reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna trzymam kciuki za Samiego i czekamy na wiesci a fryz I klasa!!!!!!!!!!!!!!
u nas niedziela od 12-14:30 kosciol potem obiadek i zajecia w grupach :))

reklama
Czesc.
AGAMIR jak tam nianie?????????
CZARNA przywykniesz do nowych wloskow.Super wygladasz i Kaka tez :-).

U mnie wczoraj tez leniwie i niedzielnie.
Dzis w planach zaniesc pity.Tak to kopij wklej.
MILEGO DNIA.

Czesc dziewczyny serdecznie witam. U NAS ZIMA NA CAŁEGO SPADŁO JAKIES 20 CM SNIEGU. WIEC SIEDZIMY W DOMKU

CZARNA FRYZURA SUPER ŁĄDNEMU WE WSZYSTKIM ŁADNIE

WCZORAJ POWYSYŁAŁAM SWOJE CV DO RÓZYCH FIRM NIE CHCE WRACAC DO MINISTERSTWA TO JUZ MNIE NUDZI

CO DO NAINI TO WRESZCIE ZNLAZŁĄM MŁODA DZIEWCZYNA 20 LAT JEST SUPER ANTOS PO 5 MINUTACH SIEDZIAŁ JEJ NA KOLANAC ZABRAŁ JA DO SOWJEGO POKOJU BAWIŁ SIE I NIE POZWALAŁ JEJ WYJSC . FAJNA DZIEWCZYNY STUDIUJE NA UNIWERKU PŁYNNIE MOWI PO ANGIELSKU WIEC BEDZIE UCZYC ANTKA JESTEM BARDZO BARDZO ZADOWOLONA

A teraz kilka fotek Maksymilian skonczył wczoraj juz 4 miesiace

Załączniki

• DSCF1511..jpg
    DSCF1511..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCF1435..jpg
    DSCF1435..jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSCF1404..jpg
    DSCF1404..jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 39
  • DSCF1423..jpg
    DSCF1423..jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF1504..jpg
    DSCF1504..jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 41
  • DSCF1407..jpg
    DSCF1407..jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
AGAMIR ciesze sie ze niania znaleziona.Obyscie wszyscy byli zadowloleni :-).
Kurcze jak ten czas leci.Masio ma juz 4 miesiace szok.Jest sliczny i chyba podobny do Antosia?Przynajmniej oczka maja strasznie podobne :-).

Zanioslam pita .Uwinelam sie szybko i sprawnie.Zaraz Oliwke poloze spac.A sama zajme sie podlogami.

Dzien dobry dziewczynki:-) Moze zaczne odtego, ze bardzo was przepraszam za te sytuacje na lekarzowym;-) Nie chcialam wprowadzic takiej sytuacji, nie to bylo moim celem, troche sie kwas zrobil ale mam nadzieje ze sie nie gniewac:tak: Podjelam maly kroczek i juz mam nadzieje nie bedzie takich sytuacji, a ja przestane sie czepiac, "co z oczu to z serca" ;-)

OK, my juz po urodzinkach ZOchy...wlasnie moi rodzice pojechali do domku. Wczoraj byli goscie, bylo , milo,sympatycznie i wesolo. Zocha zachwycona tortem, malo zdjec porobilam bo stas nam aparat popsul, ale to co mam to pozniej wkleje za zdjeciowy:tak: Z prezentow tez zadowolona, jeszcze na jutro mamy male niespodzianki, bo w sumie dopiero jutro konczy 6 lat...eh jak ten czas zlecial....Zarcia zostalo od cholery, nie wiem kto to zje...pewnie ja :-D:-D:-Da potem zamiast spadac z wagi to rosnie mi tyl:-D:-D:-D
Mlodzi mi zaczeli kaslac, jutro podjedziemy do lekarza zeby ich osluchal lekarz czytam sie nic zlego nie dzieje.

Teraz zmykam wypic spokojnie kawusie i moze kawalek ciacha wszamie;-)

Witam i ja - napisałam długiego posta i mi go gdzieś wcięło :wściekła/y:
No cóż.

