reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Patrycja tak od środy mamy autko:))) więc na zlot przyjeżdżamy!!!!!!!!!!!

Kaka Malena u mnie Niki bez alkoholowa, Laura po sklepowym"szampanie":))) a Sami hmmmm gdybym ja to wiedziała:))))

Witam Jestem tak obżarta ze ledwo siedze:))) Mój ślubny choć nie gotuje ale za to czasem jak zarządzi w kuchni to moje potrawy mogą się chować w kącie:))) Po za tym u nas troche latania więc mało czasu na kompa. Dziś po raz 3 wzywano nas do US!!!! ale mam nadzieję że już po raz ostatni i przeleją w końcu kase!!!! Następnie załatwianie rejestracji i ubezpieczenia autka no i chirurga z małym, ale o tym na odpowiednim wątku. Jutro też troche latania i w sobote, w sumie cały weekend będzie wiecznie w biegu. ehhhh nie lubie jak kilka rzeczy w jednym czasie się zbiega.
A teraz stukam się lampeczką CIN&CIN i zycze miłej nocki tym co jeszcze tutaj zaglądają:)))

Czarna no to zdrówko, bo ja wlasnie koncze białe winko ze spritem :-) hi hi
My juz zwrot dostalismy, wiec tez na zlocie bedziemy :-)

U nas nic ciekawego. Pogoda do d..., az nic sie nie chce, Rafał troche marudny, bo ile mozna w domu siedziec, a tu leje i leje . Ogolnie mały juz zdrowy, tylko czasem jak spi ma takie napady kaszlu nieciekawe, ale kaszel sie moze dlugo utrzymywac nie??
Dzisiaj moj P przyjechał, bo jutro robi cos tu w Gdyni. A jutro w Gdanskim Fashion House są mega promocje, nawet do 90% niby. Ja bym chciała jechac, ale rano nie mam jak, a po poludniu jak Patryk wroci z pracy to juz nie bedzie po co tam jechac... Tak sobie mysle... ehh
No i pod wieczór jedziemy do tesciow, bo Patryka siostra ma jutro bierzmowanie.
No nic koncze winko i zaraz do lozeczka :-) :biggrin2:
Buzka ciotki klotki

Martyna dobrze ze chociaż Ty się odezwałaś bo bym chyba sama ze sobą pisała:)))

Kurde ale zimnoooooooo miałam z dzieciakami iść na zakupki ale chyba pasuje. Jak tak dalej pójdzie to współczuje na zlocie Magdzie i Martynie lub Mirabelce i Kasi (chyba nie pomieszałam) bo mają największe domki więc ekipa u nich wyląduje:))))
Dziewczyny jak macie jakieś pytania co do tego ośrodka i szczegółowych informacji odnośnie wyposażenia to piszcie na zamkniętym bo chce dzwonić do niej w przyszłym tyg aby wszystkiego się dowiedzieć.

witam u mnie kopiuj wklej, znowy leja ( a dawno nie padało) brrrrrrrrr co za wiosna

Witajcie.
Nadal w domku netu brak i już się wściekam, bo chyba "robią nas w konia".
Składaliśmy papiery na telefon i internet w Netii, bo taniej niż w TP SA i .... ciągle coś.
Tepsa powinna udostępnić łącze a robią jakieś problemy ... tylko się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak poza tym to już w ten poniedziałek wracam do pracy.
2,5 tygodnia byłam na zwolnieniu.
Noga boli jakby mniej, ale odczuwam każdy nie tak postawiony krok :-:)-:)-(
I chyba długo będę odczuwać .... poza tym ortopeda zalecił mi chodzenie w ortezie i taką mam.
But sportowy rozciągnięty przez nią, ale co tam .... najważniejsze, że usztywniona jest.

To tyle ode mnie.

Malenko ogromne gratulacje dla Was - szczęśliwych rodziców.
Niech Niki zdrowiutko się chowa.

Muszę w miarę możliwości nadrobić zaległości w czytaniu, ale będąc u rodziców mam niewiele czasu.

Mam nadzieję, że wszystko się z netem wyklaruje.
Miłego weekendu.

Witam i melduję, że żyję, ale padam. Psychicznie się chyba wykończę. Moje dzieci "zapętliły się" w choróbskach i ostatecznie Martyna wylądowała z antybiotykiem, a Bartek tydzień temu dostał mega katar, ale na szczęście nie rozkręcił się za mocno. Przez ponad miesiąc przynajmniej raz w tygodniu lądowałam w przychodni :no: Już mi głupio było, że jakaś paranoiczka ze mnie, ale pani doktor wyrozumiała i chyba lubi moje dzieci ;-)
O teściowej napisałam na zamkniętym, bo tak mi ciśnienie podniosła, że dobrze, że już mi trochę przeszło.
Malena super, że aniołki nie dają popalić i możesz się tym cieszyć :cool2:
Czarna gratuluję nowego autka, a co do wyjazdu to jak mówią "w kupie raźniej" Damy radę :-D
Na ten czas kończę, bo jutro do pracy na 12 godzin, a Bartek ostatnio wstaje przed 6 więc chyba zamiast synka mam kogutka w domu - masakra.

