reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

AGAMIR nie jestes zla mama .Glowa do gory.Kazda z nas ma czasem takie chwile zwiatpienia w naze rodzicielstwo :-(.Dal swoich synkow jestes najwazniejsza na swiecie ;-).
MAGDA jesli chodzi o lekarzowy to ;-).
Super ze Urodzinki udane.To juz masz duza panne w domu :-).Podaj adres to wpadne na wyrzerke do Ciebie :-).

Oliwka spi wiec ja odpoczywam .

reklama
Agamir jesteś najwspanialszą mamą na świecie - a te rozterki to pewnikiem spowodowane ostatnimi wydarzeniami - głupia niania, sąsiad jeszcze dziwniejszy.
Jesteś the best mom in the world :tak:

Gosiu najważniejsze, że wszystko się układa.
No i rodziców masz pod bokiem na każde zawołanie.
Co do zmiany czasu, to u nas za niecałe 14 dni też przestawiamy zegarki o godzinkę do przodu.
No i znów będę niewyspana :-p

Zachciało mi się ruskich pierogów i chodzą za mną jak te słodycze za człowieczkiem w reklamie gumy do żucia :baffled:
A na dziś obiadek już mam, więc chyba jutro wykombinuję coś bo inaczej to język ucieknie mi dalekooooooooooooooooooooooo :-D

Dzięki kofane!!!!!!!!!!!!
Wieści po chirurgu na lekarzowym;-)

Agamir ale ty masz słodziaki!!!!!!!!!! i super ze masz już nianie!!!! a matką zła nie jesteś tylko przemęczoną i zestresowaną ciągłymi chorobami!!!!

Magdasf super że wszystko się udało:tak::tak::tak:i nie badz taka podziel się tym ciastem:-p
ps nie poznaje koleżanki:cool2:

Mirabelka powiadasz wnuki:-p:-p:-p

stara bida i nadal uczucie nijakie w nowej fryz:sorry2:

Witam byłyśmy dziś w przedszkolu i szybciutko musimy Lenkę zapisać bo.... jak poszła do dzieci to postała, popatrzyła i się rozpłakała:no: i czym prędzej przybiegła do mamusi i przykleiła się jak rzep:-D
A potem zobaczyła w sąsiednim pokoiku piłeczki kolorowe i poszła się do nich bawić i znów był płacz wielki bo mama ją zabrała do domu:tak:....
Dostałam aplikację do wypełnienia i pani powiedziała, że za kilka tyg możemy zaczynać na początek będzie chodzić dwa dni w tyg na pół dnia..

Gosia super, że tak się Wam dobrze układa..
Czarna powtórzę i tu wyglądasz zaj........ście:tak:
Agamir cudnych masz chłopaczków:tak:

Czesc dziewczyny serdecznie witam. U NAS ZIMA NA CAŁEGO SPADŁO JAKIES 20 CM SNIEGU. WIEC SIEDZIMY W DOMKU

CZARNA FRYZURA SUPER ŁĄDNEMU WE WSZYSTKIM ŁADNIE

WCZORAJ POWYSYŁAŁAM SWOJE CV DO RÓZYCH FIRM NIE CHCE WRACAC DO MINISTERSTWA TO JUZ MNIE NUDZI

CO DO NAINI TO WRESZCIE ZNLAZŁĄM MŁODA DZIEWCZYNA 20 LAT JEST SUPER ANTOS PO 5 MINUTACH SIEDZIAŁ JEJ NA KOLANAC ZABRAŁ JA DO SOWJEGO POKOJU BAWIŁ SIE I NIE POZWALAŁ JEJ WYJSC . FAJNA DZIEWCZYNY STUDIUJE NA UNIWERKU PŁYNNIE MOWI PO ANGIELSKU WIEC BEDZIE UCZYC ANTKA JESTEM BARDZO BARDZO ZADOWOLONA
Gratuluje! super ze sie znalazla taka osoba :tak:
I gratki na ukonczone 4 m-ce!!!!!

Dzien dobry dziewczynki:-) Moze zaczne odtego, ze bardzo was przepraszam za te sytuacje na lekarzowym;-) Nie chcialam wprowadzic takiej sytuacji, nie to bylo moim celem, troche sie kwas zrobil ale mam nadzieje ze sie nie gniewac:tak: Podjelam maly kroczek i juz mam nadzieje nie bedzie takich sytuacji, a ja przestane sie czepiac, "co z oczu to z serca" ;-)

OK, my juz po urodzinkach ZOchy...wlasnie moi rodzice pojechali do domku. Wczoraj byli goscie, bylo , milo,sympatycznie i wesolo. Zocha zachwycona tortem, malo zdjec porobilam bo stas nam aparat popsul, ale to co mam to pozniej wkleje za zdjeciowy:tak: Z prezentow tez zadowolona, jeszcze na jutro mamy male niespodzianki, bo w sumie dopiero jutro konczy 6 lat...eh jak ten czas zlecial....Zarcia zostalo od cholery, nie wiem kto to zje...pewnie ja :-D:-D:-Da potem zamiast spadac z wagi to rosnie mi tyl:-D:-D:-D
Mlodzi mi zaczeli kaslac, jutro podjedziemy do lekarza zeby ich osluchal lekarz czytam sie nic zlego nie dzieje.

Teraz zmykam wypic spokojnie kawusie i moze kawalek ciacha wszamie;-)
Jakie niespodzianki zdradz nam tutaj :) i fajnie ze imprezka sie udala :tak:

Witam i ja - napisałam długiego posta i mi go gdzieś wcięło :wściekła/y:
No cóż.

