reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Evelajna a no to teraz rozumiem:tak:
Ppatqa zapomniałam pogratulować Kamilkowi samodzielnego spania!!

Kto wie jak zmienić przeglądarkę, bo miałam google a teraz się wpieprzyło bear share i nie umiem tego spowrotem ustawić tak jak było:no::no:
Proszę o instrukcję jak któraś z Was wie, plisss.

U nas wieczór przed tv, miałam dziś długą rozmowę przed snem z Karolinką, taką babską rozmowę trochę:tak:

reklama
Niedziela upłynęła pod znakiem spacerku i oczywiście oglądaniem transmisji z pogrzebu pary prezydenckiej.

A teraz obejrzałam film A. Wajdy "Katyń" - wstrząsający.
Dobrze, że teraz prawda ujrzałam światło dzienne ... że cały świat usłyszał o nie ... o tej zbrodni.

No i jakoś po tym całym ciężkim tygodniu czuje się wypluta.
Już po pogrzebie więc może wróci rzeczywistość i zacznę normalniej funkcjonować.

Dobra zmykam spać, bo jutro nowy tydzień i ciężkie dni w pracy.

Czesc dzieczyny witam poniedzialkowo. Zycze miłego tygodnia bez problemów, smutku.

MALENA jest maluszek?

A u nas weekend zleciał szybko az za szybko. Dobrze, że juz sie skonczył tydzien załoby bo jeszcze jeden tydzien i byłąbym siwa.
Dziewczyny c Wasze dzieci tez płaczą o wszystko chcac cos wymusić. Antek ma etap płacze o wszystko .

Dzien doberek:-) My tak jak chyba kazda z was wczorajszy dzien spedzilismy na powietrzu, dzieci sie wyszalaly wiec klopotow z pojsciem spac nie bylo wogole:tak:
Ja tez sie ciesze ze skonczyla sie zaloba, bedzie mozna spokojnie wlaczyc tv, bo naprawde ciagle sluchanie o tym doprowadzalo mnie juz do szalu, bo kazdego dnia wieczorem dolka mialam.

Agamir u nas jest juz jakis czas ciagly placz, robienie ty ty ty jak czegos mu nie pozwalamy, nie damy albo cos zabierzemy, ale to chyba poprostu taki etap probowania nas przez dziecko na ile moze sobie pozwolic. Kiedys minie;-)
Magdziunia ja tydzien temu widzialam Katyn i wczoraj juz nie patrzylam, za to papieza ogladalam, co tez mnie troche zdolowalo, choc nie powinno bo film w sumie o wspanialym czlwieku, ale jak pomysle ile ludzie musieli przejsc ile poswiecic zebysmy byli tu gdzie jestesmy teraz to ciesze sie ze urodzilam sie "tak pozno"

Patrycja a powiedz mi wy macie folik w rowerze z tylu czy przodu?? Tak sie zastanawiam zeby kupic...troche boje sie z mlodym jezdzic, ze sie przewroce czy cos;-)

Malaulka teraz niby ze wszystkim zaczynamy, ale jak wiadomo na wszystko trzeba czekac...teraz czekamy na aktualne mapki zeby naniesc projekt na nie, potem pozwolenie wiec moze w lipcu zaczniemy budowac...chociaz teraz przepisy sie troche pozmienialy i np. mozna juz zaczac budowac dom a w miedzyczasie zalatwiac juz pozwolenie, tym bardziej w naszym przypadku kiedy juz pare lat temu bylo takie pozwolenie:tak:zobaczymy, wszytko wyjdzie w praniu:-)

Malutki szaleje a ja zaraz wypije kawe i zabieram sie za pranie dywanu, bo po hawtach zochy i stasia, chciaz juz raz go wypralam to dalej zapaszek dywan ma:sorry2:

magda mamy ten Decathlon - rowery akcesoria rowerowe siodełko HAMAX - Fot. dziec. KISS SILVER 2010 HAMAX - do bezpiecznych przejażdżek z dzieckiem (od 9 mies. do 4/5 lat i do 22kg). młody ma kask, jeździl już w tamtym roku. zamątowany z tyłu n a takim pałąku. głownie jeździ z nim M, ale ja też daje rade.

Musze młodego pochwali spał o 21 do 8 rano bez pobudki, wieczorem po kąpieli prowadzi odrazu do swojego pokoju do łóżeczka, wczoraj się cofnął jedynie by zamknąc drzwi:-). dziś też ladnie więc jak mały w końcu dokończy śniadanie- ostatnio je tyle co kot napłakał lecimy na dwór

cześć kobitki :-)

nie mam czasu teraz na czytanie bo mamy z Igą dziś parę spraw do oblatania
melduję tylko że weekend cudny i pogodowo i spacerowo
a dziś ku ogromnej uciesze Igi wreszcie masa reklam w tv ;-)
tylko przełączam po kanałach i mam trochę czasu bez tzw. kuli u nogi :-)
jutro juz pewnie jej sie znudzi

papa, popołudniu wpadne

Malena trzymam kciuki żeby synus w tym tygodniu zdecydował się na wielkie wyjscie :tak:

Kto wie jak zmienić przeglądarkę, bo miałam google a teraz się wpieprzyło bear share i nie umiem tego spowrotem ustawić tak jak było:no::no:
Proszę o instrukcję jak któraś z Was wie, plisss.

U nas wieczór przed tv, miałam dziś długą rozmowę przed snem z Karolinką, taką babską rozmowę trochę:tak:
moze wejdz w panel sterowania i odinstaluj:)) albo wejdz w opcje internetowe i ustaw google jako podstawowa przegladarke

I tyle moge napisać bo właśnie bratowa przyszła:)))

kolejna pozycja zasypiania mojego syna.

Załączniki

• DSCF0073.jpg
    DSCF0073.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 32
Agamir Antoś boski!!!

I ja się wreszcie witam. Dzisiaj powinnam iść na 12:30 do pracy, ale koleżanka zadzwoniła, że jest tyle ludzi, a szef na zwolnieniu :-), że mam przyjechać na 16 :-) Bartek zasnął. Młoda w przedszkolu, chociaż jeszcze trochę kaszle, ale to już ponad tydzień więc chyba raczej alergia na coś (mam nadzieję, że tylko to, bo w piątek osłuchowo wszystko było ok), a może to przez ten wulkan :dry: Ja dostałam w piątek zyrtec i też odżyłam :tak:
U nas Bartek jak coś chce i mu się spieszy, to zaczyna płakać i siada na podłogę :baffled: Generalnie jest grzeczny. Wczoraj nawet wzięłam go do kościoła, ale po 1 minutach było po mszy, bo stał pod drzwiami i wolał, że chce wyjść. A na dworzu nic nie było słychać więc się zawinęłam do domu :sorry2:
W sobotę wysprzątaliśmy garaż i chyba znowu allegro będę musiała obstawić, bo gdzie te wszystkie ciuchy trzymać. Już i tak rozdałam koleżankom. We wrześniu kolejny maluszek ma się urodzić, to przepływ jest, tylko na bieżąco brakuje. Dzieciaki ze spodni wyrosły. Bluzki też przykrótkie. Dobrze, że chociaż buty ok.
No nic, miłego dnia i zdrówka!!!

reklama
Mirabelka - to nie były zakupy, a raczej..rozeznanie cen i asortymentu, obejrzenie jeszcze raz płytek, rozmowa ze stolarzem od kuchni itd...
Magda - kiedy ruszacie z budową??

Do góry