reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Uff! Śpią po spacerku...
To nie lada przedsięwzięcie logistyczne.
Czarna, kiedy dojdę do wprawy? ;)
Najgorzej jest o poranku, bo oba głodne w tym samym momencie.

Mam zapalenie piersi - gorączka mnie telepie i łażę z zimnymi okładami non stop.
A moi rodzice po jakiejś przepychance słownej się na mnie wypięli i obrazili.
Nie chcą widzieć Nikodema i każą mi Izkę przywozić, żeby się na spacerach "lansować"
A kij im w plecy.
Nie obchodzi ich, że jest to dla mnie trudny czas.
Oboje tylko pierdzą w kanapy, aż przykro patrzeć.
Liczy się tylko ich dobre samopoczucie.
Mam wrażenie, że mój noworodek bardziej rozumny niż ta para emerytów.
Popłakałam sobie z tej okazji i już mi dobrze...

MIŁEGO!

Mykam się położyć, bo mi plecy jeszcze po ciąży spokoju nie dają...

reklama
Malenka witaj spowrotem, Twój syneczek jest prześliczny, a problemy mam nadzieję, ze szybko sie skonczą...

Witam się wieczorową porą, u nas przygotowania pełną parą więc rzadko zaglądam tu do Was częściej na irlandzkie wiadomości kiedy i gdzie otwierają lub zamykają lotniska, mam jednak nadzieję, że naszym gościom uda się dolecieć i odlecieć w terminie.

Pozdrawiam Was cieplutko i wybaczcie, że nie będzie mnie teraz tutaj jakiś czas.

Buzka:tak:

czarna pochwal sie jakie

A my po spacerku, obiadek się gotuje, a ja popołudniu ide polatać na samolocie- zmieniam lekarza więc stresik jest zobaczymy co i jak, jak nie to wróce do starego

Patrycja kupiłam te Recora STM 9-36 kg
I jak po lotach???
Uff! Śpią po spacerku...

Mam zapalenie piersi - gorączka mnie telepie i łażę z zimnymi okładami non stop.
Nie chcą widzieć Nikodema i każą mi Izkę przywozić, żeby się na spacerach "lansować"
A kij im w plecy.

MIŁEGO!

Magda czas czas czas nic więcej nie powiem:)))
Co do twoich rodziców jakos nie potrafie ich zrozumieć:baffled::baffled:
Malenka witaj spowrotem, Twój syneczek jest prześliczny, a problemy mam nadzieję, ze szybko sie skonczą...

Witam się wieczorową porą, u nas przygotowania pełną parą więc rzadko zaglądam tu do Was częściej na irlandzkie wiadomości kiedy i gdzie otwierają lub zamykają lotniska, mam jednak nadzieję, że naszym gościom uda się dolecieć i odlecieć w terminie.

Pozdrawiam Was cieplutko i wybaczcie, że nie będzie mnie teraz tutaj jakiś czas.

Kobietko a kiedy macie tą komunie????

Nie no ta godzina a ja pierwsza????
My już po jednych harcach podwórkowych. Teraz zjedliśmy obiadek i znów wychodzimy bo jutro znów deszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ahhh jak dobrze pójdzie to dziś bedziemy mili autko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

czarna pochwal sie jakie

A my po spacerku, obiadek się gotuje, a ja popołudniu ide polatać na samolocie- zmieniam lekarza więc stresik jest zobaczymy co i jak, jak nie to wróce do starego

Patrycja kupiłam te Recora STM 9-36 kg
I jak po lotach???
Uff! Śpią po spacerku...

A kij im w plecy.

MIŁEGO!

Magda czas czas czas nic więcej nie powiem:)))
Co do twoich rodziców jakos nie potrafie ich zrozumieć:baffled::baffled:

Kobietko a kiedy macie tą komunie????

Nie no ta godzina a ja pierwsza????
My już po jednych harcach podwórkowych. Teraz zjedliśmy obiadek i znów wychodzimy bo jutro znów deszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ahhh jak dobrze pójdzie to dziś bedziemy mieli autko:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ale tu pustki...

Bąble śpią po ogródkowaniu.
Młody jest przesłodziutki i zupełnie niekłopotliwy.
A tak mnie straszyli, że ma "charakterek".
Budzi się, cycusia, pieluszka, rozglądanie, przytulanie, rozglądanie, cycuś i spanie.
I tak w rytmie 3 godzinnym.
A w nocy jedno karmienie. Oby tak zostało...

Zapalenie mija, na szczęście szybko interweniowałam, tylko śmierdzę kapustą ;)

M. mnie dzisiaj wk..... od tygodnia nie mogę się doprosić, żeby zabrał wypis ze szpitala i zarejestrował Nikodema w Urzędzie.
Nie orientujecie się ile jest na to czasu?
W końcu dzisiaj dotarł do tego szpitala, ale pomylił sobie drzwi i stwierdził, że jest zamknięte.
No szlag trafi mnie jasny chyba!
Faceci to idioci. Ot! co!

Ulka - udanej komunii.

Heloł...

Magda jak zwykle prywate szerzy...

Czarna i jak bryka jest?? To kiedy opijamy??

Malenka widzę ze świetnie sobie radzisz.

U nas dalej bez smoka. Przeszło super lightowo. Wczoraj kupiłam Hani lale w nagrode i jest zachwycona.

A dzisiaj Hanka podkradła mi telefon i zadzwoniła do Agamir heheheh to se laski pogadały;-)

Czarna teraz w sobotę :tak:
Malenka mnie się wydaje, że na rejestrację nowego dziecka jest 14 dni, ale pewna nie jestem...
Kaka super Hanka sobie radzi, moja też mi dziś z kieszeni drapnęła telefon ale był zablokowany i tak na niby dzwoniła, a jak fajnie gadado tego telefonu, nawet jak dzwonimy do dziadków to jej dajemy i po swojemu im coś gada:tak:
A ja doczytałam, że jutro do północy napewno będą lotniska otwarte, więc czekamy na gości z Polski:tak:
Dziś już przygotowałam dla nich spanie i żeby jutro nie było szoku to już dziś Lenka śpi w naszej sypialni, ale nic nie protestowała, tylko grzecznie poszła spać:tak:
Pogoda u nas piękna cały czas, normalnie jak nie w Irl, tylko słońce i slońce:tak:
No to tyle na dziś, idę się umyć i do spanka uciekam.
Buzka;-)

Malena chyba coś do 2 tyg ale najlepiej zadzwoń i się zapytaj. I gratki za taką organizację i uściski dla maluszków

Kaka bo tylko my matki to takie pierdoły i nie wierzymy ze nasze dzieci są bardziej rozwinięte niż myślimy. A laleczka słodka:))

Ulka aaaaaa to już na dniach!!!! nie zazdroszcze tego szykowania i latania:))) i super że jednak rodzinka do leci ojjjj bedzie się działo:)))

Witam
Caly dzionek (no prawie z przerwa na obiadek) na świeżym powietrzu bo niby jutro ma padać więc trzeba korzystać:)) Autka niestety jeszcze nie mamy ale jutro podobno na 99% będzie:))) Jupiiiiiiiiiii

reklama
czarna u mnie dobrze teraz czekam na wyniki,
malenka super
kaka nono no
A my mamy brzydką pogode już od poniedziałku, zimno, leje, wieje, a jak nie pada to meszki i komary dają w kość. Jak odzwyczajacie od smoczka mnie to czeka i jakoś boje się za to zabrać, o niechce zasypiać bez smoka, zreszta od poniedziałku strasznie ciężko go polożyc spac wieczorem.

Do góry