reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ewelajna dasz rade ważne ze termin blisko, choć dobrze wiem jak takie cos wkurza
czarna ja jestem tez taka egoistka
magdziunia dochodż do siebie i uważaj na noge
marma co z nogą, kuj kuj

jak ja czytem o tych waszych egzaminkach to się bardzo cieszę ze mam już to za sobą, co prawda marzy mi się podyplomówka, ale wątpię w to bo płatna, 3 letnia i tylko w Puławach a to drugi koniec Polski. NO mam już kuchnie skończoną, dziś byli magicy, a i już sprzątanie musiałam zaliczyć bo taki syf zostawili ze hej- mimo ze coś tam zamiatali:-(, obiadek idzie w piekarniku, podłoga schnię wiec mam do 14 spokój o ile młody- wykrakałam

reklama
Cześć!!

ja tak na szybko..nie odpisuję nikomu.

U nas tak sobie..... zmarła ciocia moja....55 lat skończyłaby w tym roku, rak...rok czasu chorowała.... w czwartek jedziemy na pogrzeb do Holandii...smutno...
Babcia (mama cioci) załamana....martwię się o nią bardzo..nie może jeść, nie może spać... zmizerniała, zmalała...taka kruszynka....
U nas leje i leje.. część dróg do miasta zamkniętych, grożą, że za chwilę zamkną mosty, więc zostanie wtedy jedna jedyna droga do miasta, jeżeli jej też nie zamkną... 3/4 firmy pojechało już do domów.... bo boją się, że później nie dojadą, wysyłki wstrzymane...ileś domów zalanych.... każdy tylko zerka na rzekę i drży czy wały wytrzymają.... ma być po południu fala kulminacyjna od której będzie zależało co dalej... najgorsze, że padać ma do piątku... co prawda od środy już mniej...całe szczęście !! !!

Tyle u mnie.... dobrze że chociaż Szymcio zdrowy.... gada coraz więcej..pojedyncze słowa, ale jest ich już opaerdziesiąt.... nawet dwa słowa już potrafi "mała dziura", "duża dziura", do tego cała reszta innych, w wolnej chwili muszę je zebrac w kupę.

Pozdrowionka!!

I ja sie witam
My juz po komunii
Wikusia zadowolona ,wygladala pieknie a ja ze lzami oczach (wzruszenia) stalam w kosciele dumna i szczesliwa!
pogoda nie dopisala ale wazne ze nie padalo
dzis odpoczywamy a w srode wracamy do UK
wtedy zajrze czesciej
teraz ide na zdjeciowy pokazac moja coreczke
przyznaje ze nie wiem co u was poniewaz czasu nie bylo zeby zajrzec mam nadzieje ze nie ma cie mi za zle

Czesc dziewczyny serdecznie witam i pozdrawiam. Przepraszam ale nie mam czasu . Maksio i Antos znowu corz tzn tak sie zaostrzyła alergia leje sie im z nosa kaszel ze prawie sie dusza do tego zapalenie gardła. Dzis bylismy na pobraniu krwi ani jeden ani 2 nie płakał. Zmieniłam wóżek teraz mam 3 kołowy dwustrony z dostawka BuggyPod da Antka. Wszyscy mnie zaczepiaja jakie cudo taka dostawka. Tamtego wózka na małych kołach nie dawała rady pachac z dwojka dzieci do tego Maks ryczał jak mnie widział.
A pech nas nie opuszcza bolało mnie kolano myslałam ze to od przeciazania od pachania wózka poszłam do ortopaaedy zrobili przewietlenie , usg i mam przesuniecie rzepki kolana czekam na wyznaczenie operacji bo nie pomagaja tabletki ani masc a ja nie moge kucnac czy wejsc po schodach dobrze ze mam winde. Kustykam jak stara babcia.Dzis przyjezdzaja moi rodzice zajma sie dziecmi bo ja inwalidka i zrobiło im sie zal mnie.
13 minł rok jak nie zyje moj brat smutek i bol wrociły czas nie leczy ran tak szybko. 14 maja Maksymilian skonczył 6 miesiecy strasznie szybko leci ten czas.
Byłam z Antkiem u chirurga urloga ale mnie uspokoił ze z siusiakiem ok.

