reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

malenko może na poród????????
czarna co ja, co ja
ula łdny
agamir jejku mojemu nigdy nie udało się usną bez nas, bedzie marudził ale nie położy się

witam a ja nadplnowo usmażyłam naleśniki bo już nie wiem co to moje dziecko może zjeś, słodyczy nie dostaje, przekąsek tez nie a je tyle co nic, no i jeszcze nie chce ani warzyw, ani owoców a kupska zrobi nie może. U mnie dni na dworze teraz bo taka śliczna pogoda, teraz chwila odpoczynku bo młody spi

reklama
Kaka - nie zabrzmiało wrednie!! jestem dokładnie tego samego zdania co Ty !! Wiadomo, stała się tragedia, ale tydzień żałoby to za dużo jak dla mnie... tym bardziej, że codziennie tyle ludzi ginie w wypadkach samochodowych, a życie toczy się dalej normanlnie...w radiu smęty, w TV seriale odwołane...
Magdziunia - oj o wydatkach to nic mi nie mów :-(
Małaulka - świetna sprawa taka nakładka!! my taką mamy na wyjazdy i sprawdza się idealnie !!
Czarna - czemu w domku??

A ja w pracy....Powera mam, sezon w pełni, sprzedaż na medal, żeby tylko pogoda była dobra cały czas i wyższe temperatury w nocy to dopiero byłoby super!!

Ppatqa - witam w klubie!! Szymek też słodyczy nie dostaje, a i nawet się nie domaga.. też nie wiem co mu dawać jeść...w przeciwieństwie do Kamilka to szymek juadłby tylko owoce, jakby mógł, ewentualnie trochę warzyw + jajecznicę...i nic więcej...

Witam i ja - humor lepszy i samopoczucie ruszyło się na plus także :tak:
Moje kochane dzieciaki znów mi dały dziś wycisk a pani w sklepie stwierdziła, że schudłam i to sporo ... ja sama jakoś zbytnio nie czuję prócz zjeżdżających spodni.
Może faktycznie więcej spacerów, ruch na świeżym powietrzu swoje robią ... na domiar tego wyszystkiego odechciało mi się słodyczy.
Oby tak dalej.

Pogoda u nas dziś przepiękna - ani jednej chmury na niebie ale chłodniej niż wczoraj.
Wiaterek taki liżacy chłodem.

A tak poza tym to dostałam @, bo skończyły mi się tabsy - co prawda dziwne plamienie miałam dwa dni a dziś dół brzucha pobolewa strasznie.
Jutro mam nadzieję, że dzionek też sympatycznie przeminie.

Minisiu - utrapienie z tym wulkanem .... co się dzieje na świecie, z pogodą ??????????????

Malena boziuuuuuuuuuuu to już tuż tuż ... hihi ... doczekać się nie mogę.

Ula ogródek śliczny.

udało mi się dac mu troche suszonych sloiwek- przemycone w naleśniku, z warzyw wcina ogorki kiszone i konserwowe, kiszona kapustę i papryke i to na tyle. Jest mały mięsożerca, z mięsem i wędlinami nie ma problemu- w większości je. Z owoców pamelo i arbuz ostatnio mu podchodzi- ale to jest zmienne. Płatki śniadaniowe n sucho, jajecznica z cebulą( bez nie zje), Kasza uwielbia, makaron ostatnio ze spageti jadł, ryż też. Ziemniaki nie wchodzą ostatnio nawet frytki beeeee. chleba i bułki też bleeeeee

czarna i jak Sami

a my dziś zaliczyliśmy popołudniu rowerki, potem montaz rolety u Kamila w końcu przyszła cala:-)

Ula ślicznie macie przed domkiem :tak: ja sie wcale nie dziwię Karolince że potrzebuje przytulanek, kiedy mój 15-latek domaga się przytulasków :-)
malena obstawiam masaż szyjki ;-) ale w sumie jakby miał przyspieszyć to czemu nie :-) daj znac co po wizycie wieczornej
ppatqa u nas też bardzo się zawęził jadłospis małej, przestała zupełnie jeść kanapki, czasem grzanki zje, naleśniki i omlety za to ostatnio uwielbia
magdziunia super że humorek wraca, to bardzo miłe jak ludzie zauważają takie pozytywne zmiany w nas :tak:
minisia cos słyszałam że od rana mają lądować w Pl :tak:

został mi ostatni antybiotyk na rano i o niczym tak nie marzę jak o lampce wina
ale to dopiero jutro :rofl2:

Z prawej górnej strony mam listę wyszukiwarek i tylko tam zmienić trza było..
A na środku dlatego bo tak miało być:tak: przy wejściu do domu są posadzone thuje, a z drugiej strony tzn. od muru też coś posadzę jakieś krzaczki tylko jeszcze nie mam pomysłu jakie;-) a czemu masz takie "zboczenie"???:-D
.
aby to dziwnie nie zabrzmiało moja mamuśka co rusz mówi przyjezdzcie dzieci sie wyszaleja (maja domek i ogród) a jak dzieci biegaja to tylko słysze tam nie wolno uważaj na krzaczki, ojjjjj moje kwiaty!!!!!!!!1 cały trawnik ma nasrany dokładnie miedzy krzakami jest po 50cm luzu!!!!!! stąd moje negatywne nastawienie:rofl2::rofl2::rofl2:
Jestem i to 2 w 1.
KTG ok. Dzisiaj mam podejść na 19:30 do szpitala nie wiem po co.
Przepowiadające całkiem ustały.
Mamy jeszcze czas.
2 Maja Iza kończy 1 i 1/2 roku.
Pewnie się wtedy rozsypię dopiero...

MIŁEGO!
kobieto wiem ze juz byś chciała ale 25 IV to piękna data:-p:-p:-p
malenko może na poród????????
czarna co ja, co ja
ula łdny
agamir jejku mojemu nigdy nie udało się usną bez nas, bedzie marudził ale nie położy się

witam a ja nadplnowo usmażyłam naleśniki bo już nie wiem co to moje dziecko może zjeś, słodyczy nie dostaje, przekąsek tez nie a je tyle co nic, no i jeszcze nie chce ani warzyw, ani owoców a kupska zrobi nie może. U mnie dni na dworze teraz bo taka śliczna pogoda, teraz chwila odpoczynku bo młody spi
słonko mój miał jazdy przez 3 tyg ale odpukać:tak::tak::tak:
Czarna - czemu w domku??

!
mały miał stulejke i po ostatnich zabawach na podworku nawet tam miał piach a potem jazda w domku:-:)-:)-(
Witam i ja - humor lepszy i samopoczucie ruszyło się na plus także :tak:
Moje kochane dzieciaki znów mi dały dziś wycisk a pani w sklepie stwierdziła, że schudłam i to sporo ... ja sama jakoś zbytnio nie czuję prócz zjeżdżających spodni.
Może faktycznie więcej spacerów, ruch na świeżym powietrzu swoje robią ... na domiar tego wyszystkiego odechciało mi się słodyczy.
Oby tak dalej.

.
no pięknie pięknie!!!!!!!!! oby tak dalej!!!!
Madziu proszę Cie odpisz mi na maila pilne!!Chodzi o te zaproszenia.
słonko gdyby nie ten post to nawet bym nie wiedziała ze pisałaś bo twój meil znalazłam w śmieciach:szok::szok::szok: zaraz odp;-)

Witam
Kolejny dzionek w domku:nerd:Ale chyba jutro juz wyjdziemy:tak::tak::tak: Bo malusi ledwo wstał to budził mnie i stawał przy oknie mówiąc "Mama dada gollll"- biedaczek.
Co do jego samopoczucia nie zapeszam:-p

reklama
hej :-)
u nas o 4 rano pawik i goraczka, po przeciwgoraczkowym zasnęła, koło 8 jeszcze dwa razy, ale na razie spokój, tylko lekka gorączka i marudki
spacerek sobie odpuscimy, obiad z parowaru więc szybko, na zakupy Seba po szkole skoczy
mam nadzieje że to po szczepieniu a nie znów jakaś jelitówka, choć po wczesniejszych nic się nie działo oprócz gorączki :sorry2: ewentualnie zęby bo od kilku dni palec w buzi mymla i na piątkach rozpulchnione dziąsła

mam plan wkręcić się do komisji na wybory prezydenckie, lubię takie akcje :tak:

Do góry