Zima znów przybyła w moje okolice i spadło gdzieś 10-20 cm śniegu.
Szok dosłownie.

Młody od rana rozrabiał a mnie tak strasznie bolała głowa - wzięłam proszek i przeszło.
Nie dałabym rady funkcjonować inaczej.

Dziś patrząc w lustro zauważyłam swoje mega odrosty i niestety siwe włoski - dobrze, że mam farbę to wieczorkiem urządzę mini salon piękności.

Miałam coś jeszcze napisać i już zapomniałam.

Agamir super, że udało się znaleźć nianię a chłopaczki przesłodkie - jak ten czas pędzi ... to już 4 miesiące ma twój skarbeczek najmłodszy.

Madziu fajnie, że imprezka udana.

ppatqa trzymam mocno kciuki :tak:
magdziunia dzięki za listę, tak przeanalizowałam i widzę że to co zalecane to często jem a z tych drugich to nie mogłabym zyć bez kawki, pieczywka świeżego , czekolady, pomidorow i czasami sera pleśniowego :-)
Ula o nie, nie, nie, ja teraz dopiero wnuki będę bawić :-D
czarna miss kurnika :-);-) a serio to widziałam fotki i pięknie wyglądasz i nie chodzi mi tylko o włosy :tak: jak tam u chirurga?
agamir super że Antoś szybko "zaprzyjaźnił" się z nowa nianią :tak: super masz chłopaków w domku :-)
Martynka oby szybko i bezboleśnie wyszedł ząbek :tak:
Magda super że urodzinki udane :tak: zdrówka dla dzieciaczków

u nas śniegu nie ma, słońce piękne ale wiatr straszny i zimny i tak do końca tygodnia ma wiać
łzy mi lecialy z oczu na spacerze przez to wiatrzycho
cały weekend miałam T. do dyspozycji, wiec czas maksymalnie wykorzystany :-)
a dziś nuuuuuda

Dzieki dziewczynki za miłe słowka . Maksio to taki moj przytulak a Antos okropnie okropnie okropnie niedobry sie zrobił. Dzis płkała z nerwów nie wiem co mam robic zapisałam sie poradni dobrego rodzica ale o tym na zamknietym. Czy ja jestem złą matkom ze wszystko pod górke ????????????????????? Siedze i wyje

reklama
Czesc Dziewczyny!
W koncu mam troszke wolnego, przynajmniej do 1po poludniu. M. dzis pierwszy dzien w pracy. Dzieci pierwszy raz razem do niani. Boje sie, ze bedzie placz przy pozegnaniu, ale postaram sie przyjsc wczesniej, zeby zobaczyc jak maluchy sie zaklimatyzuja. Niania okazala sie moja kolezanka z poprzedniej pracy. Mila, zrownowazona, opanowana. Zaniesiemy troche zabawek, pieluszki, jedzenie. W zasadzie bedzie to dziennie jakies 4 do 6 godzin dziennie, w zaleznosci od tego, na ktora ja mam do pracy i o ktorej wroca moi rodzice (oni odbiora dzieci, bo pracujemy z M. do 8).

|Wczoraj, znaczy z soboty na niedziele, przesuneli tutaj czas. I jakos tej godziny wszystkim brakuje. teraz miedzy polska a stanami jest 5 godzin roznicy, jak u mnie jest 10 rano, to u was jest 15.
Poza tym ostatnimi dniami padal deszcz i humor mielismy do d..y. czekamy na wiosne, co ma zagladnac na koniec tygodnia ;)

U mnie ok. Chyba jestem szczesliwa. Tylko mnie to wszystko przeraza z lekka. Ale nie daje po sobie poznac, bo M. tez tak mysli. Na szczescie mamy tutaj moich rodzicow, ktorzy w nocy o polnocy sa zawsze gotowi pomoc. :|)

Ok, ide wysuszyc wlosy i przygotowac sie do pracy. Caluje mocno i pamietam o Was!!!!!!!!!!

Do góry