Zadzwoniła do mnie Hania od Kaki PNA TAK SLICZNIE MÓWI ZE AZ SIE POPŁAKAŁAM TO CHYBA JEDYNY POAZDZIOSZEK CO TAK SLICZNIE MOWI . WIEC JAKO MAMA PRZEWRAZLIWONA POSZŁAM Z ANTKIEM DO LOGOPEDY BO ON MOWI TYLKO CZESC SZESC , DZREWO , TRZY CO. TATAO. MAMA, TU, TAM , SZ,CZ . PO BADANIACH PANI POWIEDZIAŁ ZE WSZYSTKO OKI POWIEDZIAŁ ZE MOWI JAK NA SWOJ WIEK DUZO KAZAL MI Z NIM SPIEWAC PIOSENKI DLA DZIECI I NIC WIECEJ BO ZGRYZ MA DOBR I SKORO MOWI SZESC TO JEST BARDZO DOBRZE A ZE HANIA MOWI TAK ŁADNIE I SZYBKO TO PO PROSTU MA LEKKOSC WYMOWY A CHŁOPCY MOWIA POZNIEJ

NA TYM KONCZE BO MAKSIO MNIE ZACZEPIA ZEBYM SIE POBAWIŁA

MALENA GRATULUJE A CO WYCHODZENIA TO MASZ SPRAWE O WIELE LEPSZA NIZ JA. JEST WIOSNA ZA CHWILE LAO NIE MUSISZ ICH OPATULAC CIEPŁO WSAdzac w spiwory

potem wkleje zdjecia naszego nowego pojazdu

a pozdrowienia od Mamy Maksa

Przepraszam ze wszystko na jednym watku.
Antos opanował sztuke wchodzenia na kazdy stół, parapet i do Maksa łózeczka. Wejscie na stół 3 sekundy, na parapet około 15 sekund do łózeczka Maksa około 2 min

Załączniki

• DSC02123.jpg
    DSC02123.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 32
Marma oby nóżka przestała boleć

Aniaaa moje wyrazy współczucia [*][*][*].

Patrycja gratki za skończoną kuchnie. Teraz możesz gospodarzyć na całego:))

Minisia grunt to to ze wszystko się udalo i już jest po:)))) A córa ślicznie wyglądała.

Agamir jeszcze troche i nasze zaczną tak gadać:)))) choć ja w mojego nie wierze:)) wpsółczuje z nóżką. A wózek i dostawka bajeranckie

Witam
Jednak od wczoraj jestem słomianą. Co prawda wczorajszy lot był odwołany za to dziś na 100% lecą:(((( no nic oby do końca maja:)) niech chociaż kasa z pita wpłynie to moze mały lifting pokoju zrobie i korytarza:))) KOTA NIE MA MYSZY RAJCUJA

Czarna, Agamir zdrówka dla nóżek!!! Nie skakać kózki ;-)
Aniaaa bardzo mi przykro
[*]
Agamir poprawy nastroju chociaż pogoda i choróbska pewnie nie pomagają :-(
Ppatqa ja to Ci życzę żebyś już mogła trochę pomieszkać u siebie
Minisia, Ula śliczne te wasze panienki!!!
Czarna no to harcuj :-))

U mnie nic nowego. Martyna w przedszkolu, Bartek śpiocha. Właśnie zaczął padać deszcz. Spać mi się chce na maksa, bo wczoraj do 22 w pracy, a od 6:30 na nogach - byle do urlopu, chociaż i tak się nie wyśpię :-/

reklama
minisia ula ładne dziewczyny
ania jak tam
agamir fajny wynalazek, a co do wspinaczek- cóz chyba musimy przezcekać, mlody już dawno wszedzie włazi,ale jakos nie spada- ufffffff
czarna :-)

w kuchni zostało tylko zrobić wentylacje do okapu, ale M coś nie może się za to zabrać. Skończyć barierke od schodów- też zadanie dla M, no i ganek przed zimą, ale szukamy murarza. młody już spi bo wstał o 6. yłam z nim u lekazra mamy syrop na te jego zatwardzenie, biedaczek boji się zrobić kupe.. co do deszczu mimo zapowiedzi to jakos od soboty nic nie pada, tylko straszny wiatr i zimno koło 10 stopni- brrrrrrrrr. jaa też dołączam do kuśtyków- ale u mnie to wina starych złaman i zmiany pogody

Do góry