mirabelka73
Październikowe mamy'08
hej, słonko dziś u nas świeci, lecimy zaraz na rowerek
Iga mi ostatnio około 10 wstaje więc cały plan dnia mamy z poślizgiem
malena kciuki zacisniete
czekamy na wieści po ktg
Kasia zdrówka dla Was, u mnie alergia pojawiła sie na "stare lata" ;-) czyli kolo 30-tki
ppatqa jak nocka? Seba koło drugiego roku zaczął spać w pokoiku swoim, ale kolejne dwa lata często gościl u nas, najczęściej 3-4 w nocy, normalnie w uszach mam takie "tup, tup, tup" po podłodze w srodku nocy :-)
czarna no to trzymam kciuki za szybkie zakonczenie sprawy z autem (najwazniejsze ze kierowca bedzie na miejscu ;-)) i za miejsce w przedszkolu
Magda ja tez szukam pomysłu na zachęcenie Igi do nocnika, ale ona tylko z rana potem "nieeeee" które jest teraz jej najulubieńszym słowem
minisia trzymam kciuki za dobre wyniki badań Wiki
masz rację, najlepiej będzie zachować opinie dla siebie, kłótnie i spory zaczną sie w wystarczającej ilości juz od poniedzialku w polityce choćby; a decyzje już zapadły i należy je uszanować 
Iga mi ostatnio około 10 wstaje więc cały plan dnia mamy z poślizgiem

malena kciuki zacisniete

Kasia zdrówka dla Was, u mnie alergia pojawiła sie na "stare lata" ;-) czyli kolo 30-tki
ppatqa jak nocka? Seba koło drugiego roku zaczął spać w pokoiku swoim, ale kolejne dwa lata często gościl u nas, najczęściej 3-4 w nocy, normalnie w uszach mam takie "tup, tup, tup" po podłodze w srodku nocy :-)
czarna no to trzymam kciuki za szybkie zakonczenie sprawy z autem (najwazniejsze ze kierowca bedzie na miejscu ;-)) i za miejsce w przedszkolu
Magda ja tez szukam pomysłu na zachęcenie Igi do nocnika, ale ona tylko z rana potem "nieeeee" które jest teraz jej najulubieńszym słowem
minisia trzymam kciuki za dobre wyniki badań Wiki