Zima znów przybyła w moje okolice i spadło gdzieś 10-20 cm śniegu.
Szok dosłownie.

Młody od rana rozrabiał a mnie tak strasznie bolała głowa - wzięłam proszek i przeszło.
Nie dałabym rady funkcjonować inaczej.

Dziś patrząc w lustro zauważyłam swoje mega odrosty i niestety siwe włoski - dobrze, że mam farbę to wieczorkiem urządzę mini salon piękności.

Miałam coś jeszcze napisać i już zapomniałam.

Agamir super, że udało się znaleźć nianię a chłopaczki przesłodkie - jak ten czas pędzi ... to już 4 miesiące ma twój skarbeczek najmłodszy.

Madziu fajnie, że imprezka udana.
tez lubie takie wieczorki tylko dla siebie dla urody:-pktorej nie mam:dry:

Dzieki dziewczynki za miłe słowka . Maksio to taki moj przytulak a Antos okropnie okropnie okropnie niedobry sie zrobił. Dzis płkała z nerwów nie wiem co mam robic zapisałam sie poradni dobrego rodzica ale o tym na zamknietym. Czy ja jestem złą matkom ze wszystko pod górke ????????????????????? Siedze i wyje
Agamir kazda z nas ma gorsze dni jestes wspaniala mamusia!!! a dzieci czasem potrafia dac popalic :tak:moze jakis relaksik z kolezanka na winko ;-)

Witam byłyśmy dziś w przedszkolu i szybciutko musimy Lenkę zapisać bo.... jak poszła do dzieci to postała, popatrzyła i się rozpłakała:no: i czym prędzej przybiegła do mamusi i przykleiła się jak rzep:-D
A potem zobaczyła w sąsiednim pokoiku piłeczki kolorowe i poszła się do nich bawić i znów był płacz wielki bo mama ją zabrała do domu:tak:....
Dostałam aplikację do wypełnienia i pani powiedziała, że za kilka tyg możemy zaczynać na początek będzie chodzić dwa dni w tyg na pół dnia..

Gosia super, że tak się Wam dobrze układa..
Czarna powtórzę i tu wyglądasz zaj........ście:tak:
Agamir cudnych masz chłopaczków:tak:
Ulka nasz tez taka bojazliwa i tez chce ja jak najszybciej do przedszkola dac tylko u nas 30f dziennie dopiero od 3l ma za darmo wiec chyba posle ja na Playgroup w czwartki 2h zawsze cos ;-)

Gosiu zawsze takie zmiany sa stresujace i niosa wiele pytan ale minie kilka dni i sie wbijecie w ten rytm :tak:

U nas nic sie nie dzieje no i moze dobrze ze wszystko po staremu :tak:przynajmniej nie ma problemow :-D

a co tu taka ciszaaaaaaaaaa
gdzie was wywiało???????????????
U nas dziś fajniutko choć leży wczorajszy śnieżek!!! mały mi padł, więc jak wstanie idziemy na spacerek i co s na obiadek zakupic.
A po za tym mam zrypany nastrój

Hello
I ja sie witam
zaraz chlopcy ida do dentysty , ciekawe co powiedza Mateuszowi :baffled:
U nas cieplutko i slonecznie no i do was wiosna zawita juz w ten weekend slyszalam :tak:

a wlasnie co tu tak pusto??

czarna co sie stalo:confused:

Karola a Ty mialas ta przemiane czy nie bo sie migasz z fotami??:dry:;-)

Domi cóż mogę napisać miało być tak pięknie a teraz czeka mnie długa regeneracja włosów:((((((( Mam spalone, sfilcowane, tępe i wyglądam jak w starej peruce:(((((( Było super puki nie umyłam włosów więc dodam tylko
"Mądry polak po szkodzie"
"Cierp ciało jak Ci się chciało"

reklama
Witam i melduje, że żyję :zawstydzona/y:
Trochę problemów z netem było, zaczęłam też te dodatkowe godziny w ohp i niby tylko 4 w tygodniu, ale prawie nie ma mnie w domu popołudniami i wtedy nadrabiam zaległości przytulasowe z Martyną, bo z Bartkiem jestem z rana, a wieczorem jeszcze mąż więc myślę, że mi wybaczycie :sorry2:
Podczytałam trochę i widzę, że mnóstwo chorowitków. u nas już po zpaleniach oskrzeli. Teraz moja siostrzenica walczy z zapaleniem płuc, ale jeszcze na szczęście w domu. W niedzielę wieźliśmy inhalator i lekarstwa po Bartku, bo pani doktor nawet nie pomyślała, że można by coś z tej strony, ale to nie na ten wątek.
W niedzielę byliśmy w cyrku z Martyną. Fajnie było tylko na koniec uciekł jej balon i nie chcieli nam pomóc go zdjąć więc Martyna wpadła w czarną rozpacz i codziennie wspomina różowego delfina :baffled:
A i udało się, bo Martyna dostała orzeczenie o niepełnosprawności - na 3 lata. Teraz trzeba działać dalej. Mam pogadać z dziewczyną co pracowała w pfronie, to może uda się ją wysłać na przykład na taki turnus rehabilitacyjny. Zobaczymy. Strasznie niefajnie mi z tą świadomością, ale mam nadzieję, że to się cofnie i nie będzie więcej potrzebne.
Pogoda coś się nie może zdecydować. Marzę o zrzuceniu kurtki i kombinezonów :sorry2:, tu po słonku śnieg pada. Byle do wiosny :-D (mało czasu zostało)
Pozdrawiam Was serdecznie i zdrówka, zdrówka, zdrówka!!!

Do góry