reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Cześć i czołem!

Dziś od rana lamenty i krzyki.
Chyba zmiana pogody tak na dzieciaki wpływa, bo są nieznośne.
Aż zapakowałam Izkę do dziadków (już im "prawie" przeszło święte obrażenie).
Żal mi jej jak taka nieszczęśliwa, bo ona nigdy nie płacze i jak już płacze, to mama wymięka...
Może się prześpi to jej przejdzie.

Malutki kochany aniołek, troszkę brzuszek pobolewa czasem, ale dajemy radę.
Dziś podtankował ok. 23, potem cycek o 4 i dopiero o 8 wstał.
Więc nie jest źle.

Ja też dzisiaj poirytowana, na podwórko się nie da wyjść tak brzydko....
Może jutro wyjdzie słońce.

Co do komarów, to rzeczywiście jakaś masakra, a w aptekach nic nie mają jeszcze przeciwko.
Nas też pati czeka akcja smoczek.... ale to jeszcze chwilkę.

A co z Magdziunią, Martynką, Blond?

MIŁEGO!

reklama
Witam się i ja. Rano było piękne słoneczko a teraz zaczyna grzmieć.... nawet po 2 kawach zasypiam. Młody śpi a ja muszę pomyć podłogi i jakoś się zebrać nie mogę. wiem że to głupie ale nawet się cieszę że młody się rozłożył bo przynajmniej mogę chwile odpocząć.Ano tak zapomniałam dodać. U nas znów zapalenie uszu... Tak od grudnia regularnie przynajmniej raz w miesiącu.... pomimo czapek i pilnowania no ale co z tego jeżeli on i tak sobie ją bez przerwy sam ściąga a w wiązanej dostaje histerii. Tym razem wcześniej się zorjentowałam że coś nie tak więc udało się nam uniknąć jakiegoś poważniejszego stanu i temperatury. Od razu kropelki i po 2 dniach jest już lepiej. Eh chyba się jednak zdrzemnę bo coś czuję że powoli zaczynam tracić kontakt z rzeczywistością.A może to objaw ciąży.... tylko po 3 dniach to trochę za wcześnie:-D:-D:-D;-)

Ula udanej komunii oby wszystko wypadło tak jak planowaliście i goście dopisali

Czarna mam nadzieję że już rozbijasz się nową furą :-)

Magda robi się :-)

Malena i jak tam zapalenie?

ppatqa i co z wynikami? Kiedy będą?

Malena duzo sił i cierpliwości:))) z dnia na dzień będzie lepiej:)))
Magdziuni nie ma bo to co pamietam to chyba zmieniała operatora internetu:tak::tak:

Marma ulalalal to często u małego te zapalenie:szok::szok::szok: i odpoczywaj jak mozesz:tak::tak:

Magdasf z chęcią bym zagłosowala ale mam problemy z rejestracją!!! ERROR!!!!!!!!!

Hello
My juz po zabawach podwórkowych. Malutki śpiocha ja odpiłam kawke z koleżanką która ma termin na czerwca więc temacik jeden:-D:-D:-D Teraz czekam bo po 13 ma byc kurier z fotelikami:-p:-p:-p
a koło 15 M jedzie po autko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

DZIEWCZYNY MELDOWAĆ SIĘ CHOCIAŻ POSTEM "KOPIUJ WKLEJ- ZYJEMY":cool2:

Czarna - my żyjemy :) a co do zlotu, to w naszym wypadku wszystko się zgadza.

Maciek znów ma przełożone szczepienie, bo smarka. Wczoraj byliśmy u lekarza i dostał maść robioną w aptece z antybiotykiem, jakoże smark wyjatkowo brzydki jest. Mamy smarować 3x dziennie nawet i az 14 dni jak mu nie przejdzie. Wersja minimum to 7 dni.
Poza tym pogoda ostatnio piekna, wiec młody szału dostaje jak nie może zostac na dworze :)
A wczoraj zmarł aktor - do którego z racji posiadania młodego o tym samym imieniu i nazwisku miałam sentyment :(
A poza tym pracujemy nad dziewczynką ;) wczoraj byłam u swojej ginki, cytologia zrobiona, skierowanie na badanka hormonalne jest (ostatnio miałam problem z prolaktyna, ale po 2 cyklach brania prochów pojawił sie Maciek), testy owulacyjne kupione - zaczynamy na całego :)

Hello,a ja już chalupe wysprzątałam i czekam, niedługo M z Karolinką jadą na lotnisko bo rodzinka juz w powietrzu:tak:
Pogoda u nas dalej piękna:tak:

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:tak::tak:

heloł
jestem!!! u nas po staremu. Jak to się zwykło TU mówić - kopiuj wklej :-). Chyba zrezygnuję z tej roboty, bo mi momentami odbiera chęć do życia. A tych momentów na nieszczęcie coraz więcej.
Kreacje na wesele już mam, buty muszę jeszcze spasować i spodnie na poprawiny skrocić.
Ahhh, zaliczyłam też wieczór panieński! Wow, co to była za balanga, nawet jakiś spriptizer był, ale ciiiii, bo jakby się M dowiedział to nieżyje ;-)

Malenko!!! gratulację. Nikoś jest śliczny i podobny do Izuni. A Ty dzielna mama. Nawet masz czas na BB, super !! :-)))

Napijemy się Earl greya? :tak:

Wczoraj nie było Izy, i czułam się jak na wakacjach...
Dziś od rana sajgon, ale mam aniołki, nie dzieci.
Tylko jak karmię, to się Izunia troszkę rozmarudza.
Ale znajdziemy i na to sposób.
Na szczęście młody przekonał się do smoka i coraz krócej je, więc jestem dobrej myśli!

Trina
dziewczynkę robi się po swojskim winie
a chłopca po sklepowym ;-)
Powodzenia! Trzymam kciuki.
Jeszcze igdy nie byłam tak szczęścliwa jak teraz, czego i Tobie życzę!

MIŁEGO!

reklama
Do góry