Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
My tez zyjemy, nic ciekawego czyli nuda. Pogoda do d..., szaro, buro i deszczowo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj MadziuWitajcie.
Nadal w domku netu brak i już się wściekam, bo chyba "robią nas w konia".
Składaliśmy papiery na telefon i internet w Netii, bo taniej niż w TP SA i .... ciągle coś.
Tepsa powinna udostępnić łącze a robią jakieś problemy ... tylko się
A tak poza tym to już w ten poniedziałek wracam do pracy.
2,5 tygodnia byłam na zwolnieniu.
Noga boli jakby mniej, ale odczuwam każdy nie tak postawiony krok :--
-(
I chyba długo będę odczuwać .... poza tym ortopeda zalecił mi chodzenie w ortezie i taką mam.
But sportowy rozciągnięty przez nią, ale co tam .... najważniejsze, że usztywniona jest.
To tyle ode mnie.
Malenko ogromne gratulacje dla Was - szczęśliwych rodziców.
Niech Niki zdrowiutko się chowa.
Muszę w miarę możliwości nadrobić zaległości w czytaniu, ale będąc u rodziców mam niewiele czasu.
Mam nadzieję, że wszystko się z netem wyklaruje.
Miłego weekendu.
Kasia zdrówka dla maluszków. Taka pogoda że dzieci wszystko łapią. Zaraz zerkne na zamkniętyWitam i melduję, że żyję, ale padam. Psychicznie się chyba wykończę. Moje dzieci "zapętliły się" w choróbskach i ostatecznie Martyna wylądowała z antybiotykiem, a Bartek tydzień temu dostał mega katar, ale na szczęście nie rozkręcił się za mocno. Przez ponad miesiąc przynajmniej raz w tygodniu lądowałam w przychodniJuż mi głupio było, że jakaś paranoiczka ze mnie, ale pani doktor wyrozumiała i chyba lubi moje dzieci ;-)
O teściowej napisałam na zamkniętym, bo tak mi ciśnienie podniosła, że dobrze, że już mi trochę przeszło.
Malena super, że aniołki nie dają popalić i możesz się tym cieszyć
Czarna gratuluję nowego autka, a co do wyjazdu to jak mówią "w kupie raźniej" Damy radę
Na ten czas kończę, bo jutro do pracy na 12 godzin, a Bartek ostatnio wstaje przed 6 więc chyba zamiast synka mam kogutka w domu - masakra.
2%!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jaaaaaaaaaa musiało boleć. Ale kolejnym razem bedzie 100% zaliczonegoHelouki,
Pojawiam się po egzaminie i... przed kolejnym. Nie udało mi się- normalnie mało zawału nie dostałam jak mi wyskoczył wynik na ekranie komputera, że zabrakło 2% do zdania. Wrrrrr. Zapisałam się od razu na kolejny termin za dwa tygodnie i muszę przysiąść.
No a tydzień po powtórce ma kolejną kobyłę z prawa i do tego też muszę się zabrać.
Ale mi się zachciało na stare lata :/
Jutro idę na chwilę do miasta poszukać sobie kiecki na wesele brata. A dzisiaj w ramach relaksu szperałam po necie i znalazłam taaaakie cudo:
Charlotte's Evening Dress - Elegant Dresses Suitable For Any Special Occasion
tylko ta cenaBo cała reszta mi bardzo odpowiada
Idę do wyrka, bo do kompletu dostałam @ i zdycham.
Papa