Helouki,
Pojawiam się po egzaminie i... przed kolejnym. Nie udało mi się- normalnie mało zawału nie dostałam jak mi wyskoczył wynik na ekranie komputera, że zabrakło 2% do zdania. Wrrrrr. Zapisałam się od razu na kolejny termin za dwa tygodnie i muszę przysiąść.
No a tydzień po powtórce ma kolejną kobyłę z prawa i do tego też muszę się zabrać.
Ale mi się zachciało na stare lata :/

Jutro idę na chwilę do miasta poszukać sobie kiecki na wesele brata. A dzisiaj w ramach relaksu szperałam po necie i znalazłam taaaakie cudo:

Charlotte's Evening Dress - Elegant Dresses Suitable For Any Special Occasion

tylko ta cena :szok::szok: Bo cała reszta mi bardzo odpowiada:-D

Idę do wyrka, bo do kompletu dostałam @ i zdycham.
Papa

Witajcie.
Nadal w domku netu brak i już się wściekam, bo chyba "robią nas w konia".
Składaliśmy papiery na telefon i internet w Netii, bo taniej niż w TP SA i .... ciągle coś.
Tepsa powinna udostępnić łącze a robią jakieś problemy ... tylko się :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A tak poza tym to już w ten poniedziałek wracam do pracy.
2,5 tygodnia byłam na zwolnieniu.
Noga boli jakby mniej, ale odczuwam każdy nie tak postawiony krok :-:)-:)-(
I chyba długo będę odczuwać .... poza tym ortopeda zalecił mi chodzenie w ortezie i taką mam.
But sportowy rozciągnięty przez nią, ale co tam .... najważniejsze, że usztywniona jest.

To tyle ode mnie.

Malenko ogromne gratulacje dla Was - szczęśliwych rodziców.
Niech Niki zdrowiutko się chowa.

Muszę w miarę możliwości nadrobić zaległości w czytaniu, ale będąc u rodziców mam niewiele czasu.

Mam nadzieję, że wszystko się z netem wyklaruje.
Miłego weekendu.
Witaj Madziu
Widać masz przejscia z tą nóżką oby jak najszybciej wróciła do sprawnosci. I szybkiego połączenia ze światem wirtualnym:tak::tak:

Witam i melduję, że żyję, ale padam. Psychicznie się chyba wykończę. Moje dzieci "zapętliły się" w choróbskach i ostatecznie Martyna wylądowała z antybiotykiem, a Bartek tydzień temu dostał mega katar, ale na szczęście nie rozkręcił się za mocno. Przez ponad miesiąc przynajmniej raz w tygodniu lądowałam w przychodni :no: Już mi głupio było, że jakaś paranoiczka ze mnie, ale pani doktor wyrozumiała i chyba lubi moje dzieci ;-)
O teściowej napisałam na zamkniętym, bo tak mi ciśnienie podniosła, że dobrze, że już mi trochę przeszło.
Malena super, że aniołki nie dają popalić i możesz się tym cieszyć :cool2:
Czarna gratuluję nowego autka, a co do wyjazdu to jak mówią "w kupie raźniej" Damy radę :-D
Na ten czas kończę, bo jutro do pracy na 12 godzin, a Bartek ostatnio wstaje przed 6 więc chyba zamiast synka mam kogutka w domu - masakra.
Kasia zdrówka dla maluszków. Taka pogoda że dzieci wszystko łapią. Zaraz zerkne na zamknięty
Helouki,
Pojawiam się po egzaminie i... przed kolejnym. Nie udało mi się- normalnie mało zawału nie dostałam jak mi wyskoczył wynik na ekranie komputera, że zabrakło 2% do zdania. Wrrrrr. Zapisałam się od razu na kolejny termin za dwa tygodnie i muszę przysiąść.
No a tydzień po powtórce ma kolejną kobyłę z prawa i do tego też muszę się zabrać.
Ale mi się zachciało na stare lata :/

Jutro idę na chwilę do miasta poszukać sobie kiecki na wesele brata. A dzisiaj w ramach relaksu szperałam po necie i znalazłam taaaakie cudo:

Charlotte's Evening Dress - Elegant Dresses Suitable For Any Special Occasion

tylko ta cena :szok::szok: Bo cała reszta mi bardzo odpowiada:-D

Idę do wyrka, bo do kompletu dostałam @ i zdycham.
Papa
2%!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jaaaaaaaaaa musiało boleć. Ale kolejnym razem bedzie 100% zaliczonego:tak::tak: a kiecka mmmmmm zabójcza

Witam
Weekedn minął i całe szczęście bo nogi już mi w d... wchodziły:-D:-D:-D
Mój ślubny dziś o 4 rano wyjechał. Ma lecieć do Chin ale rano okazalo się że Amsterdam zamknął lotnisko i ich przylot (bo lecą przez Amsterdam) został odwołany. Teraz krążą po PL lotniskach i szukają połączenia. Szczerze liczę że nie znajdą i wróci do domku:-p EGOISTA!!!!

reklama
Hello :-)

I my się witamy po weekendzie o dziwo udanym :-)
Wszyscy zadowoleni, szwagierka zmiana frontu o 180 stopni. Teścia unikałam jak ognia i się udało, wróciłam z górą żarcia tak, że nie muszę gotować przez tydzień tak więc zadowolona jestem. Jedyny mankament to rozwalona noga ale to przynajmniej nic nie muszę robić i siedzę sobie w domku i odpoczywam. Bąbel dziś został ze mną ale jutro już odsyłam do niani bo muszę się pouczyć i napisać pracę na zajęcia.
Evelaina 2 punkty... gorszy mógł być tylko 1 punkt...
Czarna super że macie już autko.
Magdziunia łączę się z tobą w bólu nogi :)

Do góry