reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja dalej w całości.
Wkurzają mnie te przepowiadające.
Wczoraj się 3 godziny zwijałam, a jak postanowiłam, że pójdę pod prysznic, to ręką odjął.
Czarna zapisałam Twój numer. Będę informować jakby co.

Wogóle nastrój nerwowy, co się M. dostanie a nawet Izuchnie...
Biedaki...
Może i lepiej, żeby mnie położyli...

No dobra nie smęcę już.
MIŁEGO!

reklama
Hej laseczki, ja tak na szybcika bo u nas jelitowka zadomowila sie na dobre, wczoraj Stas, dzisiaj zocha i jacek tylko czekac kiedy ja bede spedzac na kibelku dlugie godziny...

Uciekam do wyrka bo chociaz dzisiaj totalnie nic ne zrobilam to jakas zmeczona jestem:tak:Dobranoc mamusie :-)

malenko już lada moment
magda zdrówka
Młody właśnie ma kompanko z tatą, a ja chwile na kompa, dziś młody wstał normalnie rano, więc w czasie drzemki nadrobiłam porządki bo już patrzec nie mogłam. Nocka w miare coś męczył go brzuch, bo się budził i tak smrodził ze uuuuuuuuuuu- ale nocka ładnie spędził u siebie. Na drzemke też ładnie poszedł spac. A na dworze wieje jakby się wsciekło

Magdasf o żesz... zdrowia dla Was
Czarna mnie nawet mikrofalówka nie słucha, ale chyba wiem czemu - dostałam właśnie @:-D:-D Za kilka dni powinno wrócić do normy
A te chmury wczoraj to nie te pyły wulkaniczne?
Minisia mam nadzieję, że Weronika lepiej się czuje na wyspach- tu chyba lepszy klimat. I przypomniało mi się, jak w nagrodę za grzeczne "przyjęcie" zastrzyku dostawałam strzykawkę i igłę, i pustą fiolkę i potem kułam, i kułam, i kułam nieszczęsne miśki :-D
Ja chyba wiem jak Wesolutka zgubiła te 8 kg - schowała futro do szafy:-p;-):-)

Kurka oglądam wiadomości i coś mi mówi, że się Kaczyńscy wkurzyli na to całe zamieszanie względem ich osób, bo to bardzo skromni ludzie myli, i podpuścili "Mamę Ziemię" żeby coś zrobiła. Bo to naprawdę niezwykły zbieg okoliczności...

Malenka jeszce parę dni i będziesz miała maleństwo przy sobie.
Ale Ci zazdroszczę.

A u nas przez tą chorobę tek taki nerwowy i płaczliwy, na wszystko się złości że czasem mm dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Chcemy drugie dziecko ale czasem mam nadzieję że jak nie radzę sobie z jednym to co będzie przy drugim ?:-:)-(

Poza tym wszystko dobrze.
Acha, auto nam się coś psuje. JUtro mięliśmy jechać do teściów a wyszło że musimy do mechanika...

Evelajna! To ruskie ten wulkan wysadzili.
Magdasf1 może ciebie ominie jelitówka. Złego diabli...;-)
Natusia ja też się martwię jak sobie poradzę.
M. pracuje długo, a dziadkowie, to tak na godziny mogą pomóc.
Na spacer wziąć, czy jak coś chcę załatwić.
Najbardziej boję się tego, że nie starczy mi cierpliwości, bo ja z tych szybkowybuchających niestety.
Już i tak mam wyrzuty, bo ostatnio parę razy głos na Izunię podniosłam,
a ona przezciez niczemu nie winna tylko moje hormony cholerne i to wyczekiwanie...

Humor dziś lepszy, bo się wyspałam, skończyłam czytać nowego Browna (beznadzieja!:szok:)
i słońce piękne, więc spacery się odbędą.
Żadnej chmury pyłu na razie nie widać :-)
Moi teściowie dziś jadą do Krakowa na jutrzejsze uroczystości.
A ja postanowiłam, że jutro rodzę, żeby upamiętnić TEN dzień.
A M. wkurzony za mój brak czołobitności...

MIŁEGO!

Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam i zycze miłego weekendu. Dobrze ze z sie konczy ten tydzien bo dostane na głowe. Juz mam dosc gadania o śmierci nie umiem sobie z tym radzić. To jest bol rodzin tragedia ogromna ale ja sobie nie radze z tym tematem nie chce myslec ze kiedys mnie nie bedzie.

MALENA w niedziele synka ? Poczekaj do poniedziałku. Wiesz ja jestem straszny wulkan i nie raz z nadmiaru obowiazków zmeczenia dostało sie Antosiowi bo krzyczałam . Powiem ci ze do dnia dzisjejszego jest bardzo zazdrosny. Lekarz powiedział ze jeszcze to potrwa .
Z kazdym dniem jak Maksymilian jest starszy potrzebuje mnie wiecej a tym samym Antos ma mnie mniej ale staram sie wynagradzac mu jak umiem. Ty masz dziewczynke bedzie łatwiej sa ponoc mniej zaborcze . Zobaczysz.

A tak zasypia moj synek jak nie mam czasu sie nim zajac

Załączniki

• DSCF0065.jpg
    DSCF0065.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 40
Malena niech dzien narodzin Waszego synka bedzie radosny a nie kojarzony ze smiercia , pogrzebem . Rodzi sie piekne zycie niech bedzie maluszkowi sie wiodło i niech bedzie szczesliwy a dzien smierci pogrzebu nie jest fajny. Takie jest moje zdanie. Ale Ty mozesz czuc innaczej

reklama
Agamir niesamowity :)

a u nas piekna pogoda pomalu urzadzam pokoik Weronisi i dzis wzielamsie za pomalowanie regalu kory mial byc wyrzucony :) stwierdzilam ze dam mu szanse i jak sie da ladnie pomalowac na bialo to zostanie w domku :) i dal sie ladnie pomalowac :)
umylam okna a teraz poluje na firanki bo mam upatrzone w Pl ale zem w goracej kapana to moze tu kupie i na dniach zawiesze :)

milego dzionka laski

Do góry