie wszystko podobne:))
Cześć babeczki :)

Leże sobie w łóżeczku z ciachem, herbatką i komputerkiem i tylko dupsko mi rośnie ....ach jak mi dobrze :-p:-D
Zazdroszczę wam tego zlotu ale 5 mam 2 egzaminy i zaliczenia i za Chiny ludowe nie dam rady tego po przekładać a nawet żeby przyjechać tylko na czwartek to się nie da bo w tedy będę miała czas żeby się pouczyć. Może udało by mi się M wyeksmitować na ten czas do teściów. Byłoby pięknie....
ale ci dobrze!!!!!!!! z tym lezeniem

Agamir forum nie umiera tylko laski nas zlewają:)))

Witam
u nas jesień i już mam dość!!!!!!! Nasz zlot coraz blizej a mamuśki milczą!!!!!!!!!!! dziewczyny jak macie jakies pytania co do osrodka to piszcie na zamknietym bo chce w przyszłym tyg dzwonic do tej babki.

reklama
Do góry