reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

ewelajna to pozostaje czekać na zdjęcie kapelusza
anula tule i daj znac ci i jak na kontroli
czarna a co u cieie też?????????? u mnie to trwa już z miesiąc
marma w tym tygodniu jest u nas turnirj, tylko szkoda ze pogoda do d

Mlody własnie zasnał, ja gotuje obiad, za oknem pada. Rano był kolega mlodego, więc jakoś czas leci. nudyyyyyyyy

reklama
Patrycja my mamy podobny problem, tyle ze nie zatwardzenia, bo kupki jak juz zrobi sa normalne, tylko po prostu Rafał wstrzymuje. Jak zaczyna robic to staje na bacznosc, zaciska posladki i tupie nogami, zeby tylko nie robic, na nocnik wtedy nie usiadzie i ogolnie nie da sie dotknac. Mielismy laktuloze (syrop) i pozniej sie unormowało, a teraz znowu podobnie, no ale jestem dobrej mysli. Super działa kaszka nestle zdrowy brzuszek owsiano-pszenna ze śliwką Nestle Zdrowy brzuszek, Kaszka owsiano-pszenna ze śliwką - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl albo jak Kamil lubi to jakies sliwki w słoiczku itp :-)

No i mlody sie obudził... ehh

Czarna a nie zalało/zaleje tego ośrodka? Bedziemy miały gdzie pojechac?

wiesz co to jest obszar jak na razie nie zagrożony:)))

Patrycja my nie mamy ale Martyna ma tzn jej maly ale widze ze już Ci odpisała

Ale jestem happy własnie dostałam pisemko z prokuratury że śledztwo umorzone!!!! A ze ja w gorącej wodzie kąpana już umówiłam się na dziś z ubezpieczycielem (a on z kolei jest moim kolegą) i będziemy wszystko szybko załatwiać. Mam nadzieję że do powrotu M wszystko załatwie:))) Jeszcze by się przydała kasa z US to bym chałupkę odmalowała:)))))

A propos powodzi, ciekawe co tam u Doroty, w końcu na Śląsku mieszka...
A ja mieszkam blisko Wisły i w TV mówili, że jak będzie taka super fala, że przeleje się przez wał, to może do mnie dotrzeć. Ja co prawda na 5 pietrze mieszkam (jak wiadomo bez windy ;) ) ale w piwnicy mam kupę rzeczy, łącznie z książkami, na które nie mam miejsca w chałupce. No i coś trza by było z samochodem zrobić... ale to dopiero w piątek/sobotę. Może się sytuacja poprawi do tej pory...

u nas jest jedynie smródka przed domem, ale naszczęscie nie pada zbytnio. My po południu byliśmy na kałuzach co skończyło się kąpielą i praniem, ale jaki młody był sczęśliwy:-), potem miał kumpla więc zleciało.
czarna plany super
martynka od kilku dni udaje mi sie wcisnąć mu owsainkę a śliwkę daje ze słoiczków, pozatym mój nie przepada za owocami i tylko przemycone przechodzą

hej laski
My juz w UK
smutno..nie lubie pozegnan ale juz "u siebie"
dzieci spia padniete my sie luzujemy:tak:
czeka nas teraz czas zakupow Wika zgarnela kasiorke i juz wie na co wyda:-D:-Dwiec pewnie juz jutro bedzie glowe suszyla zeby leciec na miasto:-D:-D
komunia sie udala zdjecia mamy , plyte tez
jednak zdjecia od fotografa przyleca w lipcu z rodzicami
ale zamowilismy dwa portrety z rama jeden dla nas drugi dla moich rodzicow
pieeekne!!juz sie doczekac nie moge bo zawsze marzylam o takim zdjeciu
jeszcze zrobie sesje dzieciom tylko pytanie czy Werka bedzie chciala sie ustawic do fotki obcemu fotografowi;-)
dobranoc mamusie

heloooo pojawiam sie i ja:-) Codziennie mowie sobie ze cos skrone ale jakos zawsze cos;-)U nas stara bieda, zalatwiamy dokumenty, lazimy po urzedach, i w przyszlym tygodniu zawozimy projekt juz do zatwierdzenia...zobaczymy ile jeszcze zejdzie, na sierpien mamy zalatwionego murarza z cala reszta wiec jeszcze troche musmy poczekac.
Coraz czesciej z jackiem myslimy nad wynajeciem kawalerki na ten okres bo wytrzymac sie juz nie da w tym domu...bo co to za "kompromisy" kiedy tylko my ustepujemy, my z czegos rezygnujemy...szkoda gadac poprostu.

Stasiulina szaleje w domu, w sumie jest grzeczny, juz nawet sa okresy kiedy sam przez chwile sie bawi ;-) i tak jak u agamir i chyba zreszta u wiekszosci wspina sie na wszystko,wszystkich...namietnie zamyka wszystkie drzwi trzaskajac tak ze tylko czekam kiedy szyby powybija w nich:-D
Czasami sobie mysle ze cos jest nie tak, bo mlody idzie z kazdym kto wychodzi, albo kto mu da czesc i reke...robi mi papa i tyle bym dziecko widziala...

Juz niedlugo nasz zjazd, i mam coraz wieksze obawy:-D:-D:-DNie wiem co mam spakowac bo z nasza pogoda to naprawde nigdy nic nie wiadomo, i chyba bede miala dwie ogromniaste torby, w jednej ubrania letnie w drugiej jesienne;-)

magda normalnie pół domu to standart:-)
minisia super odpocznijcie troszke

My po spacerze w mieście, zakupki zrobione, mlody usnął mi w aucie, obiad juz na kuchence- a ja wcinam:-(

reklama
Do góry